מכתב לאלון

• פותח הנושא zar
  • פורסם בתאריך

zar

New member
מכתב לאלון

אלון מזל טוב ליום הולדתך. (פשפשתי בהודעותיך שלא עלו לפורום) בדרכך אתה ובוודאי שלא לפגוע במזיד, במאמרך, ``ההטעיה של השירה המודרנית`` אומר אתה: ``שלאחרונה הארץ מוצפת בהררי זבל כנים, מרגשים, אותנטיים אבל לא בדיוק שירה`` המילים הקשות קצת.......איך אתבטא בעדינות..... ונוקבות יתר על המידה כאשר מושמעות מפי מי שמעיד על עצמו כחבר באגודת הסופרים. רק להזכירך שאנו ניזונים, רבים ופורחים בעטיו של זיבול טוב, שהוא מקור חיותנו, ותחשוב על זה. ואומר ומוסיף אתה: ``אני לא מצפה מכל מאות או אלפי קוראי השירה המודרנית שינסו לשבור את השיניים על השירה הניאו קלאסית שלי``, ``עד היום מצאתי רק איש אחד שהבין באמת מה אני עושה``, ``אחרת גם אני הייתי חושב שאין שום מובן למה שאני עושה אבל יש זה מוזר אבל יש``. ולא קם ילד ואמר: המלך הוא עירום. הופעת כאן לפני ימים מספר עם שירה רבת עוצמה ומלאת עצב שאודה ולא אבוש, (דובר בשם עצמי), קשה לי להבנה. שחררת הגדרות אשר אינן שגורות בפי כ: סונטה דאקטילית, סונטה יאמבית, סונטה טרוכיאית וכו` אודה לך אם תשכילנו ותחלוק עימנו מידי פעם את הידע הנרחב בו אתה שולט, לתת בנו דעת ונצא כולנו נשכרים. מדבר בשמי ומקווה שגם בשמם של עמיתי לפורום (לפחות בבקשה ללמוד). שבת שלום צאר

melalon6

New member
אני בוש ונכלם

הצבת מראה מול עיני ופרצופי מסמיק מבושה נכנסתי לאתר עם תרועת חצוצרות מעכוזי שלי ועשיתי את ההצגה הרגילה של מישהו שמנסה לעשות רושם האם אני באמת בן 43 בקצב הזה אתבגר בגיל 78 אם בכלל איך אומרים, מא קולפה, אשמתי... השויצר מרכין ראש ומבטיח להיות בנאדם

melalon6

New member
גם אין ידע עצום ורב

גם אין ידע עצום ורב, אלא ידע חלקי ושיטחי כולי רוח, רעשים, צלצולים וכדומה יש לי רק יתרון אחד כשמישהו נועץ סיכה בבועה הנפוחה שלי היא ישר נעלמת

zar

New member
welcome to the club

לאחר ששוחררו הנפיחות הנך מוזמן בחום להצטרף אל פשוטי העם לכתוב מהגיגיך (עם תרגום) ולבשם את הפורום (אוי לך אם תגנוב לי את ההודעה הנבחרת, עובד על זה עוד מעט חדש) ותגיד ילד היה או לא היה לך יום הולדת אתמול? כי אם כן, אתה חייב לנו עגה. שבת שלום צאר

לגעתתתתתת

צודקת...כל כך... מתגעגעים... לא הזמן לעזוב את ירוחם... ולחזור גם קצת אלינו...????? מכורה לאהבה.

zar

New member
הכיוון נכון B-)

עמלת ידעת מצאת :) אהבתי שנגמר בלשמוח זה הכיוון צאר

אורמור

New member
אלון נישא ורם..

כמו עני בפתח..ממתינה רוצה לדעת שלומך..ותוהה איי אתה? והמייל שתק.. ולא נענה עלזתי למקרא שירייך שהפציעו שוב רציתי לשמוע אם גם השמש הפציעה.. בחייך שלך התאות להשיב? ואני כאן להקשיב.. ימים נפלאים שיבואו עלייך.. ואם יום הולדת.. אז שיהייה שמח אור

melalon6

New member
איך כותבים לך באימייל

האי מייל שלי [email protected] כתבי לי משהו כדי שאוכל לענות לך שלוש שנים אני ברשת כמו כורדי ורק לפני כמה ימים התקנתי לראשונה דואר אלקטרוני וגיליתי את תוכנת אודיגו הממכרת תמיד התכתבתי רק באיסיקיו והצאטים אשמח לכתוב לך בדואר

zar

New member
באמת חבל

אבל רצונו של אדם כבודו קראתי את שכתב ומניעיו וכל שנותר זה לכבדו צאר

למעלה