מכשיר

shuky63

New member
דוקא יש משהו כזה

המכשיר הזה עובד בשיטת ה DAF FAF משמיע לך באוזן את הדיבור שלך בהשהיה של כמה מילי שניות ושינוי תדר. השיטה לא עוזרת לכל המגמגמים אבל יש כאלה שהיא עוזרת להם בצורה מדהימה. ההשפעה יורדת עם הזמן אם משתמשים במכשיר כל הזמן לכן מומלץ להשתמש בו רק במצבי דיבור יותר קשים למשל הרצאות בפני קהל שיחות טלפון ראיונות.. דבר נוסף הדגם שמשווקים בארץ במכון הדים כידוע לי הוא הדגם הממוזער שנכנס לתעלת האוזן ואי אפשר להבחין בו מבחוץ ומחירו כ20000 שקל. דבר ראשון שתעשה זה להכנס לאתר http://www.artefactsoft.com/ תוריד גירסת נסיון לwindows ותבדוק אם בכלל האפקט עוזר לך. אם כן תדע שיש עוד אופציה יותר זולה מהמכשיר הזעיר.באתר שרשמתי יש תוכנה לpocket pc שאפשר לקנות,לרכוש גם את הpocket pc עצמו כולל אוזניה אלחוטית ואז אומנם המכשיר לא חבוי בתעלת האוזן ורואים את האוזניה אבל זה הרבה יותר זול.וזה גם לא מוזר כי אני רואה המון אנשים הולכים עם אוזניה כזאת. בהצלחה וספר איך זה השפיע עליך.

shuky63

New member
אולי אתה מתכוון למכשיר שמשתמשים

בו אנשים שמיתרי הקול שלהם הוסרו בניתוח עקב גידול.המכשיר מוצמד לצואר ומיצר תנודות במקום מיתרי הקול.לא ראיתי את זה במציאות אבל בסרטים רואים את זה לפעמים והדיבור נשמע כמו של מכונה. דוקא קראתי פעם שמגמגמים שעברו את הניתוח הזה (עקב סרטן)והשתמשו במכשיר הפסיקו לגמגם.

shuky63

New member
אבל המכשיר הזה מיועד רק לאנשים

שהוציאו להם את מיתרי הקול.אתה מוכן לשקול להוציא את מיתרי הקול שלך ולהשמע כמו רובוט כדי לא לגמגם? מה עם המכשיר שהצעתי לך עם אפקט הDAF FAF.ניסית להוריד את תוכנת הניסיון לPC? אם היא תעזור לך זה בהחלט יכול להיות פתרון עבורך אבל קודם כל תבחן את ההשפעה.אם זה עובד אפשר יהיה לחשוב איך לישם את זה טכנית. ייאלה לעבודה.

לא הבנתי איך משתמשים בתוכנה.

אם מישהו יכול להסביר אני אודה לו מאוד. ועכשיו קצת הבהרה על עצמי אני יודע שכנראה אני נשמע קצת דפוק בהודעות שלי בדרך כלל אני לא כך, סיימתי תיכון בהצטיינות, אין לי בעיה לדבר עם אנשים למרות שאני מגמגם, אני לא מונע את עצמי כמעט משום דבר בגלל זה, אבל חשוב לי ללכת לעתודה ואני יודע שבמצב הנוכחי אין סיכוי שאני אעבור את היום מיונים שם בגלל שהם לא יודעים איך אני בבית, בחברה, הם שופטים אותי לפי איך שאני אהיה שם שזה מצב מלחיץ לכל אחד ולאדם מגמגם על אחת כמה וכמה.

shuky63

New member
אז אם האפקט של הDAF FAF יעבוד

עליך זה יכול להיות פתרון מצוין למבחן. אתה מוריד את גרסת הנסיון לWINDOWS ומתקין במחשב.אתה צריך כמובן מקרופון ואוזניה במחשב. בחלון התוכנה יש שני סרגלים.אחד שולט על מידת הדיליי(השהיה) בו תשמע באוזניה את מה שיקלוט המקרופון(DAF). הסרגל השני שולט במידה בה ישונה התדר של הקול שלך(FAF) אתה צריך על ידי ניסוי וטעיה להגיע ע"י משחק בשני הסרגלים למצב בו יהיה לך עדיין נוח לדבר אבל בלי לגמגם.כמובן רצוי ליצור לעצמך בהדרגה מצבים מלחיצים(אחרי שאתה מתרגל לדבר תוך כדי שמיעת עצמך לבד)כמו למשל תיזום שיחות טלפון שמלחיצות אותך בדרך כלל או אם אתה יכול לארגן קהל(משפחה חברים שישמע אותך). רק אם תשתכנע שהאפקט עוזר לך,זה הזמן להתחיל לבדוק איך אתה רוצה ויכול לישם את זה טכנית.אם אתה יכול להשקיע במכשיר המיניאטורי והיקר שעולה 20000 שקל או בפתרון הזול (אבל מסורבל יותר) של הפוקט PC. ואתה לא צריך לחשוש מהגירסה ה"מסורבלת".בני רביד יו"ר אמב"י משתמש בה ומציג אותה לקהל כמכשיר שמונע ממנו לגמגם והוא סיפר התגובות של הקהל מאד אוהדות.מתפעלים,שואלים הרבה שאלות על המכשיר.אם אתה צריך להעביר שיעור קצר במבחן אתה בהחלט יכול להעביר שעור על המכשיר והשיטה בה הוא עובד.

הורדתי והתקנתי את התוכנה

חיברתי מיקרופון ואוזניות אבל אני לא שומע כלום. כתוב לי actual delay 0 אז אני מבין שהתוכנה לא עובדת ניסיתי ל"שחק" עם השורות שם אבל עדיין אני לא שומע כלום.

shuky63

New member
אני עונה לך אחרי שבדקתי אצלי

והתוכנה עובדת. אני מציע לך לבדוק שמערכת השמע שלך עובדת בסדר למשל בעזרת הרשמקול המובנה של windows.להקליט את עצמך ולשמוע אם זה נשמע בסדר.

משום מה הוא החליט לעבוד

אצלי עכשיו. כמה זה עולה לנו? ואיפה אפשר להשיג? תודה.

borbardak

New member
דווקא יש...

בארה"ב פותח מכשיר, לא יודעת מה אחוזי ההצלחה שלו, והאם הוא משווק גם מחוץ לארה"ב. תיכנס לאתר - www.speecheasy.com בהצלחה!

shuky63

New member
זה אותו מכשיר שדברתי עליו עם אפקט

הDAF FAF ומשווק היום בארץ ע"י מכון הדים

מה אני עושה עכשיו?

ביקשתי מדוד שלי מחשב כף יד, איפה אני שם את המיקרופון? איך אני יודע כמה להגדיר את ההשהיה ואת השינוי של התדר במצב האופטימלי?

למעלה