מכשיר קשר

ronny69

New member
מכשיר קשר

רציתי לשאול מה דעתכם על המכשיר קשר שבקישור המצורף. אני מחפש מכשיר קשר במחיר של עד600 ש"ח. רציתי לשאול מה אתם ממליצים מנסיונכם עם מכשירים מסוג זה. הדרישות שלי הם סוללה שתספיק לזמן סביר. רצוי גם עם מטען לרכב ושתהיה קליטה טובה בשטח עירוני. אם יש לכם פורום מתאים יותר להפנות אליו את שאלתי אשמח אם תתנו לי קישור. תודה לכל מי שיעזור

ronny69

New member
אולי לא הבהרתי את עצמי כראוי

אני לא מחפש מכשיר שישמש רק לאוטו אלא מכשיר קשר רגיל. אנחנו שני חברים שגרים כחצי קילומטר אחד מהשני. המכשירים ישמשו גם לדיבור מבית לבית. ובנהיגה (לא בשטח אלא בכביש) המכשיר ישמשו לדיבור בין המכוניות. המקסימום שאנחנו מוכנים להשקיע שנינו ביחד זה 700 שקל. לא אכפת לי ללכת גם על מכשירים יד שניה רק תגידו איפה אפשר להשיג במצב טוב ואיזה דגם וכד'.

א. פירסומת ב. הטווח העצום הוא בשטח

עד כ 500 מטר בעיר הרבה פחות אני מסכים להגדרה של טווח עצום " עד " 5 קילומטר זה בטוח.

במבי15

New member
ב700 שקל אתה יכול להביא מקסטר

שקולט עשרות קילומטרים אמריקאי/ארופאי עופר

shingi

New member
במבי פרט ....

במבי שלום מאיפה ואיך זה נשמע נהדר לא רק לטיול גם למשק שלי אז תן מידע בבקשה

ronny69

New member
תודה על העזרה

רק תגיד לי בבקשה מה זה. איך זה נראה. ואיפה אני משיג את זה. והאם הכוונה שב700 ש"ח אני מקבל מכשיר קשר אחד או זוג של מכשירים?

במבי15

New member
זה מכשיר קשר כמו של המוניות...

פיתרון מעולה!! אבא שלי התקין כאלה ברכבים של העסק וזה חוסך המון שיחות&שקלים ורכב אחד נימכר... אז מוכרים גם את מכשיר הקשר עופר

zepelin

New member
במקרה של יבוא צריך אישור של משרד

התקשורת. אז אם בכל זאת תייבאו, לבדוק אם מורשה בארץ, כי עלולות להווצר בעיות בכניסה לארץ.

במבי15

New member
המכשיר שלנו למכירה...

הוא היה מותקן אצלינו באיפון ועובד יופי והוא קלט יותר מ5 קילומטר זה תלוי באנטנה עם יש לה את המסיב השחור הזה בעמצע... עם אתה מעוניין רוני-050-736808 עופר

miki69

New member
הרשו לי לפקפק בנושא

מסופקני אם בהספק "ביתי" שכזה מישהוא יגיע ל 5 קילומטר או בכלל באזור זה בטח בתנאי מעבדה במדבר האמריקאי בטווח ישיר בלי כלום לא יכול להיות בעיר.נקודה ואשמח אם יוכח לי אחרת. ווקי טוקי שכאלו עובדים אולי במאות מטרים אולי.....

ronny69

New member
אני שמח שניסית לעזור

אך יש לך פתרון אחר בגבול המחיר שיש לנו שיספיק לי ולחברי? עוד שאלה זה האם תוכל להפנות אותי לפורום כלשהו שעוסק בנושא?

miki69

New member
לעזור בכייף

אם אתה מכיר מכשיר לעיר לטווח 5 ק"מ קניתי עכשיו . מירס או מכשירי מקסטרק של מוטורולה

ronny69

New member
תודה..

יש לך קישור למקסטרק? כי המירס לא ממש עוזר לי... זה תשלום של זמן אויר כל הדיבור..... אני מחפש משהו שיהיה בהשקעה חד פעמית ולא עוד תשלומים נלווים כל חודש

למקסטרק בארץ אין כיום מכשירים חדשים

כמו שאמר במבי ניתן להשיג מקסטרק משומשים במחיר של כ 700-800 שח למכשיר עם תאום תדרי עבודה. המכשיר מיועד להיות מותקן ברכב צורך זרם 12V ניתן להתקינו בבית יש צורך בספק כוח שיתן 12V ב 10A בערך וזה מיקר ניתן לרכוש מכשירים ידניים קוברה למשל אבל הטווח שלהם הוא רק כמה מאות מטרים בעיר אם יש סיכוך אז פחות בדיוק כפי המובטח על אריזת המכשיר ובפירסום עד ( עד !!!!) 5 ק"מ גם 300 מטר זה עד 5 ק"מ. אומרים לי כי סלקום יצאים בקרוב עם טלפונים חדשים שהם גם ווקי טוקי בתמורה ל 15 ש"ח לחודש חופשי.

אבו שפם

New member
מקסטק חדש...

אתה יכול לקנות היום במוטרולה כול מכשיר.... כולל בתחום תדרים של ה 400 שהוא מתאים לשימוש של נהגי השטח...FRS הבעיה היא המחיר....אתה מתחיל בכמה אלפיות למכשיר חדש.... יום טוב

במבי15

New member
רוב המקסטקים באים מתחנת

מוניות שפושטת רגל... ובמידה והמכשיר לא צרוב אז צריך לימצוא מישהוא שיצרוב אותו לארופי&אמריקאי ולגבי המכשיר החדש של סלקום... גם אני חשבתי על זה אבל אחרי שיחה קצרה עם נציג שרות בסלקום מיתברר שהאוקי-טוקי בתשלום ומחיר השיחה ניקבע במסלול אז לא כדאי... ובדרך-כלל רצים צחוקים בקשר במהלך הטיול! אז זה עושה את זה עוד יותר לא כדאי! עופר

למעלה