מכשיר iPAQ H3900

raficar

New member
מכשיר iPAQ H3900

שלום לחברי הפורום, חבר שנסע לתקופה ממושכת לחו"ל השאיר אצלי המכשיר הנ"ל. המכשיר כולל את כל האביזרים אולם אינו כולל שום דיסקט/תוכנה להפעלה. אני משתמש באופן קבוע ב-Palm M515 אולם מעוניין ללמוד ולהשתמש גם במכשיר זה. יש לי מספר שאלות: איפא משיגים תוכנה להפעלת המכשיר דרך המחשב האישי? (כמו Desktop בפאלם). במקור היה עברית במכשיר אולם העברית נעלמה מאחר והמכשיר לא היה בשימוש זמן רב והתרוקן. האם ניתן לשחזר את העברית מהמכשיר? האם יש להשיג Manual של המכשיר הזה? אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף, לפני שאני מחליט לעבור מהפאלם שלי כך שלפחות בהתחלה הייתי מעוניין להשיג את הנ"ל חינם. תודה לעונים ולעוזרים.

ron20

New member
כמה דברים... ../images/Emo26.gif

1. אין דריבבר יש ActiveSync (תוכנת סנכרון של מיקרוספוט) 2. אין פאלם דסקטופ יש אוטלוק (מדובר באוטלוק מלא של תוכנת אופיס של מיקרוסופט) רשיון לאוטלוק מצורף לכל מכשיר, אך לא מדובר בגרסא שונה מכל אוטלוק סטנדרטי. 3. לגבי העברית - תלוי היכן הותקנה , אם אני מבין נכון היא לא הותקנה מחדש לאחר הטעינה ולכן - חפש אחר הרשיון ותוכל להתקינה מחדש 4. המכשיר חוזר למצבו המקורי אחרי hard reset או ניתוק סוללה ... במידה וברצונך לשחזר נתונים מעבר למערכת ההפעלה יש צורך בקובץ גיבוי שהוכן מראש. עד עכשיו... למעט העברית (שאולי תמצא את הרשיון), ואופיס שיתכן ויש ברשותך אינך נדרש להשקיע כסף. מניח בשלב מסויום תחפוץ בכרטיס SD (ודאי יש ברשותך כרטיס כזה בשימוש ה 515) בהצלחה.

למעלה