מכשיר סיני

marik

New member
מכשיר סיני

היי אחותי היתה בסין, קנתה לי נגן MP3 אבל כל התפריטים שבו בסינית. בדיסק המצורף, יש אפשרות לצרוב FIRMWARE אבל אני לא מצליח למצוא את הקובץ שיהפוך לי את התפריטים לאנגלית. בטוח שלחברה שלהם יש קובץ כזה, אבל האתר של החברה בסינית. אולי מישהו יודע מה עושים? איך אני מסדר את זה?

marik

New member
זה ממש דומה למכשיר הזה

למכשיר הזה אותה צורה, אותו מפרט, רק בשלי אין נקודות מסביב למכשיר כמו זה שבתמונה. גם הכפתורים בצד אותו דבר. הלוגואים והמיקומים והכל. התורה המעוגלת. הכל זהה חות מעניין הנקודות האלה.

יאיר B

New member
נגן ג'נרי ../images/Emo4.gif

בגלל שכל הנגנים הג'נריים הם אותו דבר ויש להם את אותה מערכת הפעלה, אני מניח שיש אנגלית בתוך הנגן, אבל ברירת המחדל של המפעל בסין הייתה לשים אותו על אנגלית. כדי לשנות את השפה, נסה את הדבר הבא: הדלק את הנגן לחץ על הג'ויסטיק לחיצה ארוכה עד שהמסך יתחלף ויופיעו בו קוביות עם ציורים. חפש את הקובייה עם הפטיש והפלייר ולחץ עליה פעם אחת עם הג'ויסטיק לחץ ימינה 3 פעמים ולחץ פנימה. חפש את הכתוב US ואשר בלחיצה פנימה התפריטים אמורים להיות באנגלית. אם זה לא עוזר, כתוב שוב ונחפש פתרון אחר (ויש, אבל הוא עקום ומסוכן).

marik

New member
תודה

זה עזר :) פחדתי לשחק עם התפריטים שלא יגרם נזק או משהו.. אני יודע.. והחוברת הפעלה של הנגן היא רק בסינית. בקיצור... תודה

למעלה