מכתב לאהוב שעזב

revital28

New member
מכתב לאהוב שעזב

עזבת בחושך. ככה בלי פרידה ממני או מהילדים. ואולי טוב שכך. הם לעולם לא יצליחו להבין. ואני... לא פייה טובה אומנם, אבל אלוהים שבשמיים יודע שגם לא רעה כפי שציינת. אני אתגבר ברגע שאצליח להבין. למה בגדת באמון שלי? למה פנית לאישה אחרת? למה ולמה ולמה... כל השאלות ששורפות את מוחי, בדיוק כפי שאתה שרפת את כל הגשרים שביננו. אני פגועה, הרוסה. לא האמנתי שתעשה לי דבר שכזה. חיטטתי לך במספרי הטלפון בתקווה שלא אמצא שם דבר, אבל... הלב ידע למה הוא שלח אותי לשם. שוחחתי איתה, עם האישה האחרת. אישה נחמדה בחרת לך. אבל מה איתי? אני לא נחמדה? וויתרתי המון, אהבתי אותך יותר מאשר את עצמי. מעולם לא הבנת זאת. ועכשיו, מתחיל הקרב המכוער ביותר. קרב הגרושין. אם כל אהבתי, אני לא ארחם ולא אחוס עליך. בדיוק כפי שאתה לא חסת עלי כשראית כמה נפגעתי ובקשתי ממך להפסיק את הקשר עם האישה האחרת ואתה... שוב שיקרת לי, שוב רמסת את רגשותי וכבודי. מעניין איך היית מגיב אם אני הייתי נוהגת כך כלפיך. אם לי היה את הגבר האחר. אם אני הייתי מפזרת שקרים. בעוד כשעה, אולי שעתיים, תבוא הנה, תקפל את כל שאר חפציך ואת כל העבר המשותף שלנו איתם. אני מקווה שיום אחד תדע מה עשית לנו כמשפחה, ולי כבת זוג. לעולם לא אוכל לסלוח לך, אמרתי לך שכך יהיה, אמרתי לך שאם אדע... הכל יגמר. ועכשיו הכל נגמר. זה לא מה שרצית שיקרה? הילדים עדין קטנים, אך בעצת פסיכולוגית הסברתי להם בכל זאת שאבא הלך. לדעתי דניאל הבין. הוא הביט בי בעניו הגדולות, ואמר ``לא אבא`` ועזב אותי. לירון עדיין קטנה. לא נראה לי שהיא הבינה, אבל... היא עוד תגדל ותבין. לא אשקר להם. אומר להם את האמת. אבא עזב כי רצה בנשים אחרות. אבא עזב כי אמא לא יכלה לשאת יותר את השקרים שלו. היום אני נמצאת במשבר עמוק, אך אין לי ספק שעוד אצמח ממנו גבוה גבוה. אני חזקה, תמיד הייתי חזקה. עכשיו יש לי שני ילדים מדהימים שנותנים לי כח כל בוקר ליום חדש. יבוא יום שגם אמצא אהבה חדשה. אהבה עם גבר שידע לתת מעצמו, לפחות כמו שאני נותנת מעצמי. אהבה עם גבר מחייך ואוהב. אהבה חדשה, דף לבן ללא נקודות שחורות של חוסר אמון ושקרים. יהיה לי טוב, אני יודעת. מקווה שגם לך. איחלתי לבחורה אושר והצלחה, אין לי שנאה או כעס כלפיה. בקשר אליך, יש לי הרבה רגשות שליליים כלפיך. כרגע הכל מבולבל, אבל למרות זאת תצליח גם אתה.

ה-שונית

New member
אני מאד מקווה...

שהמכתב הזה מיועד אליך (ואלינו) ולא אליו... תרגעי קצת, קראי את המכתב שוב... ורק אז תחליטי אם כל הכתוב את באמת רוצה להנציח עלי דף. בכל זאת זו תהיה המזכרת האחרונה שלו ממך. שונית (שחושבת שאת מסוגלת ליתר בגרות)

יערית

New member
תהיי חזקה אשה!

אין לי הרבה מילים בכדי להשקיט את נפשך המיוסרת, אני יכולה מאוד להבין ולהיות במקומך,אך אנא ממך אל תלחמי בו בעזרת הילדים, זו היתה בחירה שלו שכך יהייה,אך הילדים לא רצו בזה,אם הוא ירצה לראותם תאפשרי לו,ואין שום סיבה שבעולם שהילדים בעודם קטנים אמורים לדעת מדוע אבא עזב את הבית,יש משהו פסיכולוגי בעיניין שיכניס אותם לטראומה למשך כל חייהם,עיזבי אותם,טפלי בהם,העניקי להם כפל של אהבה,שום מילה רעה על אבא זה בנך לבינו. הרבה הרבה הצלחה,אושר ואושר,האיש שירצה בך לא יאמר שאת רעה, יאמר שאת מעט כועסת או לא חביבה מידיי אך רעה זה כבר מילה גסה יותר. זמן..... תני לזמן לרפא את פצעייך,אל תפעלי באופן המוציונאלי,חכי עד שהסערה תשכח.. עצוב לי.. יערית.

revital28

New member
תודה

תודה לשלושתכן. עזרתם לי. תמיכתכן בי היתה חשובה לי. אפעל לפי עצותיכן. אחרי הכל, אני פה חסרת הניסיון. יהי טוב.

