מכתבים לרנג'י

lily kane

New member
קיבלתי חיבוק מרגישה מיוחדת*_*

רוקיה טעם טוב
אוקי אז לפי 2 עם אני עושה ציור דוגנשי של רנגי אני יעשה אותו בסגנון שוגו ועוד משהו אבל אם אתה כל שיפ שקיים זה לא אומר שאתה גם נלחם באוהבך אתה אולי זונה אבל יש לך הרבה לקחות קבועים^_=

KiaritChan

New member
רנג'ירנג'י!

מה המידה שלך בחזיה? ישלך חזיה בכלל? המ.XD אפשר חיבוק? ;;

Violettecat

New member
לקיארית

אני לא צריך חזיה וממש כמו ראנגיקו מאטסומוטו (שכן צריכה אחת ) אני לא לובש כזו. כן, בטח ,קחי חיבוק *חיבוק*

../images/Emo15.gif שירות הדואר של ניצנע!

חהחה! רנג'י, קיבלתי עצה מאיצ'י, פתחתי שירות דואר בשותפות עם קיסוקה. אזאז! אנשים אוהבים לכתוב אלייך! אבל אתה יותרק חבקן מדברן *מחבקת* הנה המכתבים. ____________________ רנג'י! יצאת מהכלא סוף סוף! התגעגעתי. עדיין אין חיים פנויים, לצערי הרב. והמטאטא שלי לומד להשתמש בשיחון! אבל אתה יכול להמשיך להיות הסמא המגונן שלי בהשכרה? אני יעיל בריפוי פצעים וכאלו! ואני יכול לשלם! של. האנא.. אממ... שמוליק האנונימי
____________________ רנג'י. תוריד את הידיים מרוקיה, היא לא אוהבת אותך. היא אוהבת אותי, היא אמרה לי את זה. אז היא לא אוהבת אותך, היא אוהבת אותי, אני יותר קפל ואשוח ממך וגם יותר בישי. ואני לא פתוח לעשרים שיפים *קאנוניים*. איצ'יגו _____________________ לרנג'י. הו! בישי חמוד ומתוק שלי תעשה לי ילדדדדדד! לא אחד! חמישה! חמישים! מאה! ותקרע את החולצות שלך יותר! מאריקה^^ ________________ סאסוקה. רנג'י, מתנצל על ההודעות של מאריקה הימה^^ סאסוקה. __________________ רנג'י. לאחר שהג'ינג'י העצבני סירב להציל את העולם- אני קרולי, שד גהנום במשרה מלאה, בעל ראייטסו יותר גבוה משתוכל לדמיין- פוקד עליך ללכת לחסל את האנטיכריסט! קרולי. _____________ אזירפאל. אני מבין שאתה עוסק בלחומת צדק? יופי. אני מעוניין בחיסולו של בנו של השטן, זה שיביא את קץ העולם, גוג ומגוג ויובלי את ארבעת אופנועני האפוקליפסה להחריב את העולם. תוכל לטפל בו? הוא בן 11 וחי בטאטפילד, שמו אדם. בתודה אזירפאל _______________ לרנג'י. סחתיין על צבע השיער, כייף לעקוב אחרייך. מלחמה. _______________ לרנג'י. אתה מאחר. היית אמורק למות לפני שבוע. אולי תישאר באותו מקום מספיק זמן כדי שאני אוכל לתפוס אותך? מוות. דרך אגב יש עוד כמה נשים בסבבתך שהיו אמורים למות וכל הזמן זזים.

Violettecat

New member
עונה למכתבים הרבים.

לשמוליק האנונימי, אומנם יצאתי מהכלא ,אבל זה לא אומר שאני יכול להיות הסמא המגונן שלך, אין לי זמן חייב לרוץ (תרתי משמע). ------------------------------------------------------ לאיצ'יגו , רוקיה שלי שלי שלי שלי שלי שלי שלי! אתה עוד ילד, מה שהיא צריכה זה גבר P: ---------------------------------------------------------------- למאריקה היקרה, אני לא מבני ברק ואת לא יכולה לקבל ילד ממני. זה שגם אני כמו אינויאשה "כלב אשפתות" לא אומר שאת צריכה להציע לי ילד. ------------------------------------------------------------- לסאסוקה, זה נחמד שהתנצלת בשמה, חבל שהחברים של פאנגרלז שונות לא עושים את זה גם. -------------------------------------------------------------- לקרולי היקר, מכיוון שהג'ינג'י האידיוט לא הצליח לעשות את זה, אני אסכים בשמחה לבקשתך *שולף את זאבימארו* אם אני אחסל מספיק אנטיכריסטים אני אוכל להיות חזק מספיק ולנצח את קוצ'יקי טאיצ'ו! נ.ב אני מעריץ גדול שלך, קרולי סנסיי! -------------------------------------------------------------- לאזירפאל היקר, אני לא מחסל ילדים, כנראה זה כתוצאה מילדות עשוקה. אבל אני מוכן להחטיף לאדם הזה כמה מכות טובות אם הוא יתחיל עם רוקיה! ---------------------------------------------------------------- למלחמה היקר, תמיד הייתה לי הרגשה שמישהו עוקב אחרי, אני שמח לדעת שזה אתה ולא שיניגאמית פאנגרלית במיוחד. ---------------------------------------------------------- למוות, אני שיניגאמי, ברור שיש מסביבי כל הזמן אנשים שאמורים למות! אני כבר מת, למה לך לטרוח ולהרוג אותי?! ------------------------------------------------------------------

