מכשירי אדים?

arilev72

New member
מכשירי אדים?

שלום רב, אני אבא גאה לילד מקסים בן 4. בתקופות של חילופי עונות הוא סובל מקשיי נשימה, ורופאת המשפחה הציעה שנקנה מכשיר אדים. בדקתי בבית המרקחת של קופת החולים ומסתבר שבהיותי מבוטח בכללית מושלם אני יכול לקנות מכשיר בשם VOYAGE INHALATOR ב-70 הנחה ואז זה יוצא פחות מ-100 שקלים הבעיה שאני לא מבין כל כך בדברים כאלה כי זו לא בעיה שהייתה לי בילדותי איך עובד מכשיר האדים? מה החשיבות שלו? מישהו מכיר את הפירמה שציינתי, ואם לא יכול לחוות לי דעה על המכשיר? תודה

אולגה26

New member
מכשיר אדים

מכשיר שמעשיר אוויר החדר בלחות, וזה מקל על הנשימה. לפעמים מוסיפים תכשירים מיוחדים למכשיר (טיפות) שמספקים עזרה נוספת. רק תשים לב שאתם קונים מכשיר אדים ולא אנגלטור. ותבקש לבדוק במקום אם מנוע עובד. ולמה? כי אני קניתי מכשיר אנגלטור של אותה חברה ולא רצו לי לבדוק, וכאשר בדקתי אותו בבית הוא פשוט לא עבד- מכשיר חדש חדש., הלכתי להחזיר ולא רצו לקבלו ונאלצתי לסחוף אותו למעבדה ולהמתין שבועות לתיקונו או החלפתו עם מכשיר חליפי שסיפקו לי. תשים לב אם יש למכשיר פילטר או אין, ואם צריך להחליפו כל כמה זמן, ואם מוכרים פילטר למכשיר. יש מכשרי אדים בלי פילטר, לדעתי יותר טובים וגם שמעתי יותר המלצות על כאלו. במידה ולא מתאים לכם של קופה , את המכשירים מוכרים בכל חנות למוצרי תינוקות ופארמים- וגם יש מבצעים מדי פעם.

אתה בטוח שזה מכשיר אדים???

לי יש כזה אבל זה מכשיר אינהלציה. לחברי הכללית יש הנחה בקופה על מכשיר אדים של פרוקר - procare אני מציעה שתבדוק שוב את העניין.

slkw

New member
מכשיר אדים

מכשיר אדים מעלה את רמת הלחות באוויר וכתוצאה מכך בדכ מקל על מי שיייש לו קשיי נשימה. היום בדכ ממליצים על מכשיר אדים קרים כי הוא יותר בטיחותי לעומת אדים חמים מבחינת התוצאה שניהם אמורים להעלות את הלחות בחדר. בני (בן כמעט 3) סובל מקשיי נשימה מגיל מספר חודשים שמגיעים בהתקפים. בהתחלה קנינו לו מכשיר בשם קאז שהומלץ לי פה בפורם, מעבר לזה שהוא עשה הרבה רעש לא ראיתי שיפור. לאחר מכן קנינו מכשיר אדים קרים בסופר פארם של חברת פרו קאר שעלה לנו בסביבות 189 שח במבצע. היתרון שלו על פני הקאז: 1. נראה שהוא אכן מקל על בני כשהוא בהתקף. 2. אין צורך בחלפת פילטרים כפי שייש באז. 3. שקט כשיר הפרו קאר הוא מהמכשירים שעובדים על שיטה של יוניזטור על מנת לייצר את האדים, מבחינתי אין מה להשוות בינו ובין הקאז מאוד מרוצה ממנו , לא ניסיתי עוד מכשירים , אף על פי שאני יודעת שייש היום עוד הרבה מותגים אחרים. http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=381035469&sog=B-Cough .כמו כן בני סובל פעמיים רבות מצינון שמחריף ואז הופך לקשיי נשימה, הרופא המליץ לנו על שימוש בקרבול שהוא מין שמן שאנחנו שמים כשהוא מקורר על יד האף שלו מה שגם מקל על הנישמה שלו.

למעלה