מכתב אישי

אגדה

New member
מכתב אישי ../images/Emo53.gif

אל הצוות המנהל. תאומים,אורנשטיין,עגיב וסגול. אני אוהד של הפועל ת"א מזה כ 35 שנים,מבית אדום טהור. ולכן אעלה כמה סוגיות,שמציקות לי. 1)מחירי מנויים(גם למי שלא איש חבר),כדאי לדאוג למחיר יותר סימלי,למען יקנו יותר מויים ויבואו קצת יותר אוהדים. 2)פתיחת שערים לנוער וחיילים וסתם אנשים,למען יגדל דור עתיד אדום שרוף(משהוא כמו 15-30 שקלים). 3)תנאים ביציאים,שרותים מכובדים(אני שנים יושב בשער 7),נשים בהפסקה ממש סובלות,באם אתה רוצה להביא אישה או ילדה היא צריכה לסבול לפחות איזה שעתיים. 4)מחירים קצת יותר שפויים,לרעייה היציאים חצי רייקים. אז בואו ותתנו לנו יותר הרגשה של כבוד,לצערי השנה אינני יכול לרכוש מינוי,לכן במצב מחירים זה אאלץ לראות מעט משחקים,מכיוון ש 75 שקלים זהוא מחיר עתק. יש עוד ועוד,בכל מקרה הלב תמיד אדום,קחו את הערות לתשומת ליבכם. יאללה שלכם זקן ב 7

על ה@ש

New member
אגדה

אין ספק שאני מסכים איתך בכול מילה.... מחירי הכרטיסים בארץ....ממש מוגזמים ולא מצדיקים את רמת הכדורגל המוצגת בארץ.... ביחוד שהספסרים רוכשים כמעט את כול הכרטיסים ומוכרים אותם במחירי העתק
שחיילים וילדים אינם יכולים להרשות לעצמם לרכוש כרטיסים במחירים הללו.... הגיע הזמן שמישהו ייקח את העניינים לידיים.....אחרת חבל על הזמן של הכדורגל שלנו.... שיהיה חג שמח לך ולכול משתתפי הפורום ..... בברכת אדום עולה

אגדה

New member
בידינו הכח

יחד נוכל לשנות,הכח ביד האוהד,נפנה בצורה יזומה אל חבורת תאומים ונבקש להעלות את הדברים. לא צריך לאיים או להחרים,הרי הקבוצה יקרה לנו מכל,הרי הקבוצה היא שלנו לא פחות,הרי בלעדינו אין קבוצה. נדרוש שינויים,אפשר להרויח למשל מאביזרים במחיר סימלי,אפשר ליצור מועדון אוהדים במחירים שווים לכל נפש ואפשר ואפשר... הלאה הפועל הלאה הקהל היפה והמגוון בארץ,לגל כל הכבוד. אדום
אש מזקן שער 7

למעלה