מכשירי קשר..

EyalNik77

New member
מכשירי קשר..

אני יודע שזה לא בדיוק הנושא פה אבל לבטח תוכלו לעזור לי.. ככה: אני מחפש מכשיר כדוגמת זה0.. 1. מה טווחי המרחק המקובלים בקרב מכשירים כאלו..? 2. באם אקנה שני זוגות אוכל לשוחח בניהם כאילו באו יחדיו מראש? 3. מה ממולץ לבדוק וכו', והאם יש המלצות ספציפיות בסדר גודל דומה של מחיר .. תודה מראש
וחג סוכות שמח
איל
.

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

למה לא הנושא ??? מכשירי קשר הם חלק מחובבות הרדיו ולשאלתך טווחי מרחק של המכשירים האלו מישתנה מאחד לאחד {יצרן אחד לשני} הטווח של ה 5 קילומטר שרשום שם יעיל רק בשטח פתוח {שטח מישורי בלי הרים או הפרעות אחרות} בשטח רגיל בית או עיר או מקום עם הרים הטווח יהיה בערך 1.5 קילומטר עד 2 קילומטר אם תקנה 2 זוגות תוכל להישתמש איתם כאילו באו באריזה אחת התדרים שיש במכשירים האלו קבועים בכולם ובכולם זה אותם תדרים יש 8 תדרים בכל מכשיר {מי יודע אולי תיקלוט מישהו אחר שיצא לטיול} אין איזה המלצות ספציפיות {לא שאני מכיר} כי המכשירים האלו הם כמו USB אתה קונה מחבר ועובד וזהו אין שם מיפרטים או פונקציות כי כולם אותו דבר בקשר למחיר כולם עולים בטווח מחירים הזה 300 עד 400 שקל אתה מקבל 8 בטריות ניטענות של GP זה בערך 150 שקל ועוד מטענים ואוזניה בדרך כלל מוכרים את המכשירים האלו רק אם מטענים {לפעמים גם בלי זה} לא בטריות לא אוזניה אז זה יוצא קצת יותר שווה חג סוכות שמח גם לך

b13

New member
יש אירופאי ויש אמריקאי

אתה צריך שהמכשירים יהיו מאותו קבוצת תדרים בכדי שיוכלו לדבר. אירופאי = 8 תדרים חוקי לשימוש בארץ . אמריקאי = 14 תדרים לא חוקי לשימוש בארץ (FRS ). חג שמח.

4Z7GBA

New member

אני מניח שהוא קונה בארץ הוא נתן לינק לאתר ישראלי ונכון יש את התקן האירופאי GMRS ויש תקן אמריקאי FRS

b13

New member
gmrs זה אמריקאי לא??

התדרים האירופאים הם באיזור ה446MHZ

4Z7GBA

New member

gmrs זה הארופאי ושניהם בערך באותו תחום תדרים

למעלה