מכתב לאסטרולוג:

גל נעים

New member
מכתב לאסטרולוג:

שמתי לב שחזרת בתשובה, ובכן-אם חזרת בגלל שמצאת אירועים מטא-פיסיים המעידים על קיומו של אלוהים, ניחא ליה. אז יש אלוהים. SO WHAT? מה הקשר בינו ובין רציחות עמים שאתה מצווה עליהם? מה הקשר בינו ובין סקילת הומואים? מה הקשר בינו לבין טקס הביזוי שעושים לאישה שחושדים בה שהיא סוטה? תשובה:אין קשר. על אותו משקל האלוהים יכול להיות זאוס, בודהה, או כל אל אחר הנמצא בפנטאון האלים המקומי. תחשוב על זה טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב טוב. ותבין שאין אמת אבסולוטית. בטח שלא אסופת הציוויים מהמאה התשיעית לפני הספירה.

סיטרא

New member
אלה עובדי אלילים ואלה עובדי אלילים

נשבר לי כבר הזין המקראי שלי מדיוני השכל האלה. אגב, אלוקים יכול להיות גם מורלוק או אינדיאנה ג'ונס עם מסור חשמלי, SO WHAT ?? אני אגיד לך גל מה יהיה סוף הויכוח: אסטרו ידבוק באסטרולוגיה ואתה תחשוב שאלוהים יכול להיות כל ישות ראנדומלית שחוצה את דרכי ברחוב. ואגב המלצה! קרל סייגון הינו אסטרופיסיקאי מחונן ( קיבל אפילו מתישהו פרס פוליצר.) בערוב ימיו - בשנת 1995 - הוא כתב ספר היוצא חוצץ כנגד התפשטות הפסוודו-מדע ( מדע שאין לו הוכחות מדעיות שניתן להוכיחן, כגון: אסטרולוגיה, עב"מים, דתות מסוגים שונים, טלפאטיה, אנשי שלג, ברכטוזאורים באגם לוך-נס וכיוב' ). הספר מדהים, וכתוב בצורה שגם נבערים בכל הקשור לפיסיקה ( כמוני למשל ) יוכלו להבין. הספר בהוצאת מעריב ומחירו נע בין 70-80 שקלים חדשים.

גל נעים

New member
אומנות הבולשיט-אתה מכיר את זה?...

לזיין את השכל כל אחד יכול, השאלה מי צודק ולמה. אגב-קרל סייגן איש דגול וענק.

רציחות של עמים וסקילה של הומאים

לא רלוונטי כרגע. לא מתיימר להבין את הצדק האלוקי - זה גדול עליי. די לי בהכוחות שתומכות באמונה. ברור לגמרי שלא יתכן שהכל יהיה ברור בלי שום הסתרות, כי אז לא היתה בחירה חופשית.

kiticat

New member
האממ

ודווקא האמנה באלוקים לא מכריחה את הדת לחזור בתשובה. שכן לחזור בתשובה זהו אירוע ומאורע שקשור בדת. לא הכוח העליון.... או שמא אני טועה?

למעלה