מכתב לאריאל שרון

איילת1974

New member
מכתב לאריאל שרון

שלום לכם בעקבות פיטורי שרי ש"ס, כתבתי מכתב קצר לראש הממשלה, אריאל שרון, על מעשה זה. לעיונכם המכתב מילה במילה. 21 מאי 2002 לכבוד: ראש ממשלת ישראל מר אריאל שרון שלום רב לך שמי איילת והנני כותבת לך כמנהלת פורום חופש באתר תפוז. פורום חופש הנו פורום שמטרתו להאבק בכפייה דתית מכל סוג שהוא, ובכך מביא להתדיינות בין דתיים לחילוניים. כמנהלת הפורום ובשם כותביו אני מברכת אותך על החלטתך לפטר את שרי ש"ס. בפורום הנ"ל משתתפים שמאלנים וימנים כאחד, ולא כולנו מסכימים על כל צעדיך, אך כולנו עומדים מאחוריך בצעד זה. הגיע הזמן שיהיה מנהיג חזק, שיוכל לעמוד בפני הלחצים של המגזר החרדי ויאמר להם שהם חצו את הגבול כבר מזמן. אנו מקווים כי תמשיך בדרכך זו. איילת מנהלת פורום חופש

אנדרי ז

New member
איילת, קצת סבלנות...

אני מוכן להמר שמחר שרי ש"ס מצביעים פה אחד בעד התקציב, או מקסימום נמנעים, ושרון "הגבר" מכשכש מיד בזנב ומחבק אותם חזרה אל חיקה החם של הקואליציה המושחתת שלו. הם כבר ידאגו אחרי זה לחבל בתקציב בקריאה השנייה והשלישית. הלוואי ואתבדה.

אנדרי ז

New member
הלוואי, אבל עדיין לא

קודם כל הם נעדרו, שזה כמו הימנעות, וזה מה שאמרתי שיהיה. כמו שנראה כרגע ההתפטרות שלהם אכן תיכנס לתוקף, אבל זה לא מונע משרון להחזיר אותם לממשלה בעוד כמה ימים. הדבר היחיד שבסבירות גבוהה ימנע את חזרתם הוא כניסתה של שינוי. ואז אני אפילו אהיה מוכן ללחוץ את ידו של שרון (עד כדי כך הידרדרתי...)

begone

New member
הערה בשולי העניין

אף פעם - אבל אף פעם - אל תנסה לחזות את העתיד בפוליטיקה. פשוט אין לך שום אפשרות לחזות את מה שיקרה. יש כל כך הרבה פרמטרים במציאו הפוליטית, עד שאין שום אפשרות להעריך מה יקרה בסיפור הזה. ייתכן שש"ס יחזרו, ייתכן ששינוי ייכנסו, יכול להיות שרק ליברמן יחזור עם מפלגתו - באמת שאי אפשר לדעת. אבל המעשה של שרון הוא חשוב מבחינה פוליטית, כיוון שהוא הוכיח שפיטורין זו פעולה יעילה וחינוכית. כמו כן, זה חשף בפניו את הפופולריות הגדולה של הגל האנטי-ש"סניקי במדינה. כמו כן, הוא מגלה לאט-לאט שהפער בינו ובין מפלגת העבודה הוא קטן יותר מהפער בינו ובין ש"ס. זה לקח פוליטי חשוב שהרבה מאוד ראשי ממשלה סירבו להבין, והוא מובן לאור ההקצנה הפוליטית של ש"ס בשנים האחרונות. אפשר להגיד על שרון הרבה דברים רעים, אבל המהלך האחרון שלו ייחרט במוחם של פוליטיקאים נוספים בעתיד, וזה כבר מספיק חשוב בשביל עתידה של ש"ס. יש לש"ס חולשה חזקה - הם מאוהבים בקואליציה ויש להם תחליף. עמדתו של הרב עובדיה (להישאר בכל מחיר) היא נקודת תורפה רצינית. כמו כן, אציין כי אלי ישי הוא ללא ספק פוליטיקאי הרבה פחות פיקח מדרעי. אני משוכנע שדרעי היה מצליח לצאת מזה הרבה יותר טוב. צריך לומר את האמת - אלי ישי הוא יו"ר לא טוב לש"ס. אמנם אי אפשר להחזיר את דרעי, אבל ראוי למצוא אדם יותר נבון לנהל את הענינים במצבי משבר. וזה נכון במיוחד לאור התדרדרותו השיכלית של עובדיה, שכבר מזמן מנותק לגמרי מן המציאות.

אם יש בחורה מפגרת שכל פעם גורמת

לי להתפקע מצחוק כשאני מדפדף בפורום הזה זאת איילת. הייתי מציע לך לעבור לכתוב בפורום "בלבלני ביצים" או אולי "שקשקני מוח" אפשר גם את הפורום החדש בניהולו של טדי "ביצה שמאלית שבורה" קולק "אשכים רקובים"ועוד כהנה וכהנה. תעשי טובה והדבר היחיד שתעשי בפורום הזה זה למחוק הודעות(שסביר להניח שזה מה שתעשי עם ההודעה הזאת)ולסלק אנשים שמנבלים את הפה ומתבטאים בצורה כ"כ חמורה שצריך לחסום אותם ולעצור אותם הם מ-ס-ו-כ-נ-י-ם. תהיי בריאה שימי ג´ל בפוני ושמרי על קשר טלפוני בן לאדן יפוצץ את כל האמקום של המדינה הזאת (אוי לא!הסתה!תתלוננו יש כאן מסית מסוכן!)

עכשיו קטלת אותי

נראה לי שאני הולך לעשות עם עצמי חשבון נפש תודה שהארת את עיניי איש חכם

למעלה