מכתבים....

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
מכתבים....

יצא לכם לפעמים לשלוח מכתב לחבר או חברה כדי להסביר להם את מה שאתם מרגישים בפנים? כדי להעביר להם את המסר שאתם מודים להם שהם עזרו לכם בשעה שהייתם זקוקים לכך כל כך? מכתב שהעברתם להם ובו ביקשתם מהם סליחה? אתמול עשיתי את זה
ההרגשה נפלאה. ההרגשה שזה עוזר ומוריד מהלב המון לחצים ומועקות שיש על הלב. זה לא במקום שיחות בינינו - אנו מדברים על הכל תמיד ואין לנו בעיה עם זה, פשוט רציתי לנסות בדרך אחרת להעביר לו קצת מהתחושות שלי בזמן האחרון. אז... קרה לכם כבר פעם דבר כזה? אתמול שלחתי לו את זה: לבחור שאני אוהבת הכי בעולם אני לא כותבת לך כי אני כועסת עליך או כדי למצוא פתרון, אני כותבת לך כדי לפרוק מהלב מה שאני מרגישה בפנים כבר הרבה זמן, רוצה להוציא החוצה דרך הכתיבה מה שמעיק עליי מבפנים, רוצה להכניס אותך אל תוך עולמי ואל תוך מחשבותיי, להעביר אליך קצת מהתחושות שאני חווה בזמן האחרון. תמיד מחייכת כלפי חוץ, נמצאת איתך ולצידך, תומכת ואוהבת, אך מרגישה שאני נופלת, שהלב כבר לא עומד בזה יותר, קשה לי לחיות בתוך ההצגה הזאת. בשבילי אתה משהו שהיה חסר לי תקופה ארוכה, משהו שנפשי ערגה אליו כל לילה ולילה, ועדיין... אהבה אמורה לעשות טוב על הלב לא? כשמתמודדים יחד הדברים לא אמורים להיות יותר קלים? שבוע הבא סימן להתחלה חדשה, מקווה שזה ילך מהר, מאחלת לנו שזה יצליח ונראה ניצנים ופירות מהר, כי הלב אצלי חלש. אז פרקתי קצת מהלב, אל תיקח קשה ונדבר אחרי שאתקלח.

n o r m

New member
עשיתי..........

רשמתי מכתב....... אין לי עותק שלו עם הרגשות הכי עמוקים שלי......... עם האהבות הכי גדולות שלי.... ויצא דרמטי שכמעט בכיתי מהמכתב של עצמי:)

sh53

New member
ושלחת בסוף את המכתב?

אם כן - איך הגיבו בצד השני?

n o r m

New member
הגבה מעניינת דווקא

אבל מה שהיה מעניין הוא שבכלל לא הכרתי אותה פנים מול פנים, התגובה הייתה די לא החלטית, מצד אחד אני חושב שהיא די אהבה את זה, מצד שני קשה לה להפתח וזו הייתה קצת בעיה.. עכשיו היא חושבת שאני תלותי בה.... ככה שלפעמים רגש יכול להתבטא כתלותי , בהחלט כן... אבל משהו שלילי עשה משהו אחרי שראיתי אותה......

sh53

New member
אולי בגלל שלא נפגשתם פנים מול פנים

היא הגיבה ככה, אולי היא עוד לא הספיקה להכיר אותך טוב ולהרגיש מה שאתה מרגיש כלפיה ומשלוח המכתב אליה הפתיע אותה ואולי גם קצת הדהים/הביך אותה.