../images/Emo15.gif שירות הדואר מכה שנית^^

שלום שוב רנג'י קון!^^ הנה. יש פה כמה מכתבים נוספים, אספתי אותם לפני ההתפגרות האחרונה שלי! אני חוזרת לעולם האנשים^^ תנהנה^^ כייף לקשקש איתך, אולי נדבר יותר? המכתבים: __________________________ בבקשה רנג'י פוקיטאיצ'ו! אני חייב סאמה מגונן כי אין לי חיים! מה אני אעשה? *בוכה* האנטאר... שמוליק האנונימי שאין לו חיים
_________________________ רנג'י! רוקיה שלי. אני חזק יותר וקפל יותר ואשוח יותר ונלחמתי בחצי סול סוסאיטי כדי להציל אותה ושרדתי נגד זאראקי וביאקויה! רוקיה. אוהבת. אותי. איצ'יגו. __________________ רנג'י. די לריב על אחותי. בעקבות העצה של קורוסאקי הלטתי להקשיב להיסנה ולהתנהג יותר כמו אח של רוקיה. ואף אח נורמאלי לא ייתן לעוזר שלו להתקרב לאחותו. המפקד שלך. דרך אגב. מה היית חושב אם היית מגלה שרוקיה היא בעצם אחותה האבודה של אישתי שמתה לפני 15 שנים והשביעה אותי לאמץ אותה לפני שהיא מתה? _______________ דרומי מתרומם שכמוך! מכשפים! כולם! הקג"ב, הסי אי אי הM19, כולם! אני רוצה לגייס אותך לצבא ציידי המכשפות! כי ניוט המסכן נמצא שם, ופותה בידי המכשפה בת השטן! אבל לפני הגיוס שלך: כמה פיטמות יש לך?! זהיארות! בקצה האצבע שלי נמצא נשק יום הדין, ואני לא מפחד להשתמש בו חתיכת מתרומם דרומי שכמוך! שדוואל, סמל בצבא ציידי המכשפות. __________________ רנג'י. מתנצלת בשמו של שאדוול, עברה עליו חיווה קשה. הוא בן אדם חביב ביותר כשלומדים להכיר אותו, אני בטוחה שתחבב אותו. אם אתה זקוק לשירותים רוחניים כלשהם פנה אליי. מאדאם טרייסי. (ימי חמישי בהזמנה מראש) ________________ אבאראי סאן. מתנצל בשמו שלח שאדוול. הוא רק די המום מאז שהתחתנתי עם מכשפה, הצאצאית המפורסמת של אגנאס נאטר. היה לה ראייטו מכובד, לזקנה. אתה מכיר אותה במקרה? ושוב סליחה שבמו של הסמל שלי. ניוט פוליסיפר. _______________ רנג'י! אני משתגע אחרי כל הליכלוך הנהדר והאבק הנפלא שאתה עושה כשאתה נלחם! אולי תעשה קצת מזה על כדור הארץ? זה יהיה נפלא! זיהום. _____________ רנג'י. זה לא פייר. האחרים נהנים משהותך ורק אני לא עושה כלום. רעב. ______________ רנג'י כולם נלחמים סביבך. זה כייף. אבל אני נוטשת אותך לטובת אייזן. סביבו יהיו הרבה יותר קרבות, ד, ובחורים מיוזעים הבאים ליירט ולהכות בחורים מיוזעים אחרים או הולואים. מצטערת מלחמה. _________________ רנג'י. תישאר. באותו מקום. הנשמה שלך הייתה אמורה לחזור לעולם האנושי כבר לפני שבוע. היית אמור למות. אתה כל הזמן זז! איך אתה מצפה ממני לכוון את החרמש שלי ככה! מוות. *מקלל את החרמש החשמלי החדש שלו* *עולה על האופנוע שלו ורוכב*

anti1987

New member
הגינגי המדובר של שירלי...

