מכתבים....
יצא לכם לפעמים לשלוח מכתב לחבר או חברה כדי להסביר להם את מה שאתם מרגישים בפנים? כדי להעביר להם את המסר שאתם מודים להם שהם עזרו לכם בשעה שהייתם זקוקים לכך כל כך? מכתב שהעברתם להם ובו ביקשתם מהם סליחה? אתמול עשיתי את זה
ההרגשה נפלאה. ההרגשה שזה עוזר ומוריד מהלב המון לחצים ומועקות שיש על הלב. זה לא במקום שיחות בינינו - אנו מדברים על הכל תמיד ואין לנו בעיה עם זה, פשוט רציתי לנסות בדרך אחרת להעביר לו קצת מהתחושות שלי בזמן האחרון. אז... קרה לכם כבר פעם דבר כזה? אתמול שלחתי לו את זה: לבחור שאני אוהבת הכי בעולם אני לא כותבת לך כי אני כועסת עליך או כדי למצוא פתרון, אני כותבת לך כדי לפרוק מהלב מה שאני מרגישה בפנים כבר הרבה זמן, רוצה להוציא החוצה דרך הכתיבה מה שמעיק עליי מבפנים, רוצה להכניס אותך אל תוך עולמי ואל תוך מחשבותיי, להעביר אליך קצת מהתחושות שאני חווה בזמן האחרון. תמיד מחייכת כלפי חוץ, נמצאת איתך ולצידך, תומכת ואוהבת, אך מרגישה שאני נופלת, שהלב כבר לא עומד בזה יותר, קשה לי לחיות בתוך ההצגה הזאת. בשבילי אתה משהו שהיה חסר לי תקופה ארוכה, משהו שנפשי ערגה אליו כל לילה ולילה, ועדיין... אהבה אמורה לעשות טוב על הלב לא? כשמתמודדים יחד הדברים לא אמורים להיות יותר קלים? שבוע הבא סימן להתחלה חדשה, מקווה שזה ילך מהר, מאחלת לנו שזה יצליח ונראה ניצנים ופירות מהר, כי הלב אצלי חלש. אז פרקתי קצת מהלב, אל תיקח קשה ונדבר אחרי שאתקלח.
יצא לכם לפעמים לשלוח מכתב לחבר או חברה כדי להסביר להם את מה שאתם מרגישים בפנים? כדי להעביר להם את המסר שאתם מודים להם שהם עזרו לכם בשעה שהייתם זקוקים לכך כל כך? מכתב שהעברתם להם ובו ביקשתם מהם סליחה? אתמול עשיתי את זה