מייזי

New member
חזקי ואמצי

מקריאת מכתבך עולה סערת הרגשות בה הינך נתונה בה. אל תלחמי בו. נסי לגמור את המערכת כמה שיותר מהר ובצורה היפה ביותר. כעת את מדברת מתוך תחושות הבטן ולא מהשכל הישר ,הניחי לילדיך הם אינם צריכים להיות מעורבים יותר מדי במה ולמה. הם צריכים לדעת דבר אחד שמהיום חייכם ישתנו יראו אחרת ואולי אפילו יפים יותר. תני לו גם להתמודד עם שאלותיהם תאמו בינכם את התשובות אל תבלבלו אותם גם כך הם יהיו מבולבלים. לאחר שתעברי את כל השלבים של הכעס,השנאה, האבל תאספי את כל הרסיסים הרימי את ראשך קדימה ושנני לעצמך כי מעתה יהיה רק טוב . אני מאחלת לך בהצלחה ואת כל הטוב שבעולם לך ולילדיך. :cool:

לורה...

New member
רויטל היי

קראתי את מה שכתבת שם,ובאתי לכאן לקרוא ת,מכתב. רויטל...נכון שאת כואבת,ונכון שאת כרגע מבולבלת...אבל-אנא,אל תשתמשי בילדים ככלי-נשק כנגד אביהם,להיפך,ספרי להם שאבא ואמא נפרדו כי הם לא הסתדרו ואין קשר אליהם כלל,אבא ממשיך לאהוב אותם.אל תשכחי שגם ככה,הילדים עוברים משבר,כל מצב ריגשי בבית משפיע על הילדים-על בטחונם,על שלוותם,אל תוסיפי,חישבי על ילדייך,חישבי על עצמך.(חיסכי מהם ת,פרטים שעלולים להכאיב להם...בבקשה!) רויטל,את כותבת כאן מתוך כאב,מתוך כאב עמוק...תשתדלי לתעל ת,אנרגיות שלך לכיוונים חיוביים,וזאת למען עצמך. רויטל...תודה לך מכל הלב על מה שכתבת לי שם... תודה, אך,אנא,קחי גם דברים אלו לתשומת ליבך. שלך מכל הלב לורה

שי33

New member
גדול עלי

כל הרמזים הקטנים האלה... פשוט תשלחי משהוא....אולי פרח? שי. :)

שי33

New member
רויטל

תנשמי עמוק.... קחי את הזמן ...לאט... מבטיח לך שדברים יסתדרו... את תצמחי ותפרחי...את את שלך עשית..ניסית...וזה נגמר. רק אל תשמרי טינה - זה יזיק רק לך. שי, (שנורא אוהב פרחים באביב)

שרי42

New member
ואמר מישהו חכם.....

``במלחמה אין מנצחים, יש מפסידים יותר ומפסידים פחות`` ועם כל הכעס, הפגיעה, הרצון לנקם, אל תשכחי אף פעם שהאיש הזה שאיכזב ופנה לדרכו, הוא אבי ילדייך, והוא ישאר כזה עד יום מותם. אל תרעילי את נפשם שגם כך פגועה הסבירי להם בעדינות בהתאם לגילם. אך לפני שתהיי פנויה להסביר למישהו אחר, את צריכה להרגע, להשלים והכי חשוב לחשוב שאת יכולה. היי חזקה.

יפעת*

New member
אני חושבת שזה נהדר שכתבת את זה כאן

לא יודעת אם באמת שלחת את זה, אני מקווה שלא. מותר, רצוי, ואפילו חובה לכעוס. אבל זה יעבור, הכעס. ואז תוכלי באמת להתחיל בחיים חדשים. אין לי ספק שתצליחי, אני רואה המון בהירות והבנה בתוך הכעס הגדול (והמוצדק לדעתי). כולם אומרים את זה, וכולם צודקים- הכל זה רק עניין של זמן. הזמן נותן לנו פרספקטיבה אחרת על דברים, המרחק שהוא מאפשר לנו, נותן לנו לראות את הכל באור אחר, בקטן. מאחלת לך בהצלחה בדרך החדשה, שולחת לך מכאן חיזוק. יפעת

למעלה