מכתב ברכה שקיבלתי

freeonly

New member
מכתב ברכה שקיבלתי

לפני הדברים עצמם יורשה לי לציין: 1. אינני יודע באם השולח המקורי התכוון לפרסמם, שכן מהצד האחד הוא שלח אותם אלי בלבד (ולא לכלל הפורום), אך מהצד האחר היה כנראה מודע לאפשרות לפרסמם כאן, ואף לא ביקש שלא לעשות זאת (ואולי אפילו התכוון לכך). אני מרשה לעצמי לשתף אתכם כדי שיהנו כולם. 2. הואיל והאינטרנט מעלה בפנינו אפשרויות רבות לזיוף זהות או תוכן, ייתכן כמובן שמישהו אחר שלח את "הפיוט" האמור, ולכן אני משאיר למי שביכולתו לבדוק זאת האם באמת נשלחה יצירת אמנות זאת ע"י מי שכינויו מתנוסס בראשה (אני מקווה שלא), שאם לא כך - הרי שמישהו אחר רקם פה עלילה נגד שנינו, והדבר בוודאי שווה בדיקה. ולדברים עצמם: ==================== מאת: א77 אל: freeonly נושא: נסיוני והשכלתי לימדוני שאתה וודאי לא נולדת בצורה רגילה. וודאי אמך זנתה לא עם השכן אלא עם כלב או משהו דומה. עפרא לפומך. אנו בגלות. ועמלק עומד עלינו בכל דור ודור להשמידנו, לבן ביקש לעקור את הכל, פרעה רק על הזכרים. היטלר ביקש לעקור את הכל. ואתה כבר ביקשת הכל שבהכל . הנשמה. אז מחה תמחה את זכר עמלק מתחת השמים. אני נוהג באמבולנס ומציל הרבה נפשות בפיגועים ועוד. גם בערבי המפגע. אם תשים טלאי קרסי על שרוולך ואזהה אותך וודאי שלא אטמא ידיי. ארורה אמך ארורה תהא שהשריצה אותך. שפלטה אותך יימח שמה ושל מי שזנה איתה. ====================

giingiit

New member
זה דומה למכתב שקיבלתי אני

להלן המכתב: ========================================================== חסום דואר מכתובת זו [email protected] מאת: Wed, 19 Sep 2001 11:23:43 +0300 תאריך: [email protected] אל: תגובה להודעה: לגילה נושא: לג´ינג´ית אמנם אני לא גילה, אבל אני נגד שביתת נשק. אם את זוכרת אני תום זה שבעד פירוק המפלגות החרידיות; לא תהיה שום שביתת נשק את וכל החרידים המניאקים האלו גונבים מאיתנו כספים לא מתגייסים ולא עומדים בצפירה אני הולך לקטול אותך בפורם עד לנמש האחרון. שתהיה שנה גרועה תיחנקי משמלה עם צווארון סגור עד לכפתור האחרון את יודעת איך מציירים נמש תוקעים בלחי הראשונה והעפרון יצא מהלחי השניה. הלוואי ויפול הכובע וגם הפאה באמצע התפילה לא רק שאני נגד שביתת הנשק אני גם אקטול אותך בפורם כאלו קטילות ושינשור ממך כל השער הג´נג´י ואז לשם שינוי לא תביישי את שאר הג´נג´ים. מתום. ========================================= יש כאלו בכל מקום.

אני פשוט מזועזע עד עמקי נשמתי!.

אני חושב שצריכה להיות יחידה מיוחדת של המשטרה שתדע לטפל בצורה כואבת בכאלה אנשים. מה עוד נותר לומר?, שהאדם שכתב את מכתב הנאצה הנ"ל הינו ודאי עוכר ישראל המחפש לחרחר ריבים ושנאה ע"י התרסה לכל הכיוונים. אין הוא ירא שמיים ואין הוא למד תורה ,שרבי עקיבא כבר אמר בפני אנשים כמותו "ואהבת לרעך כמוך", וכבר כתבה התורה: דברים י,יט:"ואהבתם, את הגר" . ויש כאן קל וחומר אדיר, מה אהבה בגר קל וחומר אהבה בישראל שהוא בשר מבשרך,אחיך בלב ונפש, וכבר התורה וגדולי הדורות הורו לדין ערבות הדדית.

tipid

New member
נאה דרשתם !

ןמכל מלמדי השכלתי תודה. כל טוב תמר.

giingiit

New member
ורק בשביל שלא יהיו אי הבנות

אני מגנה צורת דיבור כזו לבני אדם. זכותו של כל אחד לדיעותיו בלי לספוג דיבורים כאלו. המטרה פה היא לדון, לא להתכסאח.

אנדרי ז

New member
לשם שינוי אנחנו מסכימים במשהו

אומנם גם אני משתדל לקטול אותך ולא רק אותך בפורומים, אולם שפתם של פראי אדם אינה מקובלת עליי. ולמנהל הפורום: זה לא קשור כלל ל"בשר מבשרך". שפה כזאת אינה מקובלת, נקודה. שלא תשתמע בטעות הצדקה של שימוש בשפה כזאת כלפי מי שאינם יהודים.

א77

New member
אני האמיתי.

איני מתעניין כלל וכלל. האם הוא כתב לעצמו או איך זה נכתב. אל תגיב להודעה זו כי אמרתי את שלי בנושא. נ ק ו ד ה

בודאי ששפה כזו אינה ראויה לאף פה.

