מכתב לאף אחד

מכתב לאף אחד

אני שמחה שכבר לא אוהבת אותו יותר. הרבה פחות כבד לי על הלב בגללו, יותר קל אבל עכשיו ריק לי בלב, ואני לא רגילה להרגשה הזאת כי גם אם האהבה הייתה חד צדדית , היה רגש בתוך הלב, וזה מה שהחזיק אותי ועכשיו כאילו כלום, ריק. בלב ריק, אין רגש והמחשבות חלולות, אין להן על מי לחשוב. וגם כשמנסה עוד בכוח לחשוב עליו בתקווה שיחזיר את הציפורים ללב, אז כבר לא מצליחה... כי הבטחתי לעצמי שאנתק מגע. וכך אני עושה. והעיניים כבויות, מבריקות לפעמים מעצב. שום שמחה אמיתית. והגעגועים לכל מיני אנשים ומקומות ואפילו לסיטואציות מסוימות ולרגשות , כל הגעגועים חונקים אותי. מרגישה זקנה, מרגישה בוגרת יותר מאי פעם . מרגישה חזקה, גאה בעצמי על שינויים וכבר מאמינה הרבה זמן לאנשים שמאמינים בי. כבר אוהבת אותי הרבה זמן :) וזה יחסית די חדש לי, באמת שהתבגרתי, והשתניתי המון. הלוואי ולו שני אנשים חשובים לי כל כך יכלו לראות, לראות מעבר לשיחת טלפון (שגם כבר לא עושים). יכלו לראות עמוק יותר. להבין כמו פעם. אבל אי אפשר. ועוד איש אחד , זקן וחכם כל כך שנמצא כבר בגן עדן, המלאך השומר עלי מלמעלה אם המלאכים באמת רואים שם מלמעלה אז הוא יודע כמה אני אוהבת אותו אתה יודע כמה אני אוהבת אותך ומתגעגעת אליך. מחבקת אותך חזק מכאן מלאך שלי. מרגישה אותך מכאן, מרגישה שטוב לך. שאתה שליו ורגוע וזה עושה לי כל כך טוב על הלב, ממש שם לצד הגעגוע. אוהבת אותך כל כך. כל כך הרבה דברים ביחד , כל כך הרבה רגשות שצפים ועולים בי וחונקים את גרוני. קשה, כואב, מנסה לנשום עמוק. לעצום את העיניים ולתת לילדה הקטנה שבי לצוד קצת תמימות ולהאמין קצת בעולם הזה שמסביב ובאנשים שחיים בו. קשה, אבל מנסה.
 

ה מוזה

New member
תני לילדה שבך .....

גם קצת לנשום ,לבכות , להתגעגע המכתב שלך לאף אחד נגע כל כך אולי הוא לאף אחד אבל אני חושבת שהוא לכולם כולנו בפנים ילדים שמנסים לאחוז בתום בתמימות לפעמים מרוב שיעורים , מכשולים , תהומות והרים אנחנו קצת הולכים לאיבוד , ומחפשים את הילד או הילדה שבנו וכל ילדה זקוקה ללב שמלא באהבה לדעת שהיא חשובה ואהובה את יודעת .. ללב ריק יש יתרון שיש לו הרבה מקום בכל החדרים להכיל בו אהבה ורגש חדש .. הריק הזה יתמלא . כן , זה כל כך כואב כשהוא ריק ואז מתגעגעים למלאכים שחיבקו וליטפו ולא היינו אבודים מאמינה בכל ליבי שמתוך התחושות האלו והריק יצמח משהו יפייפה,העיניים הכבויות יזהרו שוב כאלפי כוכבים אז בנתיים תעצמי את העיניים ותרגישי את הילדה שבך שחררי את הדמעות , את המילים האבודות .... תנשמי עמוק יש מלאך אחד שרואה את הילדה הזו ומאמין בה ... גם אני מאמינה שתצליחי . "קשה, אבל מנסה" מי שמנסה ..מצליח גם אם נופלים בדרך כשמנסים גם אם זה כואב וקשה עדיף לנסות מאשר שלא כשמנסים מגלים שיש גם דברים טובים שיש בעולם הזה שמסביב ובאנשים שחיים בו מקום להאמין .. אממ..יודעת שיצא לי קצת מבולבל אבל זה יצא מהלב :)
 
לנסיכה

בגלל שהייתה לך אהבה והיא מילאה אותך זה לא אומר שלא נשאר לך כלום בלב יש לך אהבה לעצמך ולאדם הבא שיהיה איתך.נכון זה כואב ומי כמוני יודעת אבל כמו שלי נאמר מתגברים מזה לאט לאט ורק הזמן הוא זה שישכיח את הכאב בלב.מאחלת לך בהצלחה יעלי
 
למעלה