מכתביות

אירית 55

New member
מכתביות

בבקשה, האם יש מישהי שפויה ששמרה על אוסף המכתביות שלה משנות ה-70? תלמידה הביאה לכיתה במסגרת שיעורי השורשים ואני פשוט התחלתי לבכות מרוב התרגשות... התלמידים היו בהלם ואמרתי לה שאני מקנאה באמה החכמה ששמרה על האוסף. אני בגיל האמהות של תלמידי וכעת, בני כותב את עבודת השורשים שלו... בלי שום קשר, משתוקקת להשיג מכתביות.... תודה!! אירית

פלגיה

New member
באמת נוסטלגיה

אני בטוחה שאני גם הייתי מתחילה לבכות אילו הייתי רואה את אוסף המכתביות שלי. לדעתי זרקתי הכל. אוסף המפיות שרד יותר זמן, אבל גם הוא התמלא עש ונזרק. הבולים אצלי עד היום, איחדתי את האוסף עם האוסף של בן זוגי, ואני מוסיפה לו בולים מדי פעם.

חני 20

New member
אכן

אצלנו הגננת של שנה שעברה רשמה לביתי איחולי שנה טובה בדף פנקס כנראה מהאוסף ששמרה מלפני 20 שנה לפחות. התרגשתי מאד והבת שלי לא הבינה ממתי אמא מתלהבת מחתיכת נייר

מלמלה

New member
לא להאמין מה מצאתי היום במגרה

יש לי שקית שלקחתי מבית הורי כשפרקנו אותו. היום הבת חיפשה משהו מבגרה ופתאום מצאתי את שרידי אוסף המפיות שלי עם שרידי אוסף ממחטות הבד של אמא שלי.....(לא משומשות כמובן
)

פלגיה

New member
איזה יופי

כמה כיף למצוא מציאות כאלה, שכבר שכחנו מהן לגמרי.

אפכל

New member
מנצלשת- בולים

יש לי אוסף בולים של אבא שלי מהארץ ומחול בן בערך ארבעים שנה. מישהי יודעת איפה אפשר להעריך את שווויו? למכור אותו? האם כדאי?

למעלה