מכתב בבקבוק

זהר nj

New member
מכתב בבקבוק../images/Emo23.gif

אז מה עכשיו היה מתאים לך אם היית לוקח איזה קונקורד מגיע לנתבג ו מנשאר בארץ 3 שעות...זה מה אני שואל את עצמי לפעמים ואז אני מתחיל ל לרוץ עם המחשבות.. 3 שעות...יאללה.. הייתי נוסע ישר להורים של ירון שותה איתם תה --התגעגתי.. אחכ הייתי קופץ ל הורים שותה איתם תה ..עם שיבה כזה .. אחכ הייתי לוקח את עצמי ל ים ..יאללה הים הזה הוא ככ "נורמלי"אצלכם..ו הוא ככ יפה בעיני לרות האוקינוסים הכחולים ש מקיפים אותנו כאן אחכ ]כמה נשאר לי שעה וחצי?] הייתי הולך ל חבר נוסע ל הר הרצל אוכל שווארמה ב כרם.. מספיק לראות חצי דרבי כשאני יושב בשער 11 מתנצל בפני ה חברה מהמלואים ש אני שם ..ו ש יסלחו לי .. רואה רבע תוק שואו.. מחייך לחיים יבין מתקשר הבייתה ..לפה.. מתגעגע.. וחוזר לטייל בגליל.. לעשות מילואים ל הגיע ל מפגש [שלכם] להתוכח ביום שישי מול ה טלויזיה על פוליטיקה.. בפעם אחרת.. ..הייתי מבקש הארכה..כמו בטירונות ..מה יש? זהר

../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif זהר

עקב משא ומתן שנמשך מזה שבועות רבים, הגענו פה אחד למסקנה: שבוע הארכה ! יאלה לאן הולכים?
מדליקה בראש טוב

זהר nj

New member
כן...

וזה אחרי 4 ימים ש חשבתי --- בא לך ללכת איתי ל חוף מציצים בתא? אם לא נשב ביאמיהי על איזה בירה.. נמצא ביבי סיטינג לילדים לבעל ולאשה ב "שותף" ..עכשיו תגידי שזה לא מתאים לך!!!! |הדגש

נשית~37

New member
דברים שרואים משם לא רואים מכאן ../images/Emo20.gif

לא לקחת בחשבון את זמן הפקקים.
יש לך געגוע יפה.

אם געגועים...

שוברים את
ך ...... ........ תבוז לגאווה ושמח ב........ <שיו שכחתי ת מילים של השיר> .......<רגע נזכרתי> היא דמעות הופכת לחיוך רחב ננננ נננננ ננננ את כל יופיו של העולם הגישה היא לך איך בה.......... שוקולדה לא מרירה אופ.... סתם הרסתי שיר ברחתי מכאן לשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חופש חופש

למעלה