מכשיר קשר GP140

4z9xxxx

New member
מכשיר קשר GP140

שלום רב ברצוני לדעת איזה מכשיר קשר ידני מקובל אצל צוותי החירום? אני מתעסק במכשירים כתחביב וברשותי מספר מכשירי VHF מסוגים שונים GP140, MTX838, HT1000 , GTX וכ"ו , גם למכירה [email protected]

שלום לך

מערך החירום בהתייחס לכיבוי ומד"א עובדים על VHF . לרוב בתחנות הכיבוי עובדים הם ה ג'דאי MTX 838 אבל ניתן גם למצוא את ה HT 1000 ואחרים... יש המון שמחפשים לקנות.. אז בהצלחה.

FireRescue

New member
קבל תיקון

ממה שלי ידוע הרבה תחנות עברו למכשירי GP 140\360 ואם כבר קשר.. למה הקשר של הכיבוי ומד"א לא מוצפן???

4z9xxxx

New member
כמי שמכיר קצת את מערך הקשר דרך הצבא

מדברים הרבה זמן על מערך קשר ארצי שישלב בין כל האירגונים : כרגע שפי שנראה לטווח הרחוק זה לא יתבצע הסיבה העיקרית היא בעיות תקציב קשות וזה שכל אירגון מתוקצב ממקורות שונים , אפילו כיבוי מתוקצב מכמה מקורות אם אני לא טועה. הסיבות הנוספות הם א. שמדא וכיבוי ביססו את מערך הקשר שלהם בצורה טוטאלית ומשטרה עובדת על ערוצים אחרים. ב. מבחינת אמינות מערך הקשר שמבוסס על קשר ישיר בין תחנה עם אנטנות גבוהות לבין מכשירים בשטח הוא אמין מאד ולא מבוסס על מערכות מתוחכמות או מוצפנות , בשעת חירום שמערכות דיגיטליות שבנויות משרשרת נופלות אזי הקשר היחידי שנשאר הוא קשר ישיר , דבר זה הוכיח את עצמו בצורה פנטסטית. ג. חברות תקשורת פיתחו מערכות שיכולות לגשר בין מכשירי קשר מסוגים שונים דהיינו אני שם את מכשיר ה838 שלי על תדר מסויים ויכול לדבר עם משטרה מדא כיבוי תחנת מוניות או אפילו מירס , בלי שהצד השני ירגיש שיש פה מיתוג.

למעלה