מכתבים לרנג'י

Violettecat

New member
מכתבים לרנג'י

אחרי שקון,רוקיה ואיצ'יגו ניסו את כוחם במתן עצות ,הגיע זמנו של מישהו חדש. יש לו שיער אדום והמון קעקועים, הוא חבר הילדות של רוקיה, ממש מתאים לו עם שיער פזור והוא סגן קפטין של פלוגה 6 , היום בפינת העצות יענה על כל מכתביכם אבראי רנג'י. פעם נוספת אני אזכיר את החוקים עבור אלו שנוטים לשכוח מה קורה בפינה ועבור החדשים . עליכם לכתוב מכתב ולבקש עצה, בסגנון שבו כותבים מכתב בעיתון ואתם תיענו בהתאם. בפעמים הקודמות היו כאלה שלא רשמו שם , זה עוזר לי יותר לענות על המכתבים אם יש בהם שם ,כי אז זה פחות מבלבל . כרגיל הנה דוגמא. שם: מרקו גיל: כבר 20 שנה אני בן 10 בערך. לרנג'י היקר, לא מזמן בנוסף לאימי איבדתי את קופיפו שלי,שמעתי שזאבימארו שלך וקופיפו הם קרובי משפחה , יש מצב שאתה יודע איפה קופיפו?

Violettecat

New member
למרקו היקר

ממש כמו שכבר אמרתי לסימבה שבא לחפש את רפיקי, אין לי שמץ של מושג איפה קופיפו פעם הבאה תשגיח עליו יותר טוב, קרבת המשפחה בינו לבין זאבימארו לא הופכת אותי לשירות המודיעין! עקרונית בגלל שיש לך נטיה לאבד דברים ( אימא שלך וכ'ו) אני מציע לך לקשור את קופיפו אלייך כדי שלא תאבד אותו.

RaVeN IYI

New member
;O; סימבה !! התעללת לי על הסימבה !!

לרייבן יש תמונות של גין *-* חלקם הנטאי >.> ורייבן קצת התדרדרה XX; אבלאבל !! נברדהלס שווה ביותר
XD באקי ואנבי יאהבו אותן, וגם רוב חברי הפורום >.> ניא~ 3:

keep smiling

New member
מהנשמע? ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

כפרעלייייךךך!!!1111 תעשה לי ילדדדד!!!111111 טוב? תודה, הזאתי שבכלל לא קיפי.

Violettecat

New member
לקיפי היקרה

אם אני אעשה ילד למישהי זה יהיה רק לרוקיה. אבל את בכל זאת קדושה.

לבנדר א

New member
רנג'י היקר

אתה יודע ששיער פזור זה הרבה יותר סקשי עליך? האם הגבות שלך הם קעקועים או תוצאות הרסניות של ניסויים כימיים? באמת אמרתי לאיצ'יגו: "זה מתחת לכבודי, אבל אני מתחיל איתך"? סוגדת, אני.

Violettecat

New member
ל"אני"

אני מודע לזה שמתאים לי יותר שיער ארוך, אבל אני לא יכול להשאיר אותו פזור כי זה יפריע לי להילחם. הגבות הם קעקועים. ולא אמרתי לאיצ'יגו את זה, זו סתם המצאה של פאנגרלז ! אמרתי לו שילך להציל את רוקיה ושיעשה משהו עם המבט המרגיז הזה שלו, אבל את החלק השני של המשפט הורידו בעריכה.

לבנדר א

New member
רנג'י היקר

זה בסדר אם אתה לא מעוניין להתוודות בשלב זה, רק תהיה חזק ותזכור שכולנו אוהבים אותך!

mike 666

New member
לרנג'י היקר .

שאלה לי אלייך אדון רנג'י , אני בחור בן 18 שמחפש לעשות קעקוע צפיתי בתוכניתך המומלצת בחום " בליץ' " והתלהבתי מהגוף המקועקע לחלוטין שלך , ולכן הגעתי לפה לשאול אותך שאלה , כמה יעלה לי לעשות גוף מקועקע כמו שלך ? שכחתי לציין שיש לי סכום כסף נכבד ביותר . 50 ש''ח . מה אני יכול לעשות עם הסכום הזה ? אני שואל אותך בתור אחד שמבין כנראה בקעקועים .

Violettecat

New member
לאלמוני

בסולסוסייטי עולה לעשות קעקועים בחינם , מה שמסביר את ריבוי הדמויות המקועקעות בבליצ' ( קוקאקו ,היסאגי וכ'ו). אני מניח שבעולם של האנשים החיים זה עולה הרבה... החנויות בעולם החיים שונות מעלה שבסול סוסייטי, ככה שממש אין לי מושג.

mike 666

New member
באסה .

וגם הקטע שיש לך בבון בחרב , זה גם רק בסול סוסייטי ? אני לא יכול לקנות אחד כזה ?

Violettecat

New member
רק עם זה ישיג לי קידום

לא, אני צוחק בנוגע לזה, למה שאני ארצה להיות עם מישהו שכמעט הרג אותי, ששם רולים בשיער (או מה שזה לא יהיה ) ושמטרת חיי היא להביס אותו במשהו בין אם זה בדוקים, בששבש או בטאקי? ואני רק חייב להעיר הערה אחרונה- לי יש סיבה טובה לא לחבב אותו, הסיבה היחידה שהוא עוין שלפי היא כי הוא מקנא בזה שהשיער שלי יותר סגיד משלו.

לבנדר א

New member
אין אפשרות. ביקי תפוס

תתקרבו אליו צעד אחד ואני ישסה בכם את הציורים שלי! אפילו מלפפוני אמרה שזה כלי נשק הרסני. *חיוך זדוני* רנג'י היקר: איך אתה מעז?! לך יש שיער אדום-ורוד-סגול-מה-שזה-לא-יהיה! אבל ראית את ביקי? ראית אותו בלי הרולים? הוא כזה סססססססססססקקקקקקקקקקקקשששששששששייייייייייי!!!!!!!!!!!

Goggle Girl

New member
רנג'י "היקר" ../images/Emo58.gif

זה נכון שרוקיה באמת כבדה כמו שהיא ניראת? הא, אני זרקתי אותה ככה רחוק, נה עליך. והאם זה נכון שכמו שיש הצפה מטרידה של תמונות... מסויימות... ביני לבין הזאנפאקטו שלי... המצב דומה אצלך? תגובתך בנידון. האם אי פעם שקלת שאולי חוסר ההצלך שלך עם בנות מסויימות ומעצבנות שמגיעות לי למותן אולי נגרמה כתוצאה מהגבות שלך? ויותר חשוב, לא ממש שאלה, רק שתדע שהמשקפת שלך לא מגניבה כל כך. עדיף להסתובב עם בובת אריה חמודה שתיתן לאחותך הקטנה משהו להתעלל בו ולבנות כיתתך לדרוך עליו. זה בונוס אם החבר הכי טוב שלך גם אוהב דברים קטנים וחמודים שכאלה. (אף פעם לא) שלך, הקפל והאשוח

למעלה