מכשיר נוגד אבנית

HCG501

New member
מכשיר נוגד אבנית

קראנו פרסום של חב' הדס בדבר מוצר מונע אבנית- מתקינים את המוצר מחוץ לבית והוא אמור למנוע אבנית בכל הברזים מבלי לפגוע בהרכב המינרלים הקיימים. 1. האם שמעתם ומה דעתכם?-כדאי?? וחוץ מזה- 2. האם מומלץ להוסיף גם מטהר מיים?(תמי 4 )למשל ? 3. עבור תינוקות- הבנתי שעדיף מי ברז על פני מינרלים מאחר והראשונים מכילים פלואטור. האם גם לאחר הוספת המתקן הרכב המים נותר מתאים לתינוקות?

mevav1

New member
עונה לך../images/Emo13.gif

לגבי המכשיר נגד אבנית, אני מאוד רוצה להתקין זאת ובעלי לא יודעת למה, לא רוצה. אבל לי בתור אחת שלא מבינה בזה, זה נראה מבטיח. לגבי המיםלתינוקות שלך, אני עד גיל שנתיים וקצת, נתתי לבתי לשתות מים רתוחים מצוננים. אך ורק. אחרי גיל שנתיים, כבר יכלתי להרגע מעט יותר ולתת לה לשתות מי עדן ושות'. אבל לתינוקות, רק מים רתוחים מקוררים. לגבי תמי 4, אחרי בירור מעמיק, אמרו לי שזה לא משתלם אלא אםך יש לכם צרכי מים כבדים בבית. אבל יותר משתלם זה מים מינרלים וזאת המסקנה שכמה הגיעו אליה ואמרו לי ונראה שהם צודקים. אבל אם בא לך ללכת על נוחיות ולא אכפת לך מהכסף כמו שאומרים, אז כדאי לך להשתמש בתמי 4. שבת שלום וכל טוב. מירב.

../images/Emo207.gif האם מים מינרליים לא טובים לתינוקות?

הכוונה מעל לגיל שנה. מה הייתה ההסתייגות שלך?

useless00

New member
האבנית בקומקום נוצרת

כשהמים מתקררים. אז הכי טוב לשפוך את כל המים אחרי ההרתחה ואז לא תיווצר אבנית.

beky1

New member
בפנים

א. האם הבית שבו את גרה הוא חדש ? א כן שוה להתקין מערכת לסינון מים טובה , אם הבית הוא בן כמה שנים , לעתי אין טעם , מה גם שאין לך אפשרות לוודא שהמערכת אכן עובדת. ב. אן טעם בשתי מערכת לטיהור מים בבית (מיותר) מתקן כלל ביתי אמור לתת מענה , ואם לא את פשוט יכולה להסתפק בבריטה. ג. גם במי ברז יש לפלואור.

HCG501

New member
תודה על התשובות, ותגובה- לבקי 1:

1.הבית הוא בן 8 שנים- נחשב ישן?? אז אין טעם בהתקנה? 2. למיטב הבנתי מדובר מראש ב2- מע' שונות שלכל אחת פונקציה שונה ומשלימה (תמי 4 משפרת טעם המים,המוצר השני מונע אבנית) .האם אני טועה? 3. ידוע לי שבמי ברז יש פלואור. לכן שאלתי קודם: האם המע' של הדס שמפרקת אבנית ומינרלים שונים בכל מקורות המים בביתנו לא תפגע גם בפלואור?? אשמח מאוד לתשובה מהירה

beky1

New member
מענה

1. ישן במובן שכבר הצטברה אבנית בצינורות , כל מה שאפשר לעשות הוא למנוע החמרה בהצתברות אבנית בצנרת. 2. משפר טעם ? איך בדיוק ? תמי 4 מסנן מים ותו לא, לדבי שיפור טעם זו דעה אישית. אני לא רואה הבדלים בין המערכות פרט לעובדה שחברת תמי 4 מבטיחה ומקיימת שירות , לא בטוחה לגבי השאר, בשוק המים יש הרבה שרלטנים. 3. לגבי זה יש לשאול את החברה ישירות , אין לי מידע לגבי נושא זה.

למעלה