מכשיר סלולר ביפן

barlevy

New member
מכשיר סלולר ביפן

מנסיונכם האם מכשיר האורנג' שברשותי מתאים לרשת ביפן (וקוריאה) - מדובר במכשיר דור 3 נוקיה 6680 ומכשיר נוסף סוניאריקסון K610i (גם הוא דור 3) האתר של אורנג' מוסר מידע סותר - כשאני מזין את דגם המכשיר ותחת "מדינה" מכניס "יפן" - ההודעה שאני מקבל היא שהמכשיר אינו תומך כשאני נכנס לעמוד של "השאלת מכשיר" -רשום שכל מכשיר דור 3 נתמך ברשת של יפן אני חושש שאפילו נציגי השרות של אורנג' - לא יידעו לתת תשובה חד משמעית היות והמידע באתר סותר את עצמו

jonbaum

New member
יכול להיות שדברים השתנו

אבל מנסיוני אי אפשר להשתמש בשום טלפון זר ביפן - המערכת שלהם שונה לגמרי. מאז שעזבתי את יפן ביקרתי בה פעמיים, ובשתי הפעמים האלה שכרתי טלפון והיה מאוד נוח. אפשר לקבל את הטלפון או בשדה התעופה או שאפשר להגיד להם לשלוח את הטלפון לאיזה כתובה שאתה רוצה. את ההזמנה עושים באינטרנט, ויום-יומיים אחרי ההזמנה הם כבר שולחים לך את המספר של הטלפון ואת כתובת האימייל שלו, וכך אתה יכול לידע אנשים מראש. אני לא זוכר איך קראו לחברה, אבל אם אתה מעוניין אני יכול לעשות חיפוש.

passioneta

New member
אני השתמשתי בטלפון דור 3 ביפן

הטלפון היה של סלקום. היתה קליטה בכל מקום שהייתי - סלקום הראו לי מפה של אזורי הקליטה שמתאימים לטכנולוגיה הזו.

barlevy

New member
הסיבה ששאלתי פה היא

כי באתר של אורנג' יש מידע סותר כפי שאמרתי. ואותו מידע סותר יכול להיות גם אצל נציגי השירות -אז אני מחפש מידע ממקור ראשון ומבעל נסיון. האם מישהו השתמש ביפן בנוקיה 6680 או אריקסון K610I רב תודות

passioneta

New member
מנסיוני ברגע שמגיעים לנציג השרות

אם יש צורך הוא גם מברר וחוזר אליך.

tals56

New member
האמ בפעם האחרונה שהלכתי לנציג

של אורנג' לשדרג, שאלתי על הK800i והוא אמר שהוא עולה 95 ש"ח לחודש(שזה מחיר מופקע ויקר מאוד) ושאלתי אם יש מבצעים והוא אמר שלא וכן היה מבצע (שהוא עולה 29 ש"ח) ובגלל זה יש לי היום מצלמת 2 מגה פיקסל(או 1.96 במדויק) סבירה מינוס בלי פלאש במקום 3.2 מגה פיקסל אלופה עם פלאש אמיתי -.-

tals56

New member
...את בטוחה שאת יודעת מה הפירוש של

זה? (איסתרא בלגניא קיש קיש קריא) בקיצור - מה שניסיתי להגיד זה שצריך לקחת את מה שהמוכרים של אורנג' אומרים בערבון מוגבל ולא לסמוך 100% על זה.

passioneta

New member
אני יודעת

השאלה היא אם אתה יודע להבחין בין נציג שרות במוקד שנותן מענה לנוסעים לחו"ל (שלא מנסה למכור כלום, וגם יכול לבדוק ולחזור עם תשובה מדויקת), לבין איש מכירות בשטח. תראה, מי שלא מכיר את הפורום לא יודע מי אתה, מה אתה יודע באמת או רק חושב. ולכן, כשנותנים תשובה, צריך לחשוב - האם זו באמת התשובה הנכונה? האם היא מוסיפה מידע או רק מבלבלת? לקפוץ עם תשובות סתם, בלי לדעת - זה גם מאוד לא יפני, וגם בדיוק מה שהמשפט החביב עליך אומר...

tals56

New member
אני רק אמרתי

מה קרה לי בפעם האחרונה עם נציג אורנג`,יפני או לא המשפט הזה מתאים לך פאסיוואטאבר.

tals56

New member
K610i

לי יש אותו ואני בטוח שהוא לא עובד ביפן...וגם הוא לא שווק/משווק/ישווק ביפן...

OfirAbe

New member
יעבוד מעולה

חזרתי לפני שבועיים [פתח סוגריים]עצוב מאוד[סגור סוגריים] והייתי עם הסליידר של נוקיה (שכחתי מה הדגם אבל הוא מאוד מאוד נפוץ ובעצם משמש כדור ההמשך של המכשיר שלך), גם, דור שלישי. הרשת שתומכת שם בGSM היא Vodafone. בקיצור יעבוד.

tals56

New member
אתה מדבר על ה6280?

(עלק ממשיך...) וממתי יש ביפן וודהפון?

Tenguy

New member
וודאפון-יפן נמכרה לפני כשנה ליפנים

ראה: http://en.wikipedia.org/wiki/Vodafone_Japan

OfirAbe

New member
ממשיך זה מה שאמרו לי באורנג'...

כששלך נגמר ורציתי אותו
מצ'תבר שיש עבודהפון... קיצר... חוצ'מת? סליחה תיקון.. קיצר - יעבוד.

jonbaum

New member
כבר ממזמן

נדמה לי שהם קנו את החברה שנקראה פעם J-PHONE. בגלל זה רואים (או לפחות היתה תקופה שראו) את הפרצוף של דייויד בקהאם בכל מקום בטוקיו.

OfirAbe

New member
האמת ש...

לא. רואים כרגע את קמרון דיאז בכל חור ובגלל soft bank שזאת גם חברה סלולרית. מחרישה של טוקיו לפני שבועיים לא נצפתה שום כרזה של הבקהם.

למעלה