מכתב ה"התאבדות"

Yippy skippy

New member
מכתב ה"התאבדות"

הנה רעיון ל"שרשור" חדש- אולי ננתח את מכתב ה"התאבדות" של קורט קוביין ז"ל? מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים. לי עכשיו אין זמן לכתוב מה אני חושבת אבל מאוחר יותר היום אני אתחבר וארשום את דעותיי.. אז- הנה המכתב-> (בטח לכל אחד ממכם יש העתק של המכתב בגירסה ניתנת לקריאה- אבל לאלא שאין-הנה!)

Yippy skippy

New member
תיקון שרשור!!!! לא לשים לב לקודם!

הנה רעיון ל"שרשור" חדש- אולי ננתח את מכתב ה"התאבדות" של קורט קוביין ז"ל? מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים. לי עכשיו אין זמן לכתוב מה אני חושבת אבל מאוחר יותר היום אני אתחבר וארשום את דעותיי.. אז- הנה המכתב-> (בטח לכל אחד ממכם יש העתק של המכתב בגירסה ניתנת לקריאה כך שאתם לא צריכים להסתמך על המכתב עם הכתב הלא ממש קריא)

tomgavish

New member
זה לא מכתב התאבדות בכלל, זה מכתב

פרידה מהמעריצים, הכמה שורות האחרונות שיעני מעידות שזה מכתב התאבדות לא קורט כתב בכלל, מנתחי הכתב הטובים בעולם ניתחו את המכתב והגיעו למסקנה שכן, זה הכתב של קורט במכתב אבל מישהו הוסיף את השורות שהוא אומר לקורטני לשמור על פרנסיס ושהוא אוהב אותם כדי שיחשבו שהוא התאבד זאת אחת הסיבות שאנשים מאמינים שהוא לא התאבד אלא נרצח

Yippy skippy

New member
כן, רשמתי "התאבדות"

עם מרכאות.. כי לא ידעתי ממש איך לנסח את זה.

Yippy skippy

New member
התיאוריה שלי היא

אולי.. זאת רק תיאוריה.. אולי קורט כתב את המכתב מתישהו שהוא היה בדיכאון וסיפר את זה למישהו/מישהי (או שהמישהו גילה את המכתב איכשהו), ירה בקורט, הניח לידו את המכתב, והוסיף את השורות האחרונות למכתב? תאוריה טובה או סתם זיון שכל?

Runaway Train

New member
תאוריה היא תאוריה

אז מה גם לי יש תאוריה שאיזה מישהו בא לסולן של דראונינג פול ואמר לו "ליסטן טו מי יו מאדר פאקר,יו קולד יור פאקינג באנד "דראונינג פול" סו נאו יו אר גונא דראון אין דה פול יו פאקינג קוק סאקר!" והטביע אותו בברכה...זהו :) מקווה שהבנתם את האנגלית-עברית שלי כי מצאתי את זה מאוד משעשע במיוחד בשעות הקטנות של הבוקר שעדיין לא הלכתי לישון

נריה פי

New member
הסולן של

דראונינג פול מת? חחח... טוב לדעת

Runaway Train

New member
נכון!

זה מה שאני קראתי בעיתון ..נדמה לי ראש1 ואז ראיתי באיזה אתר שלהם (אני ינסה לצרף קישור) שהיה כתוב שהוא נמצא מת בבריכה ואמרו לי שגם אמרו את זה באמטיוי.. אני מעדיפה לחשוב שהוא טבע בבריכה...יותר משעשע

ש ו ק ה

New member
באמטיוי אמרו שהוא נמצא מת באוטובוס

כמה אירוני זה אם הוא מת בבריכה...?

HuRLeY GiRLY

New member
גם אני חשבתי שממנת יתר או משהו

כזה.. נשמע ממש אירוני אם הוא באמת טבע

made in china

New member
השמועות אומרות...

שהוא נמצא מת באוטובוס בסיבוב הופעות... טוב, אולי הוא התאבד, הוא לא נשמע אופטימי במיוחד, הא?

למעלה