מכשפה

blue flower

New member
מכשפה

מכשפה ליבה של מכשפה, ניצת על להבה עולה בלהבות הפחד האינסופיות לב של אם מי יציל, מי יואהב לב זועק בדמדומים, ריקוד פראי סוחף סביב מדורת האש מדורה הניצתת על גחלי התשוקה גחלי האהבה החסרה לב אם מי ידע, לב אם שאיבדה את ביתה. מחשבות רבות פנימה מחשבות על כוח, שררה. קללה. כוח. מילים מתנפצות אל עבר גלי הים. כל מילה כסלע. חזקה מהרוח. עפה עם הגלים הרחוקים. כל מילה סלע. כל מילה פוצעת כל פצע מאיר באורו של כאב של דמעות האבן היודעות את התשובה הזועקת מעומק הלב. מכשפה. היא אמרה. מכשפה בעלת כוחות. מעלה באוב את השדים הישנים. מכשפה צעקו הקולות. מכשפה צעקו ההרים. החזיר ההד. מכשפה מכשפה מכשפה, אל מותך. מכשפה. אל מותך במדורת האש עולה בלהבות. המילים מתנפצות, כאב ההוויה, כאב האין. כאב היש. כאב הידע הנסגר עד עולם. כאב היופי הנעלם. כאב על עולם אכזר. דוחה. הורס שלא יודע לקבל את הידע הנרכש בעמל רב. מכשפה. צעקו ההרים, השיבו אנשים מכשפה. דינה סקילה. מכשפה. דינה אש. מוות בלהבה. להבת האש האוכלת. מעכלת. את גוף הזהב, את גוף האישה, הגוף הנשי, הענוג הגוף אותו לא ניתן ללבוש. מכשפה צעקו הלהבות הזוללות מכפשה צעקה האש המכלה גופף, גוף אישה. מוחך רווי הידע מכשפה. פסקו ההדים. פסקו האנשים. דינך מיתה. מוות. יסורים באש. ואני. מכשפה בין הלהבות, כואבת את סבל עולם האמת כואבת על חוסר הקבלה וההבנה. מכשפה, צעקו השיבו ההרים. השיבה האש. כליון. כליה, עליך. על גופך. בתוך הסערה, בדממה הדקה נעלם הגוף, עזבה הנשמה. מכשפה, צעקו ההרים, שמעו האנשים מתה. נגמר. נעלמה עד בלי די. עם כל הידע, אוצר בלום של ידע, של ריפוי, חוכמה. חוכמה עתיקה ידע שנרכש בשנים של עמל רב בגלגולים שלמים, חיים רבים, עד הידע שנאסף ונלמד. מכשפה צעקו הרוחות. דחו את העוברת בינהן דחיה לדורות המשיכי הלאה נשמה יקרה. חפשי את ההרים, המשיכי הלאה לגבהים אחרים מכשפה, הקול ממשיך כהד מאחוריה. מצאי את מקומך הרחק מכאן הרחק מגופך ואני. נשמה מפוחדת, יודעת. חושבת. חולמת. בוחרת. נשמת המכשפה היודעת כל היודעת את גורלה מתוך עיניה, מסתכלת, בוהה. מי שם במראה כן. אני. אותה מכשפה אותה יישות עתיקה עד בלי די, אותה בעלת האוב הרחוקה מרחק שנות אור. נעלמת, שותקת, מחביאה את הידע, עוצרת. נפתחת. חושבת. חולמת. חוקרת. שואלת. אינסוף שאלות, מחפשת. תשובות איפה אתן התשובות היקרות לכל השאלות... תנו לי רמז, תנו לי פתרון הנחו אותי במסע הארוך פתחו חלון הראו לי את הדרך פנימה בלי ללכת לאיבוד, לדעת לחזור הנחו אותי תשובות הנחנו אותי בדרך הנכונה עבורי נכתב בשקט אל מול גלי הים, דיו, הודו 20/1/05

למעלה