מכשיר המסה

ofer194

New member
מכשיר המסה

שאלה נוספת,
בתור אחד חדש שרוצה ללמוד את רזי המקצוע.
האם מומלץ וכדאי לרכוש מכשיר שכזה?

משהוא לא ברור לי,
האם הוא ממיס בלבד?
או שהוא גם מטמפרר את השוקולד למעלה הנכונה?
כלומר 2 פעולות במכשיר אחד?!

תודה לעוזרים.

salo22

New member
זה מכשיר טמפרור לכל דבר

הרבולושיון 2 של שוקוויז'יון. אני התלבטתי מאוד בזמן האחרון אם לקנות כשהייתי בארה"ב, לא קניתי בסוף ואני ממשיך לעשות טמפרור פשוט בכמויות קטנות בהזרעה שמתאים לצרכים שלי. אני חושב שמאוד לא פשוט להשיג מכונות כאלו בארץ, כששאלתי כאן על הרבולושיון 1 ובכלל על מכונות הטמפרור הקטנות לא היו תשובות רבות ולדעתי ההפצה היום בארץ בכל מקרה לא בדיוק ברורה, לפחות של המכונה שבתמונה.

motip3

New member

אני חושב שלחובבים שמטמפררים עד 1-1.5 ק"ג שוקולד אין צורך במכשיר כזה, זאת השקעה כספית גדולה ועדיף לעבוד בצורה הידנית.

ofer194

New member
בררת עלויות נוספות? כמו מכס וכד'?

על המכשיר הזה?

לא ניתקלתי במכונה כזאת גם כן,(דיברתי עם יבואן מסוים בצפון שישיג לי אותו,אבל הוא נקב בסכום אגדי)
ואם כן יקר עד מאוד שעושה את הקנייה ללא משתלם בעליל.

salo22

New member
אני תכננתי

לקנות בארה"ב ולסחוב לארץ במזוודה, ירדתי מזה בעיקר בגלל שאין יותר אפשרות בחברות התעופה לשתי מזוודות ללא תוספת תשלום משמעותית מידי, והיו לי דברים שהעדפתי לסחוב במקום להתמקד רק במכונה. אם תזמין לארץ העסק יצא בהחלט יקר - מחיר למכונה שציינת בארה"ב הוא בסביבות 650$ למיטב זיכרוני, לזה הוסף עלויות משלוח משמעותיות כי זה לכיוון 20 קילו משקל, לזה קח בחשבון 10% מכס למכונות מסוג זה ואז חשב פחות או יותר על הכל (מחיר+משלוח+מכס) 17% מע"מ.. בקיצור, לא נעים. נסה ושקול לעבוד בתור התחלה בבאן מרי פשוט בבית, מה שחשוב בעיקר ובזה גם אני משתדל להשקיע כרגע - שוקולד איכותי לטמפרור ומדחום טוב.

למעלה