מכתב חכם

israel43

New member
מכתב חכם

זהו מכתב די אוך אבל חכם מאוד ונכון על כל השמאלנים שבחיינו... אומץ? גיברות תרבות?פליסטינאים הם בני אדם?פחימה היא בת אדם?! תגידו - אני היחידה השפויה פה!?!?!?!?? אתם שמים לב מה שאתם אומרים? בואו אני יסביר לכם למה יש דבר כזה הנקרא "שמאל". אלו אנשים בלי מסורת , תרבות, אוכלי חזיר . פעילות אכילת החזיר (וזה לא צחוק) משבשבת את פעולות המוח מפרישה חומר למוח באיזור מסוים ופשוט חוסם כל הבנה והגיון פשוט. נכון אתם לפעמים נתקלים באנשים שלא מבינים את הדעות שלכם, לא משנה כמה תנסו להסביר? זה בגלל שיש לכם כמו מן מחסום, קיר לבנים מול העיניים שאתם לא מסוגלים להבין מה הולך מסביבכם ולא משנה כמה ינסו להסביר לכם אתם לא תבינו גם מה שנכתב פה אתם לא תבינו. והכל כי אתם או ההורים שלכם לא הנחילו לכם את מסורת ישראל.אחרי זה אתם לא מבינים למה אתם לא "מצליחים גרום לאנשים לפתוח את עיניהם" מהסיבות שאולי אתם לא באמת יהודים ואולי תבדקו את אילן היוחסים שלכם. אנחנו כולנו יהודים. איך אתם נגדנו ? נגד האחים שלכם? זה עצוב. אתם מקרה עצוב. טלי פחימה גויוה קטנה ומסכנה זה שאת מנסה לעשות דוקא לעם היפה והאיכותי הזה שנקרא יהודים זה כי יש לך שריטה . או במקרה שלך חריטה די עמוקה. את צריכה אשפוז דחוף. בה"ח לבריאות הנפש. את יהודיה! (כמה שקשה לי להאמין בזאת) את הולכת נגדנו? עד שלא יקום איזה מאפיונר עצבני עלייך ויעשה את שלו (אמן ואמן)!!! ועכשיו למשטרת ישראל: מכל הפאדיחות שעשיתם השנה לשחרר אותה זה פאדיחה מספר 1! היא בפועל פועלת נגד ישראל בטח מגלה סודות מדינה וכולם אדישים. אז הנה פתתרון שגם מדינות אחרות עושות למרגלים מתוך המדינה שלהם עצמם: הם שוללים להם את כל הזכויות והאזרחות! תשללו לפחם הזאת את האזרחות והרישון ושלחו אותה מפה ! אז נעריך אותם פי 1000000!

Fleddermaus

New member
אהבתי את הקטע עם החזיר

ובכל פעם שמאוננים אלוהים הורג חתול, נכון? לא צריך להמציא הסבר מדעי מפוברק לכל מצווה.

חמדונה

New member
באופן אישי אני הכי אהבתי

את ה "אנחנו כולנו יהודים. איך אתם נגדנו ? נגד האחים שלכם? זה עצוב. אתם מקרה עצוב." בפסקה השנייה. יקירתי, חז"ל אמרו "טול קורה מבין עיניך". ואת צריכה לדעת שהם אמרו את זה, לא?

niv1990

New member
אלוהים הורג חתולים ../images/Emo13.gif

http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?FolderName=godkillsakitten

niv1990

New member
לגזור ולשמור

פעם הבאה שישאלו אותי עד כמה בן אדם יכול להיות טיפש תיהיה לי תשובה

GreatGTM

New member
מתאים לשמאל הקיצוני

למשל: האנרכיסטים, שלום עכשיו, ההזויים במרצ וכו'

antreprize

New member
אני לא מסכי עם הקטע של החזיר

(כי זה טעים),אבל בכל השאר אתה צודק,לפעמים אני לא מבין למה השמאלנים לא משנים את השם שלהם למוחמד או כריסטיאן(שם נוצרי מובהק) ועוברים לגור בחו"ל,הם כל הזמן צועקים עלינו שנשמור על זכויות האדם של הפלסטינים למרות שלא מגיע להם,בזמן שהחיות האלו רוצחות בדם קר ישראלים שהדבר היחיד שהם עשו זה להוולד יהודים. השמאלנים האלה מתאמצים להרוס את כל מה שההורים והסבים שלהם התאמצו לבנות. לדעתי לשמאלנים הקיצוניים אין מקום פה וצריך לגרש אותם מהמדינה לפני שהם יעזרו לערבים להשמיד את ביתנו.

