מכתבי שרשרת

Moranus

New member
מכתבי שרשרת

בזמן האחרון אני סובלת מנדודי שינה אז בגלל זה אני נמצאת פה הרבה בלילה אבל זה לא קשור מה דעתכם על מכתבי שרשרת מי
מי
? אתם מאמינים במכתבי שרשרת? (כמו המכתבים האלה של :אם לא תשלח את המכתב הזה תוך29 יום יהיה לך מזל רע. או כמו:אם תשלח את המכתב הזה לרשימה שלך באייסיקיו תקבל את נשיקת חייך) ולדעתי בעיניין: אני נגד מכתבי שרשרת אני שונאת את זה אני לא יודעת אם זה אמיתי או לא אמיתי המכתבי שרשרת אבל אני מעבירה אותם כי אני מאמינה באמונות תפלות ובנתיים מכל המכתבים שהעברתי ולא העברתי לא קרה כלום

KoRn forever

New member
../images/Emo31.gif

אופפפ אין דבר שאני שונאת יותר מכדור הארץ המעצבן הזה שמופיע לי באייסיקיו כל שתי דקות.... כיוון שאני לא נמנית עם המאמינים בזה ש: "אם לא תשלח את זה לכל הרשימה שלך אמא שלך תמות תוך 48 שעות" אני סוגרת את זה בלי להתייחס...

ברור שלא קרה, גם לא יקרה!

המכתבי שרשרת הם אחד הדברים הכי מטופשים שראיתי ושמעתי איי פעם! ואני נגד!!!

../images/Emo31.gifו-../images/Emo45.gif

נשיקת חייך לא יכולה סתם ככה לבוא צריך לעשות משהו לפני שמתנשקים........להתחיל עם הבנאדם......להכיר ...וכולי וכולי.... כל האמונות הטפלות האלה הם בול שיט אבל קורה פעם ב........שמשהו שדומה לאמונה הטפלה מתגשמת..........................אך לעולם לא להסתמך על דברים לא מציאותיים תמיד לנסות לגרום לחלומות שלך להתגשם ולא לחכות שהם ייתגשמו......לפי דעתי............

למעלה