"מכתב" לארבל

black hock

New member
"מכתב" לארבל../images/Emo8.gif

כתבתי מעיין מכתב לארבל על הגדנע באי סי קיו והחלטתי לשים אותו פה (אחרי כמה קיצוצים שלא אמורים להיות במכתב בפורום
) תהנו... ביום הראשון נפלה עלינו הפצצה שאנחנו בגדנע מדים סירחון מפקדים פקודים וכל ההלם היוצא מזה... בניווטים הייתי קצת חולה(הכף רגל שלי התקלפה ונתקעתי באבן כשהייתי יחפה אז התחלתי לדמם אבל זה היה שטויות לא הרגשתי את זה בכלל כי הייתי שפוכה...וגם כל השרירים נתפסו לי במצב 2 אז לא יכולתי לסחוב כלום)אז חשבתי על לוותר לעצמי ולהתפנות בגלגלים אבל נועם לא הסכים וכל הזמן אמר שמעכשיו זה רק ניהיה קל יותר ויותר ורוב הזמן הוא טעה!!! בגלל שאין לי חוש ניווט (זה אובחן אצלי ויש לי פטור או משו כזה מלהכין ציריי ניווט)לא הכנתי ציריי ניווט אבל נועם ואיה הכריחו אותי לנווט וכמעט נאבדנו אבל נועם ותום (אחד מהקבוצה שלי) תיקנו אותי כל הזמן
במטבח דווקא היה כייף או יותר נכון במקרר היה דווקא מאוד כייף חוץ מהחלק שכולם חוץ מאחת שטענה שסבון מזיק לה בצורה הרסנית(עושה לה קמטים אבוי לבושה!!!)היו צריכים לשטוף כלים ולקטר על ההיא שלא עושה כלום... בשירותים לא היה כזה תענוג אבל היה כייף לשיר ולנקות את המקלחות של הבהמות(כן כן בנות בטיולים זה דבר נוראי!!!כל הפדים/חזיות/טמפונים/כל מה שאתם רוצים היו זרוקים על הריצפה ולאף אחת לא היה איכפת חוץ מלצוות ניקיון כמובן...) הסמל והסמלת היו מפחידים בצורה מדהימה נועם ואיה היו מפקדים מעולים עם מלא פרוטקציות כי יש להם ת´פז"מ הכי ארוך מכל שאר המפקדים
כמו למשל "לעבוד" 3 שעות באולם על ציר ניווט המ"מ הייתה מתווווווווווווווווווווווווווווקה חבל על הזמן ממש ממש אהבתי אותה הצוות היה גם דיי טוב חוץ מכמה סאקאפים מעצבנים שבסוף לא קיבלו בכלל חניך מצטיין (נה נה בננה להם
) שאר האנשים בקורס גם היו ממש ממש נחמדים והטופ של החברה:) המטווח היה פשוט מדהים היה מה זה כייף גם ללמוד על המטווח היה כייף אבל לנו מכל שאר הקבוצות היו הכי פחות שיעורים לא יודעת למה...יכול להיות שלזה שברובם היינו בתורנות מטבח יש איזשהו הקשר
לפרק ולהרכיב נשק לא למדנו בשיעור טוהר הנשק לא הייתי כי הרגליים שלי התקלפו בצורה מפחידה והייתי צריכה להיות שעה אצל החובשת אז אין לי מושג איך הוא היה... במור"ק היה דווקא דיי נחמד ובפאנל נשקים היה ממש מעניין גם נתנו לי לסחוב תעוזי (רצו שאני אסחב את המא"ג כן בטאאח
)עד לאולם חוץ מזה פחדתי להירדם(חזי היה ה"מרצה") או לצאת להשתין ורק כשממש כבר לא יכולתי להתאפק יצאתי והיפסדתי איזה קטע שכולם נשפכו בו מצחוק אבל חפיף הטקס סיום בהתחלה היה ממש אבל ממש צולע בקטע שאנחנו הופענו כשהמפקדים דיברנו היינו דווקא מה זה בהיי (לראות את כולם על מדים היה ממש ממש מוזר!!!) אבל אז שני "סטנדפיסטים" ממש ממש טובים מהקורס הצילו וצחיקו אפילו חזי ניגן לנו על חליל כשאחד מהחניכים מלווה אותו על גיטרה והשני על מפוחית!
היה עוד מלא אבל תמונה וחוויה שוות הרבה יותר מאלף מילים וקשה לתאר כמה כייף היה לנו שם זה באמת לא משנה איזה סיו"ן היה "יותר טוב" או כל החרא הזה כי אנחנו נהננו כל אחד בסיו"ן שלו וזה מה שחשוב באמת לא?

Bassman

New member
אני קראתי את זה לפניכם!!!!!!!!!

ובקשר למה שאמרת... "או כל החרא הזה כי אנחנו נהננו כל אחד בסיו"ן שלו וזה מה שחשוב באמת לא? זה באמת לא משנה איזה סיו"ן היה "יותר טוב"" את צודקת כל עוד כולם יודעים שאנחנו יותר טובים (תשאלו את המפקדיםםםםםםם!!!!!!!)

למעלה