מכתב אהבה

מכתב אהבה

"הייתי כותב לה מכתב אהבה לו הייתי בטוח שהיא לא תצחק ממני לו הייתי בטוח שלא תראה את המכתב לאף אחד אחר לו הייתי בטוח שאין לה כרגע חבר לו הייתי בטו שלא יכירו את כתב ידי על המעטפה לו הייתי בטוח שהיא תסכים לו הייתי יודע מה לכתוב בפנים." יורם טהרלב לו הייתי יודע מה לכתוב כחזרה לאחר העדרות הייתי כותב בחרתי בשיר. הנסחף

אני יודעת מה לכתוב../images/Emo68.gif

חסרת חסרת חסרת!!!!! חיבוק ע-נ-ק!
השנה מתחילה באמצע ספטמבר בזעם עצור וגובר רוחות סוערות נלחמות על כל עבר החורף ממית וקוצר אומרים שסוף העולם מתקרב בלילות החשכה גוברת כל הקיץ הרקיע היה אדום מכאב מתחתיו האדמה בוערת ובינינו נכנס שיגעון ויוצא החיים משטים גם בנו מחפש בי את השקט אבל לא מוצא לאן זה מוביל אותנו השנה מתחילה באמצע ספטמבר החורף קשה מכל כל שירי נמלטים הרחק מקו האש אולי הם לא רוצים לסבול אומרים שסוף העולם מתקרב בלילות החשכה גוברת כל הקיץ הרקיע היה אדום מכאב מתחתיו האדמה בוערת השנה מתחילה באמצע ספטמבר בזעם עצור ... אמצע ספטמבר\ גלי עטרי\אסתר שמיר...

שילה1

New member
נסחפוש..התגעגעתי...../images/Emo140.gif

טוב שחזרת.. ולא,לא צריך להתנצל!

Michelle1

New member
רואים

שיורם טהר לב אינו חבר בפורום הזה, אצלנו, כך נראה לי, הכותבים עצמם מראים את מכתבי האהבה שלהם לחבר´ה, לפעמים עוד לפני שהיא רואה אותם

בכולן התאהבתי ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

"בכולן התאהבתי את כולן כבר עזבתי עם כולן כבר הייתי במיטה יחידה. ואף אחת לא הרגישה ואף אחת לא ידעה." ובכריכת הספר בחלק האחורי מסכם יורם טהרלב את השירים ואת עצמו במילים הבאות: "האהבה הראשונה נפלה עלי פתאום הייתי לא כל כך מוכן,רציתי עוד לחלום אבל כזה הגיע,התבישתי מעצמי, נתתי אז לאצבעות ללכת במקומי. עברו הרבה שנים מאז,אני כבר מבוגר אך בענין הזה הכל נשאר אותו דבר אני לא התגברתי על המעצורים אך לפחות למדתי לכתוב על זה שירים." בוקר טוב לכולם. הנסחף

סתם כי בא לי להקפיץ ../images/Emo78.gif../images/Emo23.gif

"כלכך מהר השיעמום מגיע כלכך מהר הסבלנות נגמרת וכלכך מהר הכל ידוע ומוכר וכל המסתורין אשר סביבך יצרתי נגמר" ומשפט יפה ששמעתי "זכור שהזמן הטוב ביותר לחיסול חשבונות עם אנשים הוא דקה אחת לפני פתיחתם" יום נפלא לכולם הנסחף

כנראה שהדברים לא היו מספיק.....

חשובים כי תפוזינה החליטה לא להקפיץ את ההודעה כלפי מעלה. הנסחף

magy

New member
שאנסה גם להקפיץ?

גם ככה אין לי מה להגיד.......חכם, חשוב, מעניין.......

למעלה