באותה מידה כלפי גוים ובאותה המידה כלפי יהודים. (הרי כבר צייניתי "ואהבתם את הגר"- עבור מי שאוהבים לא מדברים כך...).

giingiit

New member
לקטול אנשים בפורומים על רקע דתי

עלול להביא להחסמותך מהפורומים של תפוז. זה נוגד את התקנון של הפורומים.

giingiit

New member
אגב

אמרת שאתה משתדל לקטול אותי לא רק בפורומים. איפה עוד עם מותר לשאול?

אנדרי ז

New member
אניח לרגע שעייפת מרוב פעילות

ולכן רק קראת ברפרוף רשלני את המשפט שלי ולא סילפת אותו בכוונה. ציטוט ממה שכתבתי: "אומנם גם אני משתדל לקטול אותך ולא רק אותך בפורומים." כתוב שם בפירוש שאני קוטל אותך רק בפורומים. הקטילות הן לא על רקע דתי, אלא על רקע אי-הסכמות קיצוניות. בקטילה אני מתכוון להתקפות חריפות אך תרבותיות על מה שאת כותבת. כך אמור להתנהל דו-שיח בין אנשים שלאו דווקא מסכימים אחד עם השני. בוודאי שאין פה שום הפרה של שום כלל או חוק. לא כמו שיש בהוצאת דיבה...

giingiit

New member
סליחה. באמת בטעות פירשתי לא נכון

ובקשר להוצאת דיבה - האם מותר להוציא דיבה על רבנים? ומענין שאתה כותב בפורומים הרבה יותר ממני ולא מתעייף. כנראה שאין לך פעילות מלבד זה. אני עסוקה גם בעבודה וגם בפעילות בשעות הערב כגון לימודים ולכן אינני פנויה לכתוב הרבה כמוך וגם עייפה. שבוע שעבר פתחתי מדרשה לנשים ללימוד תורה. יש הצפה של בעלות תשובה ואין מספיק מקומות במדרשות להכיל את כולן. נפלא לא? העם מתעורר סוף סוף ברוך ה´. בברכה תמנה

אנדרי ז

New member
אשליה אופטית חמורה

אני כותב בפורומים הודעות ספורות בזמן העבודה, ובנוסף אני מקדיש לא יותר משעה ביום מהבית, בד"כ אחרי חצות. אם את רואה לפעמים מאסה יותר גדולה של הודעות, הן בד"כ נכתבו בסופי שבוע. זה שאני לא שומר שבת נותן לי את היתרון הקטן הזה, אבל זה לא אומר שיש לי יותר זמן פנוי. הלוואי שהיה לי.

giingiit

New member
מסתבר שאני לא היחידה

שסובלת מאשליות אופטיות. הרי אני מופיעה פה אפילו פחות ממך וזה לא מנע ממך לרדת עלי על בילויי פה בפורומים ועוד כמה ביטויים לא נעימים. למה שלא תירגע מההתיחסות האישית ונדון בנושאים שונים כמו בוגרים? בברכה תמנה

giingiit

New member
ולא ענית לי על הוצאת דיבה

האם לדעתך לרבנים אין זכות להגנה מפני דיבה שיש לחבריך מאתר חופש? ולא הייתי קוראת לכתיבה בשבת יתרון אלא חסרון. בברכת ראש חודש טוב תמנה

אנדרי ז

New member
לכולם יש זכות כזאת

ולצד המואשם ישנה הזכות לשכנע שזאת לא הייתה דיבה. אם יש לך דוגמאות לדיבה אמיתית, כזאת שלא יימצאו הוכחות לאי-היותה דיבה, אז בבקשה, נצלי את זכותם להגנה.

giingiit

New member
כלומר, אתה טוען שהכפשה

של כל אדם (כולל רבנים) היא הוצאת דיבה? כלומר, אם אתה מכנה מחזירים בתשובה כשקרנים, מותר להעיף אותך מהפורומים?

אנדרי ז

New member
כן, בתנאי אחד

אם יובאו הוכחות לכך שדבר מה שאמרתי אינו נכון ואכן מהווה הוצאת דיבה, ולמרות זאת אסרב להכיר בכך ולהתנצל (אלא אם אצליח להביא ראיות משלי להוכחת דבריי) אז בהחלט מותר להעיף אותי. כזכור לי את לא הבאת הוכחות משכנעות לדיבתך בפורום חופש. מנהל הפורום נתן לך אפשרות להתנצל, וגם אפשרות להתכתב איתו ישירות באי-מייל בנושא החסימה. למיטב הבנתי לא ניצלת אף אחת מהאפשרויות הנ"ל.

giingiit

New member
לא קיבלתי את ההזדמנות להוכיח

אלא הועפתי בגלל שסירבתי להתנצל. התנצלות והוכחה זה לא אותו הדבר. כתבתי על ספרה שהוא שקרי והצבעתי על נקודות שקריות רק שלא זכיתי להצדיק את עמדתי. ולמה לי להתכתב עם קטין ולהסביר לו אישית? מה פתאום? הוא החליט להעיף אותי כי התלוננה טל ועוד כמה בגלל דברי שערערו בהם משהו. לא הועפתי בגלל המילה "שקרי". זה היה התירוץ ותו לא.

אנדרי ז

New member
מנין הזלזול שלך בקטינים?

הוא לא החליט על דעת עצמו לנהל את הפורום הזה. יוזמי הפורום החליטו שהוא מספיק מוכשר לכך וגם מנהלת הפורומים הסכימה איתם. למה את מתעקשת לשפוט אותו ולהתעלם ממנו רק בשל גילו הצעיר?

למעלה