מכשיר חדש לחמותי

voguemaster

New member
מכשיר חדש לחמותי

ה-S3 שלה עושה בעיות וכל ניסיון שלי להציע ניקוי ו-FACTORY RESET נתקל בבוז (לא בגלל זילזול בי אלא בחוסר רצון להתעסק יותר עם המכשיר, ממש כאילו איבד אמון
).
איזה מכשיר יש בטווח מחירים של 1500 ש"ח בערך שממש כדאי לקנות? אני מתלבט בין G3 ל-OPO, למעשה. אני לא מוצא תמורה גדולה יותר בטווח המחירים הזה..

אם יש המלצות אני אשמח.

אבי לב50

New member
מכיוון שזאת חמותך, לדעתי היא תהיה מבסוטית מסמסונג J5

מכשיר שנרכש לפני כמה חודשים לבת משפחתי בת 80+ והפך אותה למבסוטית ולמשתמשת כבדה למרות גילה...
תקבל לא מעט עודף מ-1500 ש''ח. (שליש בערך בחזרה).
ראה כאן פרטים על המכשיר, אך אציין שהמכשיר שנרכש לבת משפחתי נרכש עם אחריות של סאני ושולמו תמורתו עוד 200 ש''ח למען השקט הנפשי.

כמובן שתוכלו לשדרג את הרכישה ל-J7 שיש בו יותר זכרון אך השאלה היא הגב' זקוקה לזה. ועדיין תקבלו עודף מ-1500 ש''ח אם תרכשו את זה מיבוא מקביל...

voguemaster

New member
סמסונג מזמן פסולים אצלי, לא יהיה

אין מצב שאני קונה לה סמסונג ואני בד"כ ממליץ לאנשים להתרחק..

אבי לב50

New member
נגד דיעות קדומות (ולא משנה אם הן מוצדקות או לא)

אין לי מה להגיד.

voguemaster

New member
איפה ראית דעה קדומה?

הכל מבוסס על עובדות וראיות. המוצר הטוב היחיד שהיה להם, וזה בערך, זה הגלקסי S1 שהרים אותם לשחקים. וגם לו היו בעיות שהקהילה פתרה (מי זוכר לאגים מטורפים בגלל מע' קבצים מחורבנת?).
אז תשמח לדעת שגם גלקסי 5 וגם גלקסי 6 ובעצם כל מכשיר סמסונגי שתמצא עדיין סובל מבעיות שכאלה לאורך זמן. גם הנוט 2 של אשתי שמחזיק יפה מעמד (באופן יחסי) כבר מתחיל עם תקיעות ושאר צרות אחרות.

ואני לא מתחיל לדבר על כל ענייני הנעילות האיזוריות ושטויות אחרות שרק מונעות מאנשים דברים. על זה אין לי כח לדבר בכלל..

אבי לב50

New member
בדיוק בדברים שכתבת !

זאת לא דיעה המבוססת על העתיד, הלא כן?
לכן זאת דיעה קדומה.
כי היא מבוססת על העבר.

voguemaster

New member
שום דבר לא מבוסס על העתיד

ולכן כל דעה היא קדומה, לשיטתך. בד"כ נהוג להתייחס לדעה כדעה קדומה כאשר האדם מבסס את דעתו על חוויות לא טובות שהיו לו מבלי לבדוק את המצב הנוכחי אלא ישר מניח.
מצד שני, אין לי מה להניח. הראיות מונחות לפניי והן שרירות וקיימות כך שאין פה מצב כזה.

