מכתב אישי לבן גוריון

א פאר

New member
מכתב אישי לבן גוריון

קודם כל שלום לך. אני מקווה שאיני טורד את מנוחתך. נראה לי שיש לך כיום הרבה זמן לשבת בחוסר מעש ולקרוא מכתבים. רציתי ברשותך להבין יחד איתך נושא מסויים שלפי הבנתי חסרים הרבה אזרחים תמימים שמבינים לאן באמת חתרת כשהקמת לך איזו מדינה משונה כזו שהשחיתות וחוסר האידיאולוגיה שבה הפכו לשגרה שכזו כאילו כמו שאגד מוציאים קו 402 כל 14 דקות בדייקנות.. כאילו כמו שקוקה קולה הופכת מים שחורים למליונים בקצב דייקני.. כאילו כמו שהשמש מחייכת בטבעיות כל בוקר.. כך גם הפרשיות החדשות שצצות פה ושם הפכו זה מכבר לפה ופה בקצב דייקני.. אבל עזוב ת`שטויות. רציתי אישית להחמיא לך על התבונה שבה הנהגת חזון של ``הקמת מדינת יהודים ליהודים שאינם יהודים`` וכל האמצעים קודשו על ידך בדרך למטרה זו. אחד האמצעים - שלא תבייש מוח קודר של מחוקק שטני מתקופת שנות השלטון הקומוניסטי - היא ``הצבא``. הקמת צבא ההגנה לישראל היתה הרי סוג של מטרה להפוך את העם לכופר באלוקיו. הרי אין שום הסבר הגיוני אחר למלחמתך העיקשת שבנות ישרתו בצה``ל בזמן שהן מיותרות בתכלית. רצית פשוט שכל אזרח נאמן ותמים בהגיעו לגיל הבגרות ייכנס מיידית למסלול של 3 שנות ערבוב עם המין השני. ומה יעשה הבן ולא יחטא, שאל פעם חכם אחד? מסופקני אם יש לך את האומץ להסמיק בשעה שאתה קורא את השורות, כי סבורני שאני לא מאלה שמכונים ``הרוב`` במדינה הזו. אז מסתבר שאתה רגוע. מה שמעניין זו לא התמימות של האזרחים שקונים עד היום את הקשקוש שמכרת להם על הקמת צבא במטרה קדושה להגנת העם היושב בציון נטו, כי כשנוח לאדם לחיות בבועה מתוקה, הוא פשוט יעשה זאת. מה שיותר מדהים אותי זו החוצפה שלך בכל מה שנוגע לדוסים השחורים האלה - שמעדיפים להשאר על כל הסממנים הגלותיים בעיניך, ובחירוף נפש זועקים שאאאבעעסססס`.. למראה אזרח שכופר בבוראו ומחלל את השבת בעזות מצח - שאינם משרתים בצה``ל. הרי מי כמוך יודע שבלי התורה שלהם אין לך קיום כמו שבכל מלחמות ישראל, כשמשה רבינו שלח חיילים לחזית, הוא הושיב כנגדם פי שניים יהודים שיעסקו בתורה בו זמנית.. ו{דוגמה קטנה אחת} לפני שאילן רמון ז``ל נשלח להפציץ את הכור בעירק אז הוא נכנס לרב שך בבקשה שיורה לתלמידי הישיבה לקרוא תהילים.. הרי כיום במסדרונות מערכת הבטחון נשמעת שוב ושוב הקביעה הברורה שאת החרדים לא צריך בצבא. נ.ק.ו.ד.ה. והרי חכם אתה כן, וקצת יותר מהם.. וודאי ידעת את זה מראש. אלא מה? כאן זועקת שיטתך הנלוזה. מצד אחד לא להכניס את החרדים לצבא שמא יכניסו הם קצת סוג של מורך באמונה התמימה בשלטון האתאיסטי.. ומצד שני לשחק איתם משחקי עצבים. להכניס אותם למצב של פאניקה מאיום תמידי שאוטוטו מגייסים אותם, ובו זמנית לדחות אותם. וכאשר כבר יש כאלה שכן מעוניינים לשרת אז לא לתת להם להשתלב יחד עם הבוחרים העתידיים שלך, אלא להקים להם מסגרות סגורות. ואחרי הכל לכנות אותם באנטישמיות ``פרזיטים``! ואז יצאת מורווח מכל ההיבטים. גם הצבא בונה לך עם כפרני מחוסר כל אידיאולוגיה וסיבה אמיתית לחיים, וגם בלי החרדים, וגם להוציא אותם סוג ב` כמו שזעקת בגרון ניחר ``לא נתן להם זכות בחירה!! נכריז עליהם כעל אזרחים ממדריגה פחותה!!!`` אם ידיך אינם רועדות במרוצת השנים ו/או יש לך באמת את החוצפה להגיב, אשמח לקבל אותה.‏

איפה אהבת ישראל?

בן גוריון היה יהודי כשר שהקים מדינה ליהודים כשרים. נכון שהוא טעה קצת אבל כזו האשמה?? לדעתך לא צריך את צה``ל??

א פאר

New member
אם אתה מביא לי

עיתון או כל דבר אחר שמפורסם שם המכתב שם, אתה מקבל 3 אלף דולר! ספר לי מאיפה זה כ``כ מוכר?

א פאר

New member
תודה תודה

אגב, כל הרעיונות מוכרים כי הכל לקוח מהתורה.. ‏(-:

תשובה: כן בני היקר,

ידעתי גם ידעתי את אשר על לבבך, אך זאת אתמהה וכי מדוע לא הסכנת שמוע בקול מרן הבריסקער'ב שאמר זאת לפני שלושה עשורים ואנוכי לא הכחשתי? מדוע לא זעקת זאת עת בעיתון האגודתי 'המודיע' זעקו כותרות ה, באייר תשח זה היום עשה ה' נגילה וכו? מדוע ציפית לעת כזאת אשר אפי' הנאיביים רובצי ההתנחלויות שמים על ליבם, ולא קראת בקול עת הלכתם כולכם כצאן אשר תחומות עיניו? לא עלי תלונותיך, אלא עליך עצמך איך הלכת אחרי ההבל בעניים עיוורות ולא חשבת לרגע אולי עובדים עלי...

א פאר

New member
אוטואיסט אתה כותב יפה מאד

ואשמח אם תסביר לי מה כתבת כדי שאבין.

הסטטיסטיקה

מוכיחה שבין החוגים האורתודוכסים היתה בקושי היענות לקריאת הגדולים בשקר שבציונות (להוציא את אלה שנמנעו מצד השבועות שזה לא היתה השקפת גדולינו!)

למעלה