Fleddermaus

New member
לכ-ל הפלסטינים לא מגיע זכויות?

אשמתם שהם נולדו פלסטינים? גם הילדים שעוד לא יכולים אפילו להגיד "חמאס"?

antreprize

New member
בטח שמגיע להם זכויות.

אבל לא כשמגדלים אותם מגיל 0 לשנוא יהודים,ולא כשמלמדים אותם בבית ספר להרוג יהודים,ולא כשמלמדים אותם בקייטנות ובחופשות לירות ברובים כדי להרוג יהודים.

antreprize

New member
לא.

אותי חינכו(ומחנכים)בבית נייטרלי,אמא שלי שמאלנית,אבא שלי ימני,רוב הזמן הם לא מדברים על דעותיהם,אני גיבשתי את דעותיי לבד,לפי האירועים שקרו ויקרו.הסיבה היחידה שאני שונא פלסטינים(ערבים זה גם נוצרים ודרוזים שאיתם אין לי בעיה)היא שהם מתנהגים בחוסר היגיון,נותנים להם אצבע-הם רוצים את כל הזרוע.הם רוצחים מאות חפים מפשע בשביל דבר שנקרא אללה אבל בעצם הוא רשע טהור.ההגיון הפסיד במלחמה הזאת ועכשיו תורו של הרובה.

Fleddermaus

New member
לא ממש ככה.

ההנהגה הפלסטינית אכן התנהגה כמו אתה מדבר. אל תשכח שהפלסטינים חיים כבר 40 שנה תחת שלטון צבאי (זה לא מצדיק את הטרור, כמובן). האזרחים הפלסטינים (שרובם אינם מעורבים בפעילות טרור) סובלים מהמצב. בכלל, אין לך זכות לשלול זכויות. לכל אדם יש זכויות בעולם שאנו חיים בו. אין טעם לשנוא כל פלסטיני באשר הוא, כי מדובר במעגל, כמו שהוכח. אתה שונא פלסטינים, הם שונאים אותך, זה גלגל שחייבים לעצור. הרובה הוא מה שהוביל אותנו בכל השנים האחרונות, ולא אחרת. להיפך, אולי הגיע הזמן לקצת היגיון. מחלחמה היא לא תחליף להגיון בריא.

אבל מי אשם?

ת'אמת קשה למצוא את האשם אבל אפשר לעצור את כל הבלאגן. מדינת ישראל מאז הקמתה רוצה שלום אם הפלסטינים יניחו את הנשק כמו שאנחנו יצאנו מעזה העתיד שלהם יהיה טוב יותר. אז אי אפשר להאשים אותנו בזה שהם חיים 40 שנה תחת שלטון צבאי כל עוד הם לא מקבלים את זה שקמה פה מדינה יהודית שהולכת לחגוג בקרוב 60

Fleddermaus

New member
באמת?

עד האינטיפדה הראשונה ישראל סירבה בכלל לקבל את העובדה שיש דבר כזה עם פלסטיני. הקריאות לשלום עד אז היו מפי קבוצות שוליות בשמאל הרדיקלי.

antreprize

New member
וכדי שהם גם ישארו שם עד

שהפלסטינים יתעוררו ויעשו משהו נגד המנהיגים וארגוני הטורור שמפעילים עליהם מניפולציות כל יום כל היום.

Fleddermaus

New member
הכיבוש בגדה המערבית

ולשאלתך הבאה "וכל השאר לא כבוש?", תושבים ערביים ששהו בישראל ולא עברו\גורשו\ברחו\לא משנה בנכבה קיבלו אזרחות ישראלית. שם יש לך אנשים ללא אזרחות וללא יכולת להגדרה עצמית. אם אתה רוצה לתת אזרחות לפלסטינים, יהיה לך רוב פלסטיני עצום בישראל. זה מה שאתה רוצה? אני בטוח שלא.

למעלה