שמעתי שמדברים עליי ובאתי ליבדוק מה נאמר... אני רואה ששום נזק לא ניגרם ובנות לא לריב יש מספיק גינגי/רנג'י מימני לכולכם/ן(לא חובב בנים אבל גם לא מפלה) רייבן חמודה שלי לצערי יש לי בעיות רבות מאוד עם המסנג'ר שלי אז לא יצא לי לדבר איתך אני עדיין מגיע בשלב זה או אחר לראשון לעשות לך X ילדים כמו שביקשת ולגבי השק אני מקווה שאת תוכלי לסדר מיטה זה יותר נוח...למרות שאני ישן בעיקר על ריצפה לרב החבר'ה שלי מעיפים אותי מהמיטה שלהם באמצע הלילה

Violettecat

New member
עונה למכתבים הרבים שוב.../images/Emo58.gif 60

תודה על שירות הדואר הנאמן ,ניצן , לא כדאי לסול סוסייטי להעסיק ינשופים..... ----------------------------------------- לשמוליק האנונימי, לך תסתובב עם איצ'יגו, הוא תמיד מכניס את מי שמסתובב איתו לצרות, אני בטוח שיהיה לכם כיף ביחד... ------------------------------------------------------- לאיצ'יגו, תקשיב לי טוב טוב ג'ינג'י ! אין לי כוח כבר אלייך, תחזור לעולם האמיתי כבר ותעזוב אותי ואת רוקיה בשקט. -------------------------------------------------------------- לקוצ'יקי טאיצ'ו , כולם הרי יודעים שהסיבה שבגללה התעקשת להכניס את רוקיה לכלא, היא כדי שתוכל להרחיק אותה ממני ומאיצ'יגו . אם הייתי מגלה דבר כזה על רוקיה הייתי המום, שמעתי שהייתה לך אישה (למרות שאני לא מבין למה שמישהי תרצה להתחתן איתך...) אבל לא קישרתי בינה ובין רוקיה. האם אישתך היא הסיבה שבגללה אתה עוין וקר לב? חבל שהיא כבר לא בחיים.... הרבה עוגמת נפש הייתה נמנעת ממני.... ------------------------------------------------------------ לשאדוול היקר למה לי לצוד מכשפות?! זה יקדם אותי לאנשהו?! אתה אפילו פחות שפוי מקנפאצ'י טאיצ'ו ואני הייתי בפלוגה 11, אני יודע על חוסר השפיות שלו... ------------------------------------------------------------- למאדם טרייסי היקרה, תודה על התנצלותך. נ.ב יש מצב שתוכלי לעשות משהו שיהפוך את המפקד שלי לאדם נחמד? -------------------------------------------------------------- לניוט, אתה נשמע אדם נחמד, התנצלותך התקבלה. אני לא מכיר את אגנס, אבל אני בטוח שיאמאמוטו ג'י סאן מכיר אותה, הזקן הזה קיים עוד מבריאת העולם . ------------------------------------------------------ ל"זיהום" אסור לי לעשות בלגאן על כדור הארץ,יש חוק נגד זה והמפקד שלי לא אוהב שעוברים על החוקים. אני לא רוצה לחזור לכלא, האוכל שם גרוע, לכן תשובתי שלילית. ----------------------------------------------------------- ל"רעב" מה שבאמת לא פייר זה אחרי שסיכנתי את חיי ועשיתי הכול כדי לנצח את קוצ'יקי ביאקויה במשך חמישים שנה בערך, בא יום אחד ג'ינג'י עצבני בן 15 בלבד ומנצח אותו . זה מה שנקרא לא הוגן. אתה רוצה לעשות משהו?, תרעיב את הסגן של סוי פונג, הוא נראה כמו מישהו שלא תזיק לו דיאטה. --------------------------------------------------------------- ל"מלחמה" אני מבין שממש כמו הינאמורי החלטת לבחור באייזן, יש לי הרגשה שממש כמוה את תגלי שזה לא כדאי. אייזן רק ינצל אותך. ------------------------------------------------------------- ל"מוות" אני קובע את הגורל של עצמי ואני שיניגאמי מה שאומר שאני גם שם פס על כל מי שמנסה לקבוע לי את הגורל. עובדה שעד כה ניצלתי ממוות כבר שלוש פעמים בשבוע האחרון. כוון את החרמש שלך על מישהו אחר *שיעול* אייזן *שיעול*

למעלה