מכתבים לרנג'י

Violettecat

New member
ל"קפל והאשוח" - איצ'יגו

כן,אני לא טיפש כמו שאני נראה! הייתה לי הרגשה שזה אתה. אז ככה, רוקיה לא כזו כבדה, פשוט כמה שעות לפני שבאתי להציל אותה הייתי במצב אנוש וכמעט מתתי , מה אתה אומר על זה הא?! חוץ מזה לך היה את כוח הכבידה שעזר לך ולי לא P: ראיתי תמונה מסוימת די מטרידה שבה ציירו את הגרסא הנשית של הזאנפקוטו שלי, חוץ מזה אין תמונות כאלה מהסיבה הפשוטה שהזאנפאקוטו שלי לא סקסי (אל תיקח את זה אישית, זאבימארו). לך אין זכות לצחוק על הגבות שלי, לפחות הן לא תקועות באותו מצב כל הזמן ולי יש לפחות יותר מהבעת פנים אחת קבועה. המשקפת הרבה יותר מגניבה, לדמויות הכי מפורסמות יש משקפת/משקפיים מגניבות, ראה ערך : טאי, דייוויס , טאקאטו ושאר גיבורי דיג'ימון, ראה ערך דמויות ראנדומליות מסטאר טראק, ראה ערך ציקלופ מX-MEN . בובת אריה יש לאיזומי מ"טווין ספיקה" זה לא כזה מגניב...

Goggle Girl

New member
אה כן?!

טוב רק שתדע שהגירסא הנשית של הזאנפאקטו שלך היא לא הדבר הכי גרוע שמסתובב שמה בחוץ!!!! (לא, זה יהיה הגירסא הנשית של הזאנפאקטו שלי אבל אני סוטה מהנושא פה... *מקיא* בלי להעליב, אוססאן) בקשר לגבות שלי, שתדע שאנשים רבים מוצאים אותן כאחת התכונות הסקסיות יותר בי וזה לא מעיד כלום על שאר התכונות שבי, זה מעיד פי כמה וכמה על הגבות שלי. וזה שיש לי הבעה אחת... שיניגאמי עלוב, אתה פשוט לא ראוי לראות את שאר ההבעות שלי. והמפ, אף פעם לא אהבתי את ציקלופ. עכשיו גאטס מברזרק... זו דמות אלילית. זו דמות סגידה. ומה יש לו? חרב גדולה! כמו שצריך!

Violettecat

New member
העניין של "חרב גדולה " קצת מדאיג

כי אתה יודע מה אומרים -" מי שהחרב הרגילה שלו (כשהיא לא בשיקאי) גדולה, זה בגלל שזה בא לפצות על משהו" מוהאהאהאהא.

Goggle Girl

New member
זה מעיד! זה מעיד!!!! >>><<<

ואם אתה רוצה הוכחה האמת תשאל את רוקיה. אלוהים יודע מה היא ראתה כל החודשים האלה כשהיא גרה לי בארון...

lily kane

New member
אני חייבת לציין

אם יש לכם את האקשן פיגר של ספירות שגיא מכר ליחצו בעדינות על הכפתור הראשון במעיל זה יוריד את המעיל ותשארו עם ספירות חצי עירום ומפריח את המיתוס ברמה שאני יצוטט מישהי אחרת: "כן!, קלאוד בהחלט צורח"

רנג'י היקר

זה נכון שאתה צובע את השיער כל בוקר במיץ עגבניות? וזה נכון שלזאבימארו יש פיצולישיות? XD סתם סקרן אחד

Violettecat

New member
לסקרן אחד

זה הצבע שיער הטבעי שלי ,היה לי אותו גם כשהייתי ילד (רואים בפרק 32) וכן, לזאבימארו יש פיצול אישיות.

RaVeN IYI

New member
רנג'י היקר :}~

זה זמן רב שאלה מטרידה את מנוחתי. מדוע למען השם יש לזאבימארו נחש דבוק לישבן? האם זה מפלסטיק? אם כן, איך יכול להיות שהוא זז? אם לא, האם זו הכלאה המונעת בידי הורמונים של נחש ובבון? שאלה נוספת- למה רוקיה דומה לתחת? ואיך זה ייתכן שבפאנארטים היא נראית מצוין :O~! ועוד אחת- האם גם אתה חושב שאיצ'יגו זקוק לתספורת? ולמה? 3: אחת לפני אחרונה- איך זה ייתכן שבא הולו ותקף את השיניגמים, הורג את כולם, ואף קפטן בעל תושייה לא הרג אותו? :O~! האם כולם פחדנים? האם כולם שנאו את קאיין על שהוא בישי ויש לו אישה יפה?? :O~! הגזענות בימינו ;; ולסיום- האם גם אתה סבור שאתי צריכה לעשות לרייבן ילדים ג'ינג'ים? :}~ ושחורי שיער? ואפורי שיער? X3 ונכון שיורוסוי זה שיפ סגיד? 3: ~מחכה לתשובות~ ואם לא תענה, אני אשלח בך את רוקיה לאחר חודש ללא סכין גילוח :}~ רב תודות או משהו D: רייבן ה~ (נא להשלים) הקוץ בתחת שלך :}~

