מכשפות ירוקות!

מכשפות ירוקות!

מישהו יכול להסביר לי מזו מכשפה ירוקה? איך היא נראית? מה היא עושה וכו'?

DDN

New member
GREEN HAG

נראית כמו אישה זקנה וירוקה, וחיה בביצות בדרך כלל. לא סימפטית, מרושעת ועושה דברים בשביל הרוע שבעניין. עוד מעט מידע עליה ניתן למצוא בעמוד 143 של מגדיר המפלצות של מהדורה 3.5

Hammerfall

New member
השאלה היא בשביל משחק תפקידים?

או שסתם את רוצה לדעת באופן כללי? ולמה דווקא ירוקה? הן לא באות בצבעים אחרים? מה זו הגזענות הזאת? אם את שה"מ ואת רוצה להכניס לעולם שלך מכשפות, את יכולה להעזר בכל המכשפות מסיפורי הילדים ואף להעזר בסרט "הקוסם מארץ עוץ" כדי ללמוד עוד על מכשפות, היכולות שלהן, הדרך להרוג אותם (למרות שמים זה אכן עלוב)...

Hammerfall

New member
"מרשעת"?

מה זה בכלל? לפורים? אתה יודע כמה תחפושות מגניבות יש לאנשים שרוצים להתחפש למכשפות? כשאני הייתי קטנה (לפני שנים רבות) קנו לי כובע ואמא שלי איפרה אותי וזהו, עכשיו יש כובעים, יש פיאות, יש איפור מיוחד למכשפות הכולל שומות וציפורניים שחורות ושיניים שחורות וכל מיני דברים מגניבים לגמרי... בכל מקרה לא חייבים להתחפש דווקא למכשפה ירוקה יש בכל המינים והצבעים- כמו שאמרתי קודם ואני רוצה לחזק את דברי עצמי- "די לגזענות"!!!

DDN

New member
מרשעת זה הסיפור

של המכשפה הרעה מהמערב שהזכרת, והגירסה שלה לכל מה שקרה בסיפור הלא אובייקטיבי והמעוות "הקוסם מארץ עוץ"

אני רוצה להתחפש...

למכשפה ירוקה. אמרו לי שהן די טובות - שומרות על הטבע וכאלה... אבל הן פשוט עושות את הכשפים שלהן עם דברים מהטבע. יש לי כבר כובע מכשפה ירוק ושמלה ירוקה. מה עוד אני צריכה?

ethidium

New member
מצורפת תמונה

מצ"ב תמונה מאסופת המפלצות. מהאתר של wizards: http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/ag/20030712a טוב.... לא מצורפת תמונה. לא מבין למה אני לא מצליח להעלות אותה. נו,מקסימום יש את הlink למעלה

Hammerfall

New member
אני רוצה לצאת חוצץ!

מה הקשר בכלל בין להתחפש למכשפה ירוקה לבין פורום משחקי תפקידים? אם את רק רוצה להתחפש אליה מה אכפת לך מה היא עושה? שומרת על הטבע וכאלה? זה נשמע יותר כמו דרואיד מאשר מכשפה... אז קודם כל כאן זה לא פורום תחפושות, עד כמה שידוע לי. בכל מקרה למה את שואלת אם כבר השגת את כל הדרוש להתחפשות למכשפה הסטנדרטית והמוכרת לכלל האוכלוסיה של מכשפה רעה ומכוערת... אני אענה לך רק בגלל שאני כזאת נחמדה ואין לי משהו יותר טוב לעשות כרגע: את צריכה, איפור ירוק לפנים, מספר שומות בגדלים ובצורות שונות, מגפיים- עדיפות על שחורות ועדיפות על כאלה עם שפיץ ועם שרוכים, שמלה שחורה שנגמרת במן זיגזג לא שווה שכזה (עדיפות על מלוכלכת וקרועה מעט), גרביונים שחורים\שחורות עם פסים לבנים\רשת, איפור כבד ושחור לעיניים, אף גדול ומעוקם קמעה, שיניים שחורות ושבורות....

למעלה