מכתב השמיניסטים

Omri Evron

New member
מכתב השמיניסטים

שלום, שמי עמרי ואני אקטיביסט פוליטי ופעיל בכמה ארגונים בשמאל. בכל אופן, אני רוצה לספר לכם על יוזמה שלי ושל עוד בני נוער מרחבי הארץ: בימים אלו מתארגנת קבוצה של בני נוער מרחבי הארץ אשר כתבה מכתב לראש הממשלה שבו אנו מודיעים שאנחנו לא ניקח חלק במדיניות הכיבוש ובדיכוי עם אחר. המכתב מיועד לנערות/ים בגילאי תיכון שמועמדים לגיוס, אשר מוכנות/ים לסרב להתגייס או לשרת בשטחים. אם משהיא או משהו רוצה לקרוא את המכתב ולדעת עוד עלינו הוא/היא מוזמן/ת לשלוח לי מסר אישי, או ליצור קשר בכתובת הזו: [email protected] תודה ויום טוב.

eviv

New member
הקפצה

הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה*הקפצה

ערב רב

New member
זו לא הצפה?

האם האימייל אנטי-כיבוש לא הופץ כאן עשרות פעמים בשבועות האחרונים?

ד ר ו ר 1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הצטרפו למאבק במפעל הכיבוש!
מסרבים להיות כובשים - מסרבות להיות אויבות
שילחו עוד היום את חתימתכן למייל: [email protected]

Deathatred

New member
../images/Emo31.gif

כרגיל, השמאל הקיצוני והאווילי אלוף בלירות לעצמו ברגל. רק אחר כך אל תבכה לי על סרבנות מהימין לפנות התנחלויות ועל שלטון החוק או הדמוקרטיה. אולי תקשיבו קצת לאמנון רובינשטיין (פעם ח"כ במרצ, היום הוא היה כנראה מקיא אם הוא היה רואה אותה) ואפילו לפסיקת בג"צ. ברגע שתיצרו מדיניות של "כל חייל עושה מה שבא לו בהתאם לאידיאולוגיה שלו" אתם תאכלו אותה ובגדול. היום, בניגוד לתקופת בן-גוריון ומלחמת ששת הימים, מי שדומיננטים בצבא היום הם חברי מחנה הימין: מתנחלים, עולים מרוסיה, כיפות סרוגות ותושבי עיירות פיתוח. כך כאשר אתם מאיימים בסרבנות - זה מטרד תעמולתי ותו לאו. כאשר הם מאיימים בסרבנות - זה כבר איום עם גיבוי מאחוריו. ברגע שתבטלו את הדמוקרטיה בגלל שנאת ישראל שלכם, לא אתם אלו שתתפסו את השלטון.

Deathatred

New member
ומי תומך? פייגלין

הכהניסטים מהימין והכהניסטים משמאל, אולי חלוקים בדעותיהם בנוגע לפלשתינים, אבל שניהם מאוחדים באמונה שהם מעל לחוק והשאינטרסים שלהם מצדיקים את הרס הדמוקרטיה. http://www.nrg.co.il/online/5/ART/870/268.html

למעלה