"מכשפה"!?...

"מכשפה"!?...

שלום לכולם!. בלילה ישנתי
אבל אני לא זוכר אחרי כמה זמן זה לקח שמעתי צחוק של אישה (טיפה סטני
) שמתקרב אלי ופתאום הרגשתי "ביס" בכטף ואחרי זה יתעוררתי
,וכל זה לקח מאוד מהר. אז זה היה מקרה של מכשפה כי אני יודע שבכל לילה קורה דברים כאלה פשוט אנחנו לא מודעים לזה. תודה לכל החלמנים!

נשמע כמו שיתוק שינה

כששמעת את הצחוק והרגשת את הביס היית במיטה? יכולת להזיז את הגוף או שהוא היה משותק? מה עוד הרגשת? אם הייתה במיטה והגוף היה משותק ייתכן שעברת שיתוק שינה,בכל לילה הגוף שלנו משתק עצמו על מנת שלא נבצצע את הפעולות שאנו חולמים אליהם קיימים מקרים בהם אנו ממודעים שתהליך ההשתקה או ההתרפות של הגוף הדבר אינו מסוכן אבל עלול לגרוםם לאשליות והזיות כמו שתיארת אם לא...מדובר לדעתי בחלום רגיל

שיתוקים

ההזיות של שיתוק שינה לא בהכרח צחוק של מכשפות, יש לי תקופות מלאות בשיתוקים וההזיות הן בדרך כלל שיש אנשים בחדר שמדברים אליך, או שקוראים לך מרחוק... מצד שני, אם נכנסים לתוך השיתוק עמוק אפשר להגיע למקומות אפלים, לא מוכרים ואפילו די מפחידים..

הייתי בטוחה שזה שונה מאחד לאחד

אצלי לדוגמא זה די שונה אני מרגישה שהגוף שלי משותך,זרמים חשמליים ושומעת אנשים מדברים,אבל זה לא מפחיד באחת הפעמים(בטיול שנתי)סתם שמעתי משהוא (שבאמת היה בחדר) מדבר בטלפון (סתם שיחה) והתברר שהוא ישן באותו זמן

silverhawk

New member
זה אכן אינדיבידואלי

שיתוק השינה יכול להכיל תופעות שונות ומשונות, המשתנות מאדם לאדם (אם כי ישנם לעיתים מכנים משותפים שונים).

Amaterasu

New member
המכשפה

המכשפה היא חלק מהתופעות ההיפנוגוגיות שעוזרות לגוף להירדם בזמן שיתוק השינה. זו תופעה טבעית ומדובר בסה"כ באשליה. לעוד פרטים על אשליות היפנוגוגיות ועל המכשפה באופן ספציפי: http://www.halom.co.il/a/a5 בכל מקרה זה תהליך טבעי. זה רק המוח שלנו שנותן לזה דמות. בגדול אלה רעשים אקראיים שהמוח מתרגם ל"לצחוק של מכשפה".

למעלה