מכתב התפטרות??

• פותח הנושא mjlk
  • פורסם בתאריך

mjlk

New member
מכתב התפטרות??

"לא, לא, לא, וולדמורט רצח אותו. למעשה, סביר יותר שמישהו אחיר רצח אותו לפי פקודה של וולדמורט. קשה לי להאמין שרגולוס אי פעם הגיע להיות מספיק חשוב כדי להירצח בידי וולדמורט בכבודו ובעצמו. לפי מה שגיליתי אחרי שהוא מת, הוא השתתף בפעילות עד שלב מסוים, ואז פתאום הוא נבהל ממה שמבקשים ממנו לעשות וניסה לצאת. אבל כשמדובר בבולדמורט, אי אפשר סתם ככה להגיש מכתב התפטרות. מקדישים את החיים לשירותו או מתים." (מסדר עוף החול עמ'122-123) מכתב התפטרות - לא נראה לי שרולינג סתם השתמשה בדימוי הזה.. אולי היא מתדברת על הפתק שרא"ב כתב? פעילות עד שלב מסוים?? איזו פעילות??.

פעילות

בקרב אוכלי המוות...אל תשכחי שבספר השישי כשגילו שקרקרוף נרצח אז כתוב שם (נדמה לי שביל אמר) איך קרקרוף החזיק מעמד כמה חודשים בעוד שרגולוס נרצח אחרי כמה ימים?!...ואם רגולוס הוא רא``ב אז איך בכמה ימים הוא מצא את הקמיע בעוד שדמבי לא מצא אותה כמה שנים?

sprqy

New member
רא"ב היה אוכל מוות

ואני משער שהיה לו יותר מידע מבפנים על וולדמורט ולכן היה לו קל יותר למצא את הקמיע מדמבי...

ToryMaster

New member
זה פשוט ביטוי

אני לא חושבת שבאמת יש לזה משמעות שקשורה לרא"ב.

mjlk

New member
ברור שזה רק ביטוי... ../images/Emo8.gif

וזה מה שהופך את זה לעוד יותר רולינגי...

גם לדעתי זה רק ביטוי../images/Emo60.gif

אחרת זה יהיה ממש מאולץ, לקחת צירוף ולהשתמש בו בצורה מילולית כזו.

City Of Angel

New member
יש בזה משהו ../images/Emo45.gif

יש הרבה רמזים מטרימים בספרים, ורגולוס בלק מוזכר כל-כך הרבה פעמים ככה שזה די הגיוני

meital f

New member
מי יכול היה לרצוח אותו../images/Emo35.gif

וזה וולדמורט כי רגולוס רצה לפרוש וולדמורט הרג אותו כי הוא לא רצה שהוא יחשוף את סודותיו אז מי ירצה להרוג את רגולוס חוץ מוולדמורט ולמה

yoelel

New member
סיריוס אמר

שרגולוס לא היה כזה חשוב ולא הגיע לרמה שוולדמורט יהרוג אותו.

המכתב שרא"ב כתב לא היה

מכתב התפטרות. הוא יותר היה מכתב מאיים או מרתיע. רגולוס לא נשמע כמו בנאדם שילך וישמיד הורקרוקסים, או שידע על כאלה ובכלל... לרולינג יש כל מיני דימויים מעניינים - אבל חסרי פשר.

black robe

New member
המממ...../images/Emo63.gif

לא יודעת, יכול להיות באמת שזה רמז, או שזה פשוט ביטוי רגיל. וחוץ מזה, המכתב של רא"ב לא היה בדיוק מכתבה התפטרות, אלא יותר מכתב איום, הוא איים על וולדמורט, לא אמר לו אני מתפטר. טוב, צריך להיות רולינג בשביל לדעת את זה

למעלה