מכתב לאמאא-דחוףף!!!!

מכתב לאמאא-דחוףף!!!!

מחר אמא שלי נוסעת לחודש לחו"ל.. רציתי לכתוב לה מכתב ארוך ארוך שתקרא אותו במשך הטיסה <הכביכול דיי ארוכה>.. יש לכם רעיונות חמודים???.. כמו למשל לכתוב לה לא לשכוח: ואז כל מיניי דברים כמו שאני אוהבת אותך וכו" או רעיונות אחרים.. יש?? בבקשה זה דחווף..

תקשיבי חמודה

קודם כל,קראתי את הודעתך ככה לפני שאני הולכת לישון וזה מאוד יפה ומרגש מה שאת רוצה..לשם שינוי העלת כאן אהבה מסוג אחר,אהבה ללא תנאים לאישה היקרה לנו בעולם-לאמא
אז תיראי,יש לי רעיון חמוד חמוד עבורך: תיקחי אלבום ריק שיש לך בבית,סדרי בו תמונות שלך ושלה יחד,מול כל תמונה כיתבי משפט שיחמם את ליבה,כמו "אמא-הדבר היקר לי בעולם" או "אמא-עולם שכולו אור ואהבה" אם יש לך מדבקות עם לבבות וציורים חמודים כאלה,תדביקי סביב. ואת יכולה לכתוב לה מכתב שבו את מתארת כמה את אוהבת אותה,וכמה את מעריכה על כל השנים שבה גידלה וטיפלה בך,תוכלי לכתוב משהו כמו.."כי יפה את כמו כוכב ויקרה את מכל זהב"..משהו בסגנון הזה,תוכלי לבקש משהו נחמד שתביא לך מחול,וכמובן שלא תשכח להתגעגע לילדה שממתינה לה בארץ. פשוט תכתבי כל מה שעל ליבך במכתב ושיהיה מרגש וראוי לאמא שאת כל כך אוהבת. מאחלת לך בהצלחה בכתיבת המכתב ולאימך טיסה נעימה.

תגובה

ספרי לה במכתב על חויותיך הרגשיות בחיים בזמן האחרון ובכלל. כתבי לה שאת מקוה שטוב לה בחויותיה שאת יודעת שחשובות לה, ופרטי אותן. כתבי לה שאת מקוה שתעשה ותראה דברים מענינים ויפים בחו"ל, ותשמחי אם תספר לך אחר-כך עליהם. כתבי לה שאת מקוה שתהיה לה טיסה קלה ונעימה.

למעלה