Violettecat

New member
לרייבן היקרה

הנה הסבר קצר על זאבימארו. זאבימארו הוא יצור אגדתי בעל גוף של קוף וזנב נחש , ממש כמו שבתמיתולוגיה היוונית יש יצורים שמורכבים משתי חיות (כמו הכימרה ) גם במיתולוגיה היפנית יש כאלה. רוקיה היא אחת הנשים הכי יפות בסול סוסייטי, למרות שהיא נורא נמוכה . לא, איצ'יגו לא זקוק לתספורת, להיות ג'ינג'י זה הסמל המסחרי שלו ממש כמו ששלי זה להיות בעל שיער אדום וארוך. אני מניח שבאמת הייתה סוג של אפליה נגד קאיין ,אבל לא ממש אכפת לי כי אם הוא היה נשאר בחיים רוקיה בטח הייתה מעדיפה אותו על פני ואז הייתי צריך לנצח אותו כדי לזכות באהבתה. כן,אתי צריכה לעשות ילדים לרייבן,אבל קודם היא צריכה לעשות ילדים לגד. ויורוסוי זה שיפ סגיד.

lily kane

New member
רנגי*_*

היי הייתי איתך באיקון והייתה שלי לאותו זמן^_^ (כן רנגי שהיה באיקון הוא ידיד גינגי שלי תסגדו לי) הייתה מאוד סמפטי ובכן ראשית לאיזה מהדמיות בבליץ הייתה עושה טובה פרט נמק והדגם 2 למה לאסוף את השיער הוא יפה יותר פזור 3. זה נכון שאם כבר למות אז בסטייל אבל למה למות? *סופר חיבוק ענקי*

RaVeN IYI

New member
OMFG !!!!! שלא תעזי אפילו !!!!!

הג'ינג'ע הסגיד שלי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; הוא אפילו הסכים לעשות לי חמש ילדים ;;;;;;;;;;;;;;; ו-ו ;;;;;;;;;; הוא אמר שהוא יישן איתי בשק ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ושהוא יבוא לבקר בחנוכה ;;;;;;;;;;;;;;;; דיייייייייייייייייייי ;;;;;;;;;;; הוא שלייייייייייי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; יונע תגידי להההההההההההההההההה ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

lily kane

New member
אבל

אני מכירה אותו@@ אני שכנעתי אותו בסוף להיות רנגי והוא ביקר אותי כבר הרבה פעמיים... והוא אומר שאני מעל לאנשים...(תשאלי אותו על שירלי) את עדיין יוכלה לעשות לו חמש ילדים ושק בלי שום קשר...

lily kane

New member
אמממ

כן אני הגינגית בלונדנית שהשיער שלי לא החליט עדיין מה משניהם הוא ואם נעשה ילדים עם יצאו גינגים עם גון בלונד בפוניXD

Violettecat

New member
*חיבוק*

על פי הפאנגרלז וכל מיני פאנארטים רבים שנוצרו, אני זונע ממין זכר ויש איתי כמעט כל שיפ שקיים...... אני מניח שאם הייתי עם מישהו/י זה עם רוקיה ועל פי פרק 46 זה נראה כאילו יש משהו ביני ובין קירה.... אני חייב לאסוף את השיער אחרת הוא ייכנס לי בעיניים ויפריע לי להילחם, רק בסדרות שוג'ו בחורים יכולים להילחם עם שיער פזור. עדיף לא למות בכלל, אבל אם מתים אז עדיף למות בקרב עבור מישהו שאתה אוהב.

lily kane

New member
וזה סותר משהו ממה שאמרתי?

פרט לכך שאם אני אומרת לו שאני רוצה אותו הוא מחר אצלי מול הדלת אם אנשים כאן ימשיכו אני בסוף באמת יאמר לו רק כדי לראות מלחמת פאן גירלס

למעלה