מכרתי את המדליה!!!

TheParrot

New member
מכרתי את המדליה!!!

מכרתי אותה בשביל Max Messo ו 15 Pink scroll Two-Handed 50% ו- 10 White Scrolls והוא עשה לי גיפט של Platinum Sok ....מה אתם אומרים? יצא לי עיסקה טובה??? D:

Don Nirtin

New member
וואו. תן לי לשבת ולעכל את זה.../images/Emo267.gif

|חופר מאורה ומתחבא בו| GRTZZZZZZZZZ

TheParrot

New member
לא אחי חחחח

זה קארמה מיוחדת. יש חפצים שקארמה רגילה לא מספיקה להם... אז יש קארמה פלטינום... הקארמה פלטינום עולה 4K אנקס לעומת הרגיל שעולה 3K.

אבישי ר

New member
תותחחחחחחחחח

איזה כיף לךךךךךך עכשיו אתה יכול גם לעשות נשק מי שקנה את זה פראייר או שמליין שאין לו מה לעשות עם הכסף שלו

מ י ל ר

New member
או מישהו שכבר יש לו ציוד גודלי

ופתאום הוא גילה שהוא יכול לקנות מדליה שתחזק אותו עוד יותר והיא סופר נדירה או גם אנשים כאלה 0: או שהוא סתם פראייר.

btekx

New member
או שהוא רוצה לפרוש בקרוב...

ואין לו מה להפסיק...

miss_t

New member
ואו../images/Emo70.gif

אתה בן אדם עשיר. אגב, איך התבצע הטרייד? ואיך פגשת את הקונה?

מ י ל ר

New member
אני משער לעצמי ש

הוא פגש את הקונה במשחק והם עשו את הטרייד דרך הטרייד 0: עושים טרייד, שמים מקס מזו + סקרולים הראל שם את המדליה ולוחצים על טרייד. זה כמעט כמו טרייד רגיל, רק שזה פשוט כמו טרייד רגיל 0:

TheParrot

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איי איי אסף....חחחח סתם אני ויון עשינו Rex pq אתמול בלילה, פתאום ניכנס איזה אחד מהבאדי ליסט שלי אומר לי "Come to fm i have buyer for ur medal", אז הלכתי איתו! ואז חבר שלו הNL שיש לו ציוד של בילליארדרים אמר לי איך העיסקה הולכת להתבצע, הסכמתי . ואז הוא ניכנס לקאש שופ ועשה לי גיפט של פרמיום קארמה.... שמתי בטרייד את המדליה ( שזה מאוד מאוד מוזר ליראות מדליה בטרייד!!! O: ) והוא שם 15 סקרולים ורודים ו-10 סקרולים לבנים ומקס מסו. עשינו טרייד, הוא שמח - אני הרבה יותר שמחתי (ה8ביל הראשונים שלי P: ). וככה ניפרדנו לשלום XD

למעלה