מכשיר DVD-DIVX מעדכן גירסאות

TheRedEye

New member
מכשיר DVD-DIVX מעדכן גירסאות

מכשיר DVD-DIVX מעדכן גירסאות מבית LEXUSS דגם EL-DVD-3000PRO שאמור לנגן כתוביות, מישהו מכיר?! מישהו הצליח לנגן בו כתוביות?! אמרו לי שאנשים שיש להם את זה אחרי כמה זמן עלו על זה והצליחו לעדכן לכן אם יש מישהו .... תודה מראש

TheRedEye

New member
help

הקיצר תעזרו לי! התקשרתי לספק והם אמרו שזה תומך בsrt אבל לי זה לא עובד... והתקשרתי שוב והם אמרו לי שיצא עידכון קשוחה בימים הבאים... מישהו יודע מאיפה יהיה ניתן להורידו? או איך מסדרים את הכתוביות ?! בתקווה להקפצה

Ncoder

New member
נראה לי שהם סתם מחרטטים אותך ...

הם אמרו שהם ישלחו לך את זה באימייל? יש להם אתר רשמי בכלל?

אני אנסה

קודם כל תודה ל Ncoder שאלתי כאן לפני מספר ימים על היפוך סימני פיסוק בכתובית ועל היפוך מספרים ו Ncoder כיוון אותי לסבבי שאכן עושה את העבודה עם מספרים לא כל כך הצלחתי אבל גם לא היה לי עודף זמן לנסות , כשהיה לי אנסה שוב . לגבי המכשיר אני רכשתי את המכשיר הנ"ל אינטרנט זהב מוכרת אותו בשיתוף עם P1000 במחיר של כ 313 שח אם אני זוכר נכון ב 3 תשלומים משלוח חינם ואספקה מהירה של 3 ימי עסקים . האספקה שלהם התגלתה כמשלוח בדואר רשום את הקופסא של המכשיר הם עטפו בנילון נצמד לזכותם יאמר שזה לקח 5 ימי עסקים אבל אני לא קטנוני . בזה נגמרו המחמאות שלי על המכשיר , הוא מאיכות ירודה לא מזהה cdr הוא נוטה לכתוב על מדיה שאני מכניס bad disk , הוא מגיב יותר טוב למדיות של cdrw אחרי מספר פעמים שמכניסים ומוציאים מדיה של cdr הוא לפעמים נאות לזהות אותה לא תמיד זיהוי נכון . יש לי צורב DVD חדש וכל מדיה שיצאה דרכו התנגנה נהדר בנגן של פרוסאונד . לגבי העברית פשוט בחרתי בתפריטים שלו תחת שפה עברית ל כתוביות שמתי קובץ של כתוביות וסרט בפעם הראשונה זה לא עבד בפעם השניה שינתי את שמות הקבצים בצורה כזאת שיהו זהים וזה אכן עבד רק סימני פיסוק הפוכים מספרים הפוכים וזמן הצגה קצר מידי . אגב מחר אני בחיפה עם המכשיר אצל היבואן אני מביא איתי גם את המכשיר השני של פרו סאונד על מנת להדגים להם מה ההבדל בין מכשיר טוב למכשיר שהוא מתחת לכל ביקורת . מצידי או שיחליפו את המכשיר יתכן וסוביקטיבית שלי דפוק ואם אווכח במקום עם מכשיר אחר חדש מהאריזה שהוא אכן עושה את העבודה בצורה נאמנה אשמח לקחת אותו לביתי אם לא אנחנו נפרד כידידים הם מצידם ישמרו על משקולת הנייר המוכספת אצלם ואני אשמור על כספי אצלי. מבטיח לדווח אם זה מעניין מישהו

סוף דבר

היום הייתי אצל היבואן הוא חיבר את המכשיר ל TV ניסה מדיה ראשונה מתוך ערמה של מדיות שהבאתי המכשיר זיהה. הוא מיהר לחגוג את ניצחנו לקחתי את השלט הוצאתי את המדיה הכנסתי שוב והפעם המכשיר רשם BAD DISK הסיפור חזר על עצמו כמעט עם כל מדיה שבאה בקירבו הוא נטה לא לזהות את המדיות כבר בפעם הראשונה כולל מדיות שהיו אצל היבואן . לכבודי הוצא מקרטון מכשיר חדש חובר ל TV כאן כבר והופקדה בידי הבדיקה כאן כבר נחלתי אחוזי הצלחה גבוהים מאוד למעשה 100% הצלחה . בדיוק שכבר רציתי לקחת את המכשיר הבייתה החלטתי לבצע עוד בדיקה עם מדיה מסוג DVD-R , המכשיר היה פחות אוהד כלפי המדיה הזאת וכלפי מדיות נוספות מהסוג . התחילו להסביר לי שזה תלוי במדיה והמדיה אשמה הצעתי באבירות לחבר את הפרוסאונד שהבאתי מהבית ל TV שלהם ולהראות להם כיצד המכשיר מזהה ללא כל בעיה מדיה . בשלב הזה הם נכנעו והסכימו לבטל את העסקה המכשיר נשאר ברשותם שלמתי 20 שח דמי משלוח וזוכתי בכרטיס האשראי . מסקנתי הסוביקטיבית להתרחק מהמכשיר חרף מחירו המפתה וחרף ההעובדה שהוא אכן יודע להציג כתוביות בשפת הקודש מדובר במכשיר בעיתי שנוטה לא לאהוב מדיות מסוגים שונים. שבת שלום

TheRedEye

New member
אממ

אצלי זה מגיב מצויין לכל מדיה עוד לא קרה לי מקרה של bad disk והכנסתי המון מדיות תודה על הכתוביות זה באמת עזר! - אני משתמש בתוכנה להפיכת סימני הפיסוק. וזה עובד אחלה! לכל המעוניניים המכשיר הזה פצצה!קורא כתוביות sub ו srt קורא את כל הקודדים! ושתדע... מגה מול הודיעו שיצא עידכון קשוחה לדיוידי בקרוב אני מקווה שיצא....

למעלה