מכשיר רטט

molly2000

New member
מכשיר רטט

שלום חברים וחג שמח,
אני מתאמנת בחדר כושר לא באופן קבוע(סתם לנפש) ולאחרונה המליצו לי על מכשיר חדש שהוצב בחדר כושר מין מעמד רטט.לטענתם בעזרתו ניתן להוריד בהקפים ולרזות מקומית,תלוי בתנוחה בעת העמידה.מה אתם יודעים על כך?תודה רבה

יש משטח שעומדים עליו

שהוא רוטט. אומרים שזה טוב למי שרוצה לחזק את העצמות.
אם היה אפשר לעמוד על דבר כזה ולעשות כל מיני תרגילים מורכבים, זה היה נראה לי מוסיף קושי.

Wing Chan

New member
אה הכוונה לפיתה? כן, זה אחלה לתרגילי יציבה.

אפשר לעשות על זה דברים ממש ממש קשים. זה אחלה לתרגילי יציבות וחיזוק.
אני חשבתי שהיא דיברה על איזה מכשיר "פלא" ש-"מחטב" איזור מסויים... כמו כול הבולשיט שמוכרים לאנשים שמחפשים דרכים קלות.

אני לא כתבתי על מה שהיא כתבה

אני כתבתי על משהו אחר. הקשר זה רק הרטט.
פיתה זה לפי מה שבדקתי זאת צלחת קטנה שעומדים עליה.
אני התכוונתי למשטח מסיבי וגדול שרוטט חזק ואפשר לעמוד עליו ולעבוד עם משקולות.

אולי בשביל הרפיה אחרי אימון.

אני כיוונתי למשטח הרבה יותר גדול (שגם רוטט הרבה יותר חזק) שאפשר לשים עליו משקולות ומתקנים ולבצע תרגילים.

בשביל הנפש אפשר לעשות כל מיני דברים

שלא בהכרח תורמים שום דבר לכושר הגופני.
אז אם זה לנפש אז אפשר לנסות את זה..
אבל אם זה בשביל הכושר הגופני אז זה בזבוז זמן.

nofaritrit

New member
כותבת מניסיון

בעיני זה מכשיר מעולה..לא יודעת אם הוא כזה פלאי כמו שמדברים עליו..אבל אין ספק שאם תשכב עליו ותעשה תרגילי בטן האפקט יהייה הרבה גדול יותר מלעשות את אותם תרגילים על מזרון..מפני שהרטט מאלץ את הגוף שלך להתייצב כל הזמן והרטט הוא בעוצמה גבוהה. ..לדעתי זה נפלא לעשות עליו תרגילי כוח, והוא עושה מצב רוח מעולה וקשה לישון אחרי אימון כזה מכיוון שהוא מאדו מאוד ממריץ (יותרמ אימון בחדר כושר שאותי לפעמים היה מתשיש לגמרי) לדעתי רוב התשובות של האנשים לזה שהוא לא משהו נובעות מזה שהפם מעולם לא התאמנו עליו ולא יודעים איך להתאמן עליו.גם בחדר כושר שאני הייתי היו מעט מאוד מדריכים ומאמנים שידע מה לעשות איתו מלבד סקווטים ומסאג'..ואפשר כל כך הרבה יותר. בקיצור, זה לא שטויות בכלל ואין ספק שאפשר להגיע לתוצאות מעולות..אבל זאת עבודה קשה שלא יהייו ספקות

MidNight Flame

New member
וזה ההבדל בין אדם ששופט לפי "הרגשה" לבין

איש מקצוע שאומר לך שאין משמעות לזה שאת מרגישה וזה פשוט לא עובד.

