אני אכין תחתוני סנייפ... מקווה שמחר יהיה לי זמן... פני, את קורעת!
M Minerva New member 10/1/03 #18 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אכין תחתוני סנייפ... מקווה שמחר יהיה לי זמן... פני, את קורעת!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אני אכין תחתוני סנייפ... מקווה שמחר יהיה לי זמן... פני, את קורעת!
P Penny s New member 10/1/03 #19 קחי את הזמן, אבי ../images/Emo15.gif ליין מורכב כל כך - דרושה הרבה השקעה בעיצובו [עשיתי משפט ייחוד ] ואז נוכל גם להשתמש בקולקציה החדשה כשוחד בחירות
קחי את הזמן, אבי ../images/Emo15.gif ליין מורכב כל כך - דרושה הרבה השקעה בעיצובו [עשיתי משפט ייחוד ] ואז נוכל גם להשתמש בקולקציה החדשה כשוחד בחירות
M Minerva New member 13/1/03 #30 ../images/Emo6.gifיש למישהי... תמונה של תחתונים ( ) כדי שאוכל פשוט לעצב אותם מחדש?
P Penny s New member 13/1/03 #35 זה כל מה שמצאתי.. ../images/Emo15.gif באינטרנט! זה לא שלי.. ממש מפחיד.. עשיתי חיפוש ל panties ו knickers בגוגל וקיבלתי מלא אתרי פורנו
זה כל מה שמצאתי.. ../images/Emo15.gif באינטרנט! זה לא שלי.. ממש מפחיד.. עשיתי חיפוש ל panties ו knickers בגוגל וקיבלתי מלא אתרי פורנו
M MeinAlan New member 11/1/03 #21 חייי אני בטוחה שהוא ישר יחשוב שיש לו איזה מישהי שעוקבת אחריו. משהו בסגנון משיכה קטלנית,הגירסה האנגלית.
חייי אני בטוחה שהוא ישר יחשוב שיש לו איזה מישהי שעוקבת אחריו. משהו בסגנון משיכה קטלנית,הגירסה האנגלית.
מ מלאכית16 New member 12/1/03 #24 אז מה סיכמנו? ../images/Emo110.gif אנחנו שולחות לו את המכתב הזה? או שאנחנו כותבות משהו רציני?
P Penny s New member 12/1/03 #25 נשלח לו משהו רציני ../images/Emo15.gif הוא לא יבין את חוש ההומור שלנו. הוא יחשוב שאנחנו צוחקות עליו..
נשלח לו משהו רציני ../images/Emo15.gif הוא לא יבין את חוש ההומור שלנו. הוא יחשוב שאנחנו צוחקות עליו..
מ מלאכית16 New member 13/1/03 #28 אז כדאי להתחיל לעבוד על זה עכשיו אני לא בטוחה כמה מן פנוי יהיה לי בעוד שבוע....אם בכלל יהיה לי דבר כזה שנקרא זמן פנוי....
אז כדאי להתחיל לעבוד על זה עכשיו אני לא בטוחה כמה מן פנוי יהיה לי בעוד שבוע....אם בכלל יהיה לי דבר כזה שנקרא זמן פנוי....
מ מלאכית16 New member 13/1/03 #32 לוידעת....../images/Emo110.gif אני חושבת שניידע אותו שיש לו גם מעריצות בארץ.....העובדה שהוא ידע שאנחנו כאן ושאנחנו חולות עליו גורמת, לי לפחות, להרגיש טוב....
לוידעת....../images/Emo110.gif אני חושבת שניידע אותו שיש לו גם מעריצות בארץ.....העובדה שהוא ידע שאנחנו כאן ושאנחנו חולות עליו גורמת, לי לפחות, להרגיש טוב....
F Fantine New member 13/1/03 #33 ואולי אם הוא יקבל את המכתב הוא אפילו עשוי לענות עליו? |עיניים נוצצות|