מכשיר איכון אנשים

motyeyal

New member
מכשיר איכון אנשים

מישהו יכול למסור לי את שמות החברות אשר יכולות לספק חומרה ותוכנה לאיכון אנשים? האדם מנווט בשטח, עם מכשיר איכון ובמרחק ממנו מתבצע רישום על מיקומו בכל רגע ורגע, כדי להבטיח שהוא אינו טועה בדרכו. ידוע לי על 2 טכנולוגיות: -דרך מכשיר הטלפון הסלולארי שבתוכו בנוי GPS(טכנולוגיה שכנראה יקרה). - דרך מכשיר ייעודי עם GPS, אשר יודע למסור את מיקומו באופן רציף, למחשב דרך מודם סלולארי (אותו אני מחפש).

תשובה

לגבי המחיר - אני מציע שתברר כמה זה באמת יעלה דרך חברת סלולאר. אופציה אחרת היא קניית מחשב כף יד עם GPS וסלולאר מובנים או הכל בנפרד עם תוכנה. מחיר של מכשיר כזה או חבילה כזו יכולים לעלות 6000-4000 ש"ח. אאז"נ יש תוכנה לשידור המקום אך בלי לראותו על מפה בחינם.

הייתה איזו תוכנה (חינמית כמדומני)

שהעבירה את הנתונים ל"מורשים" ככה שהם יכלו לראות את מיקום המנווט על ה-PC בתוכנת Google Earth. אינני זוכר את השם אך היא הוזכרה בכתבה בפריק לפני כשנה. אני מציע לבצע חיפוש בפריק ולנסות לאתר את התוכנה. (פיתוח ישראלי אם אינני טועה) בהצלחה.

AYELET1

New member
היא היתה בגרסת בטא

והיא כאן מעניין מה קורה איתה היום (אסף???) קשה לי להאמין שהיא נזנחה. הפכה לתוכנה בתשלום? נמכרה?

יש גם את FindYou/FindMe

רק שצריך לבדוק אם היא אפשרית בארץ עם כי אפשר שהיא רק תשדר נקודות ואז באמצעות תוכנות אחרות אפשר לעקוב על המיקום במפה.

למעלה