4anonimos

New member
תודה רבה לכולם

יש לי מנוי לחדר כושר מסובסד מעבודה וכמעט לא עולה כלום.אף פעם לא סבלתי מבעיות משקל והלכתי לשם בשביל הפאן-שיעורי פיטבול,לפעמים ריצה קלה ולפעמים שחייה.לאחרונה גידלתי קצת ״צדדים״ :) ומדריך בחדר כושר המליץ לי על הדבר הזה לכן שאלתי.מקובל עלי כל התשובות ומכוון שאני לא ממש הקפדתי עד היום לעמוד על המכשיר אז אנני יכולה להצביע על התוצאה.אז השאלה הבאה היא...אך בכל זאת מורידים את הצדדים(מהמותניים)?שוב ,אני לא מלאה,יש לי שני ילדים (13+7).גובה 173 משקל 68.אבל לאחרונה...נראה לי עליתי מידה.שוב תודה רבה לכולם ושבת שלום

nofaritrit

New member
על מנת לשרוף שומן

כדי לעשות אימוני כושר ארובים על מנת לעצב את הגוף כדאי לעשות אימוני כוח.לא נראה לי שהאימון על המכשיר הזה יעזור לך ל"הוריד את הצדדים"

nofaritrit

New member
בוודאי שזה עובד

פשוט תעשה אלכסונים בטן, כוח, משקולות עם הרטט ותרגיש באפקט ובכאב.
כפי שאתה בוודאי יודע גם אנשי מקצוע חלוקים בינהם וזה בסדר גמור ..וגם בחדר הכושר היו מדריכים בכירים שהבינו קצת והם אמרו שזה בהחלט עובד.
היתה אפילו מדריכה אחת שלקחתי ממנה שיעורי אימון אישי והרבה מהתרגילים היינו עושות על המכשיר..ההבדל עצום.
השאלה מה אתה מנסה להשיג..לשרוף שומנים באזורים מסויימים כנראה שלא..אבל אף אחד לא יכול להתווכח עם זה שפעילות שתעשה על המכשיר הזה או אותה פעילות על קרקע יציבה תהייה יותר אפטיבית על המכשיר בהתחשב בכוח שהגוף צריך להשקיע בשביל לייצב את עצמו על אף התנודות...אני חושבת שהוא מצויי לנשים והאמת אפילו טוב יותר לגברים שמרוב מאמצי ניפוח שרירים מאבדים את כל האלסטיות וההרפייה הנפלאה שאפשר להשיג באימונים אחרים.
לשואל/שואלת אני מציעה לעבוד על המכשיר הזה עם הדרכה מאיש מקצוע שמכיר את המכשיר וגם מתאמן עליו ותרגילים מסודרים, יש לו גם השפעה מצויינת על מצב הרוח. לקנות הביתה לא הייתי ממליצה אבל אם יש בחדר כושר תנצלו אותו ותבקשו הדרכה מקצועית עליו.
אגב, אני שאלתי בדיוק על המכשיר הזה לפני שנתיים בערך בפורום הזה ואז לא עניתם לי שהכל שטויות ושזה לא עובד.

MidNight Flame

New member
כמו שאמרתי בעבר לשקע ותקע

אין לך שום ידע מקצועי כדי לחלוק עליי. את יכולה להביע את דעתך ועדיין זה מכשיר חסר תועלת כמו שלעבוד על אלכסוני הבטן זה חסר תועלת אבל קטונתי מללמד אותך הכל בהודעה אחת במיוחד לאור חוסר הרצון שלך להקשיב.

MidNight Flame

New member
זה לא מאוד הכרחי אבל לא הייתי שם את זה

תחת ההגדרה של מיותר. חתירה על טבעות זה אחלה, ההתנגדות הנוספת קצת מיותרת אבל לא מיותר כמו עבודה ספציפית על אלכסונים.

Savage9

New member
שאלה בקשר לאלכסונים

מייק בקורס מדריכים נורא מקפידים וחורשים כמה שעות טובות בללמד על האלכסונים האלה... מה שלטעמי גם נראה מיותר...

תוכל להרחיב טיפה את הסיבה?

למעלה