מכתב זועם לאימא

מכתב זועם לאימא

``אימא! אני כועסת עלייך. מהרגע שאני מתעוררת ועד שאני הולכת לישון את רק מרצה לי על דיאטה ושיטת הנקודות ולאכול מסודר כשאני רוצה לבכות לך כי הדיאטה לא הולכת, במקום לעודד את מתחילה שוב עם ההרצאות איך את מעיזה בכלל לפתוח את הפה, כשהכל אשמתך כמה פעמים ביקשתי ממך לא לקנות שוקולדים???? כל סופשבוע יש לך תירוץ אחר: ``אבל אמרת שאת רוצה`` (בטח שאני רוצה, זה אומר שאני צריכה לקבל??) ``רציתי לשמח אותך`` ``מותר לעשות קצת הפסקה`` ובכמויות את קונה!!!! ואת יודעת שאני מכורה לשוקולד, אם יש בסביבה אני חייבת לאכול ה-כ-ל זה כמו לשים מול נרקומן מנה ולומר לו לא לקחת זה את! זה הכל בגללך! ואת עוד מאשימה אותי כי אני לא עושה את הדיאטה שלי כמו שאת רוצה????? !!!כל השבוע אני קורעת את עצמי בכל מיני סוגים של ספורט, אבל אחרי יומיים של שוקולד בינג`, אני משמינה הכל בחזרה אני אף פעם לא ארזה. לנצח שמנה- בגללך תפסיקי לענות אותי כבר כדי להשקיט את ייסורי המצפון שלך ולקנות אותי בממתקים הבת שלך (שם מתחת לשומן)``

הי לך..

לא יכלתי, שלא להגיב למכתבך.. הוא כל כך מכעיס אותי.. מכעיס אותי כמה אמא שלך פוגעת בך ולמעשה מדרדרת אותך בצורה ישירה לא להצליח בדיאטה. היא עושה את זה לדעתי הרבה יותר בחוסר התמיכה שלה מאשר עם השוקולד.. מכעיס אותי הדו-פרצופיות הזאת.. מצד אחד ``תעשי דיאטה`` מצד שני מביאה שוקולד.. אני כאן בשביל לתת לך את כל התמיכה בעולם.. ניב

למעלה