מכתבים הביתה?

indef

New member
מכתבים הביתה?

מישהו שאני מכיר שעשה את הפסיכו' ב1.4 קיבל מעטפה הביתה מהמרכז הארצי. מה יש בה? אף אחד לא יודע. הוא כרגע בחו"ל, הוא שמע על זה מההורים שלו שלא פתחו ואני שמעתי על זה ממנו כשהוא התקשר ארצה. בינתיים, יש למישהו ניחושים מה מכילה המעטפה? להתחשב בכך שהציון זה סביר להניח לא... הזמנה למבחן חוזר? משהו אחר? תודה...

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif לדעתי המעטפה מכילה

אנתרקס... שיזהר כשהוא פותח אותה

SLEEPING MICKEY

New member
../images/Emo60.gifכן...וכתוב שם

שהחבר'ה מהמרכז בטיול בסיני עד ה 13 לחודש , ואיך שהם חוזרים הם מייד יבדקו את המבחנים ותוך יומיים יהיה לנו תשובות!

indef

New member
אבל הזמנה למבחן חוזר

זה רק למי ששיפר מאוד, לא? זה הפס' הראשון שלו...

h i l a d i

New member
מעשה בילדה ושמה הילה...

שנבחנה בפסיכומטרי בפעם הראשונה במועד פברואר שבוע אחרי המבחן היא קיבלה מכתב רשום מהמרכז הארצי נלחצה וחשבה - אולי הם חושדים שהעתקתי??????????????? ואחרי כמה שעות מורטות עצבים ניגשה לסניף הדואר, חתמה וקיבלה את המעטפה, ומה היה שם? תעודת הזהות שלה!!! הבוחן האידיוט (שדרך אגב קיבל 350 בפסיכומטרי בפעם ה"אחרונה" שלו - מי יודע כמה היו) שכח להחזיר לה את תעודת הזהות ולכן שלחו לה את זה בדואר רשום. והילדה הזו היא אני! אין צורך להלחץ לפני שהוא ידע מה במעטפה... ציון בטוח לא כך שאני מציעה להוריו לפתוח כדי שכל המתח והלחץ יתפוגג כלא היה.

h i l a d i

New member
דווקא כן

אבל כל פעם שראיתי שהת.ז. שלי לא בארנק הייתי בטוחה שפשוט דחפתי אותה לתיק שהייתי בו במבחן... ואז ביום שהלכתי לדואר אז הייתי עם אותו תיק ובדקתי וראיתי שזה לא שם... ואז פחדתי שלא יתנו לי לקחת את המכתב בלי ת.ז. לא חשבתי לרגע שאיזה בוחן פסיכי לא החזיר לי את הת.ז.

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif יוווווווווווווווהו

בטח מה זה נלחצת
מסכנה... אבל לא נורא, הכל היה שווה, בשביל לקבל את המכתב השני שהם שלחו לך, לא ?

SLEEPING MICKEY

New member
להילה ב../images/Emo23.gif

ומכיוון שלא ידע הבוחן מה לעשות הרי תעודת הזהות שלה כתומה כזאת וזה די רציני ממש לא צחוק לעבור לצד השני של הקו הירוק המסכן לא ידע מאיפו ישיג שחפ"ץ ולפתע רעיון במוחו צץ ! אשלח את התעודה בדואר רשום (גם ככה הציון שתקבל לא יהיה שווה כלום) אז שלח בוחן יקר את הציונים זריז לפני שהילה שלנו תקבל קריז ותפציץ כל יום את הפורום בחרוזים כבר סבלנו מספיק בחיים

h i l a d i

New member
כל הכבוד על המאמץ

אבל אצלי לא היו חרוזים
ומיוזיק - בהחלט כן! היה שווה לעבור את זה בשביל המעטפה הירוקה החמודה שקיבלתי

למעלה