17112

New member
אני הייתי צריכה לכתוב פעמים אז ב1

נתבקשתי לכתוב בשביל מורה חיבור. ניצלתי את ההזדמנות וכתבתי לחברה הטובה שלי איך היכרנו. אני זוכרת שאחרי שהיא קראה את זה היא כמעט בכתה בעצמה וסיפרה לי על הפעם הראשוה שהיא ראתה אותי על הסוס ושניה אחרי שירדתי היא חטפה שוק מההבדל. עם סוס ובלי סוס. ופעם שניה כאשר קרה המקרה שבגללו בעצם היתחלתי לכתוב כאן. הריב הגדול אם אתם זוכרים. כתבתי לה מה אני מרגישה כמה שאני שבורה בגלל הריב הזה והחוסר שלה. היא חסרה לי כל כך באותו שבוע. כל שרציתי היה לחבק אותה להיסתקל לה בתוך העיניים. להרגיש תריח שלה אני יודעת זה נשמע מטורף אבל זה מה שהרגשתתי רציתי להרגיש את החום את השקט וטהביטחון הזה כשאנו יחד. היא היחידה שיכולה לקרוא בעיני ובנפשי. ובאותו שבוע זה כל כל חסר לי. התקשורת הזאת בינינו של לקרוא אחת את השניה. בפעם השלישית. זה היה בגלל החברה שלי שוב שהפעם היא כבר לא רק חברה אלה היא כבר היתה מורה שלי. היא הציגה לנו את הסרט פאט' אדמס. זה סרט על אחד שרוצה להיות רופה ועל כל הלימודים שלו והחוויות שמסביב. הרבה חוויות בבתי חולים והעובדה שוא מתנהג ממש כמו ליצן רפואי דבר שחוויתי בעצמי בגלל ניתוח הקפול שעברתי השנה. זה עדיין כואב לי לדבר על זה. בתקופת הניתוח הזה ובמיוחד השיקום ואחרי הבנתי הרבה דברים על עצמי וזה הכאיב לי דברים שתמיד הדחקתי שתמיד היו בתוך תוכי עלו והכאיבו. זה כאב וכאב וכאב. לקח לה לעבוד עלי יותר משבוע מרוב כאב. שוחחנו על הנושא הרבה. עד שיום אחד יום שבת אחת ישבתי יותר משעתיים וכתבתי וכתבתי וכתבתי ובכיתי ובחיתי ובחיתי אפילו עכשיו כשאנ כותבת הודעה זו דמות זולגות מעיני כמו ים כמו מפל. היא קראה והבינה לשימחתי את הכאב. וגם לפני שהגשתי לה את המכתב דיברנו בטלפון. והיא כאבה את כאבי והיתנצלה על שנאלצה להכאיב לי. יש לציין שדברים אלה שכתבתי במכתב מעולם לא נאמרו למישהו אחר פרט לה. היא בעלת הסוד הכי גדול שיש לי.

n o r m

New member
מכתבי אהבה, תגובות, והתוצאה הסופית

לפני כמה זמן הכרתי מישהי דרך האינטרנט דווקא ואיכשהו אני התאהבתי בה למרות שאני יודע שאני מתאהב בקלות. מכל מקום היא גם הראתה אהבה והכל ואני מתוך היותי משורר קיבלתי ממש הרבה השראה לשירים חדשים ולרגשות מסויימים. בכל אופן כתבתי מכתב וכתבתי את כל מה שאני מרגשי ומה היא בשבילי ואפילו הוספתי הומור כי אני נוטה להוסיף להכל הומור. בכל אופן היא קיבלה את זה ממש טוב אני חושב וגם פגשתי אותה והכל והיו די הרבה פאדיחות אבל בכל אופן כשראיתי אותה נתתי לה עוד מכתב אחד שכתבתי לילה קודם..... הבעיה שעכשיו היא חושבת שאני תלוי בה או משהו כזה והיא לא יודעת למה היא חושבת ככה, אבל קצת נפגעתי מזה, כי בסך הכל יש הבדל בין אהבה לתלות. ובכל אופן אני לא תלוי באף אחד

BaBy LiS

New member
אממ...

תסביר לה.. שאתה לא תלוי בה.. שאתה אוהב אותה.. ואני שמחה שלפחות היא קיבלה את המכתבים יפה=]

E l i Y a H o O

New member
הדבר היחיד שתלויים בו הוא מחר..