אבי לב50

New member
זה נכון, אבל מצד שני נתקלנו פה בפורום הזה וגם בפורום השני

בתלונות ושאלות על מכשירים שאינם מתוצרת סמסונג וגם בהם יש תקלות והיתקעויות, אך טרם נתקלתי במישהו שאמר "רק לא XYZ" כשה-XYZ הם שמות של חברות אחרות.
&nbsp
לכן ''רק לא סמסונג" זאת מבחינתי או לשיטתי כפי שכתבת דיעה קדומה שהשתרשה בפורומים האלה, בדומה ל"רק לא האפ"ס " .

voguemaster

New member
אני מדבר על עצמי

נכון, יש עוד יצרניות שיש להן בעיות. יש מכשירים שעושים בעיות וגם לפעמים לאורך זמן זה רק מתגלה. יחד עם זאת, למיטב ידיעתי סמסונגים סובלים מזה באופן שיטתי בעוד שב-LG וב-HTC היית שומע על זה רק נקודתית. לא נוסח כמו "אחרי שנה הטלפון מקרטע לי ואני חייב לאפס אותו" או שטות שכזו.
אני גם רואה כמה וכמה גלקסים אצלנו במשפחה שכולם מקרטעים, אבל עובדים. לעומת זאת מכשירים של LG או נקסוסים מתפקדים מעולה עד היום. ומכיוון שאני מכיר קצת מאחורי הקלעים מה הבעיות של סמסונג, אני מרשה לעצמי לפסול אותם יותר בקלות, זה בטוח.

אבי לב50

New member
דווקא על LG שומעים יותר מידי לאחרונה בקטע של הבעיות.

וזכותך לפסול כל דבר, אין לי כל בעייה עם עצם הפסילה, רק ציינתי את הסיבה שהיא דיעות קדומות, ואפילו הדגשתי שזה נקרא דיעות קדומות לדעתי, בין אם הדיעות מוצדקות או לא.
אתה טענת שדיעות קדומות זה כאילו משהו אחר, אני טוען שגם מה שאתה כתבת הן דיעות קדומות, ולא אמרתי דיעות לא נכונות.

voguemaster

New member
אגב, סיפור קצר על LG G4

כל אנשי ה-SUPPORT שלנו קיבלו עכשיו LG G4 בהמלצתי. מנהלת המשרד פנתה אליי בתור "מומחה" אנדרואיד. בקיצור, לאחר תקופה יצא לי לדבר עם אחד מהם והוא אמר שהוא לא מרוצה.
שאלתי למה? היו לו שתי סיבות - אחת שהאייקונים לא יפים בעיניו ושתיים שהמסך גדול מדי.
אז... אם התלונה הכי גדולה שקיבלתי על הבחירה היא אייקונים לא יפים ומסך גדול מדי - דיינו. שאלתי לגבי דברים אחרים (סוללה, נוחות, מצלמה וכו') וכולם אמרו פצצה.

BobboVilla

New member
אם תשאל את ג'וני אייב, אז אייקונים לא יפים זו לחלוטין בעיה

עם המכשיר, ואם תשאל את סטיב ג'ובס אז מסך גדול מדי זו לגמרי בעיה של המכשיר
.

voguemaster

New member
אני מחזיק מאוד מסטיב ג'ובס

אבל לא בכל דבר אני רואה איתו עין בעין. בכל מקרה, את בעיית האייקונים ניתן לפתור בעזרת לאנצ'ר חליפי עם ICON PACK או THEME אחר. לא צריך רוט וזה דווקא די פשוט (גם יצא חרוז!)

BobboVilla

New member
זו לא הייתה ביקורת על ג'ובס או אייב

(או לפחות לא ביקורת חריפה במיוחד
), אלא אמירה כללית שלכל אחד יש דברים שיותר חשובים לו במכשיר
.

blzvi

Active member
הוא בכלל טועה ,אין לו חמות

אולי במקרה הטוב יש לו חותנת .

BobboVilla

New member
אני חושב ש-"מקרה טוב" ו-"חותנת" אלה מונחים שלא מתחברים

אבל מה אני מבין?

voguemaster

New member
מתקן טעות, יש הרבה יותר טוב במחיר 1500 ש"ח

אני גם לא רואה שום מתחרה ראוי אחר במחיר הזה - G FLEX 2 בגרסת 16 ג'יגה.
מוסיפים כרטיס SD בגודל 64 וזו גם תחנת צילומים איכותית

למעלה