מכשיר YAESU VX-7R

4Z7CBF

New member
מכשיר YAESU VX-7R

חבריפ יקרים, קיבלתי מכשיר מסוג YAESU VX-7R ואני מבקש עזרה בתיכנות המכשיר (הכנסת תדרים של הממסרים ועוד) מי יכול לעזור לי ? אין לי כוח לקרוא טת המדריך למשתמש של המכשיר המכיל 100 עמודים. תודה, מרק

4Z7GBA

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

גם לי יש מכשיר כזה אם אתה רוצה להכניס אליו תדרים באופן ידני זה יקח לך המון זמן וכאב ראש לא קטן {אבל ממש המון זמן} יש לי את התוכנה והצורב של המכשיר אם אתה רוצה אתה מוזמן אליי תבוא אני ישים לך את התדרים דרך המחשב אפשר גם לתכנת את המכשיר דרך המחשב

4Z7BGG

New member
VX-7R

גם אני הזמנתי את המכשיר, והשקעתי עוד 10 דולר בכבל המתאים יש לי גם את דיסק התכנות - ומה שחסר זה רק קובץ התדרים אם זה בסדר מצדך, אעביר לך במייל פרטי אתר FTP אליו תוכל להעביר את הקובץ ואליו אוכל להעביר קבצים שאתה אולי מעוניין בהם. מיקי - 4Z7BGG

4Z7BGG

New member
איפה אפשר להזמין

http://www.409shop.com/409shop_shopcat.php?&usercat=1631&parentid=1426 אבל - תרגיע קודם כל תבקש אישור ממשרד התקשורת - מרים שטסל אין בעיה עם הדגם - אבל לא תוכל לשחרר מהמכס בלי אישור שלהם מתנצל - לא אני המצאתי את החוקים ולשאלה המתבקשת - אין לי שם אחוזים.....הפם פשוט זולים וגם אני הזמנתי מהם

mot264

New member
זה נראה מעניין אבל...

אני למדתי במשך השנים שכדאי לקנות עם אחראיות. לדעתי האחראיות דרך אתרי חו"ל למוצרים אלו היא בעייתית אשר לעניות דעתי התוצאה הסופית היא שהמחיר שמשלמים בארץ עבור אותו מכשיר יכול להיות זול יותר. גם תרוויח ידידות נוספת על ידי הסוכן וזה מומלץ. מוט 264

4Z7BGG

New member
אחריות

אמת דיברת - והנה הנתונים בהזמנה משם - 369$ כולל הובלה. המסים בארץ לחובו רדיו - מע'מ בהזמנה מפישלס - 479$ לפני מע'מ חשבון פשוט 110$ תוספת שהם בסביבות 30% יותר יקר שיעשה כל אחד את החשבון אם זה שווה לו.

4Z7BGG

New member
יבוא

סנילי כבר אמרנו ?????? את ההצעה קיבלתי מן הסתם מ - ARROWMID מפישלס קיבלתי הצעה לדו-תדרי, שלא התאימה לי.

mot264

New member
קודם כל אין מגיבים במילות גנאי

שנית. תסלח לי אך אני לא רואה בכתובים הנוכחיים מילה על אירומיד אלא רק על פישלס. הלינק שכתבת הוא מחו"ל בכלל ולא בארץ. אז, מה בסוף ? רכשת דרך הארץ או ישירות מחו"ל עם אחראיות מפוקפקת ?

4Z7BGG

New member
מילות גנאי

מר מוט היקר מנסה למצוא מלות גנאי - לא מצליח כל מה שאמרתי הוא שאני סנילי ואת ההצעה קיבלתי מארוומיד ולא מפישלס רחמנא ליצלן אני אארגן דו-קרב באקדחי קפצונים לטיהור הטעות הנוראה שלי. בכלל יש לי את הרושם שידך קלה על הדק התגובה - וכבר רמזתי לך פעם - עדיף להחריש היכן שאינך יכול להשביח את השקט (באנגלית זה יוצא חביב יותר) האתר הוא של חנות בחו'ל ואני מתנצל עמוקות אם מישהו חשב אחרת בכל מקרה - זמן ההספקה מהיר יותר מהחנות בחו'ל - וכל אחד יעשה את שיקולו אם שווה לו לחסוך 110$ בעניין האחריות (ובמאמר מוסגר - גם עם אחריות - התיקון מתבצע ממילא בחו'ל כך שחסכון היחיד הוא בדמי המשלוח. )

mot264

New member
אחי היקר

לאחר סגירת ההדורים שהכל יהיה טוב. בהצלחה לרוכש. לגבי שאילת על ידי אחרים שיחרור מהמכס, זאת פרשה בפני עצמה שאני אישית עדיין לא מומחה בדבר. מוט 264

עד כמה שאני זוכר המחיר בארה"ב כ 280$ זה אצל הדילרים היקרים ויש להניח שבחיפוש קצר אפשר למצוא אפילו בהרבה פחות. אחד השיקולים אולי להמתין ל VX-8 שיופיע בקרוב. אגב בתור מי שקונה די הרבה באינטרנט ורק בחו"ל ודי מעריך את פישלס (האיש) מבחינה עסקית ומקצועית פער כזה במחירים לא ממש מוצדק וגם לא התקלקלה לי אלקטרוניקה בשנים האחרונות למעט מחשב נייד שיש לו אחריות רב שנתית בינלאומית ותוקן מייד. אגב אני לא מכיר את האתר המדובר אבל אם יש לך נסיון טוב איתם אז בהצלחה, אני לא הייתי קונה מהם גם ולמרות שיש לי אחריות מכרטיס האשראי על קניות באינטרנט.

יאיר109

New member
תודה תודה. אז איך זה הולך:

אתה מוריד את המפרט הטכני מהאינטרנט, שולח למרים שטסל, מקבל אישור, וניגש איתו למכס?

4Z7BGG

New member
אישורים

קודם כל פניתי לוודא שהדגם מאושר עקרונית לאחר שענו לי שאין בעיה, מילאתי טופס של יבוא ציוד קצה (באתר של משרד התקשורת) שלחתי אותו במייל למרים, וגם את שני העמודים הכמעט אחרונים בספר ההפעלה של המכשיר - בהם יש את הפרט הטכני המלא את המשלוח עשיתי עם DHL - ומעניין איך יהיה נוהל השחרור במקרה הזה עדיין לא קיבלתי תגובה ממרים - אתקשר שוב ביום ראשון

4Z7BGG

New member
הזמנה

אני מניח שאתה חובב רדיו (עם רשיון בתוקף)..........אחרת אין מצב

למעלה