מכתב גלוי לשר לביטחון פנים

jochay

New member
מכתב גלוי לשר לביטחון פנים

אדוני,אתה אסרת על קיום אזכרה ב``אורינט האוס `` בירושלים.בהיותי חייל בצבא הבריטי ביחידה ארצישראלית היה חיפוש ברמת הכובש מאוד אגרסיבי על ידי הבריטים.הישוב בארץ החליט לשבות ליום אחד.אנו שירתנו אז באיטליה והמוסדות הציעו לנו,לחיילים להשתתף בשביתה.המפקדה הייתה בדילמה.הם החליטו לתת ליחידתות שלנו פרס ( זה היה ב1945 אחרי המלחמה ) יום אחד חופש. אדוני,כאשר לפני מספר שנים נפטר בירושלים מנהיד ערבי שכחתי אם זה היה נשעשיבי או חוסייני בכל אופן השר המנוח משה דיין השתתף בלוויה.הנפטר היא עבור ערבי - אומנם אויב,אך הוא מת מוות טבעי ובלי ספק לחם למען האידאלים שלו.אולי גם אתה תראה רוחב לב ותשלח נציג ?? יוחאי גורן

המוסד

New member
מי ``שמטרתו האסטרטגית`` היא...

חיסול ישראל לא ראוי להיות מאוזכר בעיר הקודש

hreuven2

New member
אני אנהג כלפיך ברוחב לב

אם תספר מאיפה העתקת את זה.

המוסד

New member
יש לך מעריב?

אם כן לך למעריב ``היום`` ומצד שמאל של המאמרים(יש שם עמוד מלא מאמרים ותגובות) ב``יומן מעריב`` שבו כותב עודד גרנות ציטוט קטן מפייסל חוסייני ואני אצטט את העיקר שבכתבה לטובת אלו שאין בידם מערבי(או שגם עודד גרנות שקרן ימני נחות) ``בראיון אחרון שהעניק חוסייני לפני מותו לעיתון ערבי הוא דיבר על הסכם אוסלו כסוס טרויאני שנועד לאפשר לעראפת להיכנס לשטח ולהמשיך את המאבק (שימו לב) למדינה פלשתינאית המהנהר ועד הים מבפנים ואנו הרשו לי לזקוף לזכותי את העובדה שאמרתי זאת עוד לפני שיצא העיתון של היום תשאל את NURV

אבו-דני

New member
מה באמת? השירות החשאי גילה... ש

כוונת הערבים כולם היא ברורה להעיף את היהודים קיבינימאט? באמת לא ידענו..זה ממש מפתיע ..בעצם לא מאמין! השמאל צודק !!!! הם כאלה תרבותיים הערבים..רק רוצים שלום של אמיצים... ואיל יהוד כאלה חארות סתם זורקים עליהם אבנים.. שלכם האבו...שגילה-מידידו הערבי-שהאשכנזים מעצבנים את הערבים הנאורים

אריסטו

New member
יוחאי הוא קורא סלקטיבי איכותי

בעיקר כשצריך לעצום עין שמאל וכאשר זה נוגע לידידיו הערביים

למעלה