הדבר היחיד שניהיה תלוים בו לנצח הוא ה-מחר- ולא באף אחד..

sh53

New member
שווה לדבר על זה ולשאול אותה

למה את חושבת שאני תלוי בך? אולי כתבת משהו במכתב שהיא פירשה את זה (מבחינתה) כי אתה תלוי בה וזה בכלל לא ככה?

BaBy LiS

New member
אממ לא...

אני לא מאלה שכותבת מכתבים.. כאילו אני כותבת וזה.. אבל זה אף פעם לא מגיע לאותו הבנאדם.. =] מכתב יפה כתבת=]

דנטל

New member
אני לא טיפוס של שיחות

גם לא במכתבים. בפעמים הנדירות שעשיתי את זה זה היה מהסיבה האנוכית שלא רציתי לדבר פנים מול פנים.

אניצן

New member
המכתב שכתבת מרגש

מתאר בצורה אמיתי בהחלט מה שגם אני מרגישה לפעמים... אני מתכתבת עם אנשים, ולחברים הקרובים אני כותבת בימי הולדת ברכות-מגילות מאוד רגשניות... למדתי שחשוב לדבר- ולדעתי לפני שמנסים לכתוב מכתב, צריך לדבר. או- לכתוב מכתב- ואז לומר אותו במילים שלך. זה עוזר לכתוב. כשיש בעיה עם מישהו, או שרוצים לומר משהו חיובי למישהו, אפשר להשתמש בכל מיני דרכי תקשורת, וגם לשלב בינהן.

הי שושית

קראתי את המכתב הזה , ונראה שיש משהו שמציק לך אבל את לא אומרת בדיוק מה . מה הייתה התגובה של הנמען , והאם היחסים הסתדרו ?

E l i Y a H o O

New member
מכתבים ?

כתבתי מאות...לכל מיני דברים.. אני אוהב לכתוב אבל אני שומר את זה ב-סוד- מעטים האנשים שיודעים שאני כותב ושלא לדבר על אלו שקראו משהו שכתבתי.. חחח חבר שלי ביקש ממני לכתוב לו משהו למישהי שהוא אוהב אז כתבתי והוא ביקש מחבר אחר שלו שהוא גם חבר שלי להדפיס אותו אז אתמול שיחקנו כדורגל ושאלתי את אותו חבר שביקש ממני לכתוב לו אם הוא כבר נתן אותו לאותה ילדה אז הוא אמר שעדיין לא הדפיס לו אותו (החבר השני) שבדיוק עמד לידי אז הוא אומר לי ( החבר שאמור להדפיס ) קראתי את המכתב איפה מצאת אותו ? אז אני אומר לו מה זאת אומרת ? אז הוא עונה לי..באיזה אתר.. ? אז אני אומר לו בשום אתר..אז הוא עושה לי אז מאיפה..אני אומר לו אני כתבתי..הוא עד עכשיו בהלם...הוא ידע שאני כותב אבל זו הפעם הראשונה שהוא קורא משהו שכתבתי...חחח.. והייתה גם פעם שהתבקשנו בשיעור ספרות לכתוב משהו ספרותי..וכמו תמיד כולם העתיקו בהפסקה..ורק אני שמרתי את שלי שאף אחד לא יגע בו..עם המזל שלי המורה ביקשה ממני לקרוא...ומאז הפכתי ל"משורר" הכיתתי כל הזדמנות רוצים שאני כתוב משהו..מסיבת סיום וכאלה..אבל אני לא כותב הרבה..הפסקתי מאז שהבנתי שרוב המקרים בהם אני כותב הם מקרים שכואב לי..למרות שידידה אמרה לי שהדרך הנעימה ביותר לפרוק כאב היא לכתוב אותו על הדף..

sh53

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה עם הידידה - זו דרך טובה להתמודד עם מה שמפריע לנו.

למעלה