מכשיר אדים חמים או קרים???

אוריתי1

New member
מכשיר אדים קרים או חמים?

שבוע טוב הבן שלי קם משנת הצהרים עם חום 38.7 והאף סתום כולו.... גיסתי המליצה על מכשיר אדים רק שאני לא יודעת איזה יעזור במקרה שלנו מה ההבדל בכלל בין מכשיר אדים קרים לחמים? איזה מומלץ לקנות? אשמח לקבל המלצות ממש תצילו אותנו כי אני מתכננת לקנות מחר על הבוקר
(אמא הסטרית....) בברכת גמר חתימה טובה

אוריתי1

New member
מכשיר אדים חמים או קרים???

שבוע טוב לכולם הבן שלי קם משנת הצהרים עם חום 38.7 והאף כולו סתום.... גיסתי המליצה על מכשיר אדים ..... אבל אני לא יודעת אם מכשיר אדים קרים או חמים מה ההבדל ביניהם? איזה מומלץ לקנות? משהי מכירה של קאז? נשמח לקבל המלצות כי אנחנו הולכים לקנות אחד בבוקר
(אמא הסטרית) בברכת גמר חתימה טובה

michal@gal

Active member
מנהל
עדיף מכשיר אדים קרים

האדים החמים מאד מחממים את החדר (בעייתי בקיץ) ולפעמים הם מזיקים (במקרה של סטרידו למשל). לי יש מכשיר של קאז ואני מרוצה.

vered4

New member
לאף סתום עדיף אדים קרים

מכשיר אדים חמים, מוסיף לחות לחדר. במקרה של אף סתום, כאשר כל כלי הדם באף מורחבים, ולכן יש הצרות של מעברי הנשימה, אדים קרים עוזרים לפתוח אותם. אדים חמים יגרמו לנפיחות להשאר. במקרה של מחסור במים במיכל, מכשיר עם אדים חמים, שיש לו מחמם, יכול לקרות מה שקורה לקומקום חשמלי בלי מים (אלא אם כן יש מתג שעוצר את העבודה). מכשיר אדים קרים, עובד על פעולה של ריסוק טיפות המים ופיזורן בחדר, הוא יכול לפעול גם בלי מים, ואז הוא לא מפזר כלום. יש יתרון למכשיר אדים חמים, כאשר רוצים להוסיף תמצית (אקליפטוס למשל), ואז היא מתפזרת בחלל החדר וזה מאוד נעים.

אמיר.

New member
תלוי מאד... (ועצה)

מה הבעיה של הילד. לפי מה שאמרו לי אדים חמים בקיץ קשה לסבול ולכן מילא זה לא יעזור. ---- יש לזכור שמכשיר אדים חמים עולה כמה עשרות ש"ח ואילו מכשיר אדים קרים כמה מאות. אם את זקוקה למכשיר אדים קרים באופן זמני בלבד (בעז"ה) אפשר לשאול מיד שרה (קאז).

ronnieyuval

New member
כמה מאות?? ../images/Emo12.gif

אם כך אז שווה לכם להזמין מחו"ל. את שלי קניתי בסופרמרקט בעבור 20 דולרים (ליתר דיוק - 19.99), שזה בערך 100 שקלים. ובעניין מה עדיף - לפי הרופא שלנו הפעולה היא אותה פעולה (הוספת לחות לאויר החדר) רק שמכשיר האדים הקרים הרבה יותר בטוח מהמכשיר של החמים בכל הנוגע לכוויות.

Liat d

New member
גם אנחנו קנינו מאד בזול את המכשיר

אדים חמים (ארה"ב) . אני מקווה שהוא יחמם אותנו בלילות החורף של בוסטון הקרה

אפשר לקנות בבית מרקחת של קופ"ח

כללית ב- 170-180שח. אנחנו קנינו בחורף בסופר פארם ב- 240שח כולל פילטר. השקעה שבהחלט כדאית. אצלנו המכשיר פועל מדי לילה כבר מעל לחצי שנה. היו תקופות שהמכשיר פעל 24 שעות ביממה.

שירי ל

New member
ואם אתם במכבי- בבתי המרקחת של הקופה

זה עולה אותו הדבר כמו בבתי מרקחת רגילים אז חבל לטרוח.

שרון9

New member
מכשיר אדים קרים מומלץ בחום

אנחנו קנינו את המכשיר (קאז), ובמשך חודשיים הוא מופעל בחדר של התינוקת לילה לילה בלי קשר לצינון, שכבר עבר מזמן. המכשיר מפזר לחות בחדר, וחשוב במיוחד עם כל המזגנים שעובדים אצלנו. בעלי כ"כ התלהב מהמכשיר שהוא החליט שהוא קונה עוד אחד כזה גם לחדר שלנו
.

רק קרים בכל מקרה

והכי טוב של קאז. אחרי ביקור במיון עם הבכור שלי, אמרו לי להשתמש רק בקרים, כי בגלל האדים החמים שלא התאימו לאותה סיטואציה הגענו למיון. קרים טובים תמיד, גם בחורף כשקר.

הזמני

New member
מכשיר אדים "קאז"

המכשיר הטוב ביותר הוא ללא ספק הקאז. למכשיר פילטר, מתאים הן לחורף והן לקייץ. 4 שנות אחריות של פרומדיקו. אמנם יותר יקר - אבל משתלם. לא להתלהב מהמכשירים שמוציאים אדים שנראים ממש - אין לזה הרבה משמעות.

שירי ל

New member
אתם באמת מרגישים הבדל עם/בלי מכשיר

אדים? כשאופיר מנוזלת אני שמה, אבל ממש לא מרגישה שזה עושה משהו...

רותי ע

New member
כדאי לך לעשות חיפוש

כי השאלה עלתה כבר לא פעם ויש הרבה תשובות.

למעלה