עונה למכתבים הרבים שוב.../images/Emo58.gif 60
תודה על שירות הדואר הנאמן ,ניצן , לא כדאי לסול סוסייטי להעסיק ינשופים..... ----------------------------------------- לשמוליק האנונימי, לך תסתובב עם איצ'יגו, הוא תמיד מכניס את מי שמסתובב איתו לצרות, אני בטוח שיהיה לכם כיף ביחד... ------------------------------------------------------- לאיצ'יגו, תקשיב לי טוב טוב ג'ינג'י ! אין לי כוח כבר אלייך, תחזור לעולם האמיתי כבר ותעזוב אותי ואת רוקיה בשקט. -------------------------------------------------------------- לקוצ'יקי טאיצ'ו , כולם הרי יודעים שהסיבה שבגללה התעקשת להכניס את רוקיה לכלא, היא כדי שתוכל להרחיק אותה ממני ומאיצ'יגו . אם הייתי מגלה דבר כזה על רוקיה הייתי המום, שמעתי שהייתה לך אישה (למרות שאני לא מבין למה שמישהי תרצה להתחתן איתך...) אבל לא קישרתי בינה ובין רוקיה. האם אישתך היא הסיבה שבגללה אתה עוין וקר לב? חבל שהיא כבר לא בחיים.... הרבה עוגמת נפש הייתה נמנעת ממני.... ------------------------------------------------------------ לשאדוול היקר למה לי לצוד מכשפות?! זה יקדם אותי לאנשהו?! אתה אפילו פחות שפוי מקנפאצ'י טאיצ'ו ואני הייתי בפלוגה 11, אני יודע על חוסר השפיות שלו... ------------------------------------------------------------- למאדם טרייסי היקרה, תודה על התנצלותך. נ.ב יש מצב שתוכלי לעשות משהו שיהפוך את המפקד שלי לאדם נחמד? -------------------------------------------------------------- לניוט, אתה נשמע אדם נחמד, התנצלותך התקבלה. אני לא מכיר את אגנס, אבל אני בטוח שיאמאמוטו ג'י סאן מכיר אותה, הזקן הזה קיים עוד מבריאת העולם . ------------------------------------------------------ ל"זיהום" אסור לי לעשות בלגאן על כדור הארץ,יש חוק נגד זה והמפקד שלי לא אוהב שעוברים על החוקים. אני לא רוצה לחזור לכלא, האוכל שם גרוע, לכן תשובתי שלילית. ----------------------------------------------------------- ל"רעב" מה שבאמת לא פייר זה אחרי שסיכנתי את חיי ועשיתי הכול כדי לנצח את קוצ'יקי ביאקויה במשך חמישים שנה בערך, בא יום אחד ג'ינג'י עצבני בן 15 בלבד ומנצח אותו . זה מה שנקרא לא הוגן. אתה רוצה לעשות משהו?, תרעיב את הסגן של סוי פונג, הוא נראה כמו מישהו שלא תזיק לו דיאטה. --------------------------------------------------------------- ל"מלחמה" אני מבין שממש כמו הינאמורי החלטת לבחור באייזן, יש לי הרגשה שממש כמוה את תגלי שזה לא כדאי. אייזן רק ינצל אותך. ------------------------------------------------------------- ל"מוות" אני קובע את הגורל של עצמי ואני שיניגאמי מה שאומר שאני גם שם פס על כל מי שמנסה לקבוע לי את הגורל. עובדה שעד כה ניצלתי ממוות כבר שלוש פעמים בשבוע האחרון. כוון את החרמש שלך על מישהו אחר *שיעול* אייזן *שיעול*