מכתב החיים

לב חם

New member
מכתב החיים

מכתב חשוב מכתב זה מיועד לא לאחד ולא לאחת אלה להרבה אנשים מכתב זה מיועד לכל אותם אנשים שבי פגעו ,עם בלב , עם בנפש , עם באלימות פיזית (משיכות בשיער וסטירות וכו') ועם באלימות מילולית באנשים שלא כיבדו אותי, וראו מי אני באמת באנשים שעשו לי רק רע , באנשים שסמכתי עליהם והם איכזבו , באנשים שכל מה שעשה להם טוב זה לפגוע בי , ואני לא עשיתי להם דבר מה כן תתפלאו אנשים וילדים יכולים להיות כאלה באנשים שעשו הכל בשביל לשים לי מכשול בדרך , באנשים שהאשימו אותי בדברים שלא עשיתי , באנשים שפגעו בחברי ובכך גם פגעו בי אני מודעת לכך שאין אדם שהוא מושלם , וגם אני שגיתי וטעיתי בחיי אבל תמיד טרחתי להגיד סליחה , מצטערת, גם אם זה מאוד כאב לאחרים אני חושבת שיש כאן אנשים שגם אחרים פגעו בהם בדרך זו או אחרת ומעולם לא אמרו סליחה , חשבון נפש שמעולם לא יסגר מילים שמעולם לא יאמרו להם , כאב גדול אך לא עם טינה , אני עדיין מן האנשים האלה שמוכנה לסלוח למרות הכאב למרות האכזבה , למרות הפגיעה ולמרות הכל מכתב או אימרה , וגם אם לדעתי צדקתי ואחרים טעו , תמיד באתי ואמרתי את דעתי , בצורה הכי ישירה וכמה שפחות כואבת לי ולאחרים ושוב סליחה , אם פגעתי במילים אלו במישהו או מישהי ממכם או במי שמילותי התכוונו בנ"ל . ותקווה אחת בליבי : בואו ניהיה סובלניים , נבין אחד את השני , נאהב נכבד איש את רעהו , בלי רגשות טינה ושנאה אלא רק עם אחווה הבנה נועם אושר ואהבה גדולה לכולם .

למעלה