מכרסמים ואתר (ether)

BabaGee

New member
מכרסמים ואתר (ether)

התחלתי להאכיל את הבואה שלי בחולדות ועקב תקרית לא נעימה (לא לי ולא לחולדה) החלטתי לחפש דרך להריגת ,הימום החולדה שהיא לא שבירת המפרקת או חניקה (מה שנאלצתי לעשות לאחר שלא הצלחתי לשבור לה את המפרקת , תקראו לי יפה נפש אבל ההרגשה של יצור חי שמת לי בידיים היא מזוויעה
) עלתה בי מחשבה לבנות קופסא עם אתר (ether) שתעשה את העבודה בצורה הרבה יותר מהירה מהניסיונות הכושלים שלי לשבור מפרקות. מה דעתכם ? חולדה עם אתר בריאות תזיק לנחש ? אולי אני צריך לבנות משהו עם CO2 שיהיה יותר ידידותי לנחש ? (אני יודע שזה יהיה קצת יותר בעייתי אבל אני אאלתר משהו אם לא תהיה ברירה)

galvin

New member
אתה יודע, כל הענין הזה עם הנחשים..

החולדות לא ממש אוהבות אותו.. שבירת מפרקות זה ענין שנעשים טובים בו ככל שמתרגלים, ובכלל- ענין טכניקות המתת מכרסמים נדון מספר פעמים. אני משוכנע שאין דרך נעימה לעשות את זה. אני מציע- אם אתה לא מעונין לתרגל את עצמך בשבירת מפרקות- שתקנה אותן קפואות כבר, ותפטור את עצמך מהענין.

BabaGee

New member
נכון העניין כבר נדון אבל .....

שאלתי על אתר וההשפעה על הנחש של כמות מיזערית בריאות החולדה. (אתה יכול להתעלם משאר הטקסט שכתבתי על השימוש שאני רוצה לעשות בו) אני יודע ש practice makes perdect אבל זה לא דבר שבא לי לתרגל. לגבי קניית קפואות גם קצת בעיה כשרוצים לגדל.

gaichuk

New member
תכין לי כמות...

כשאגיע לבקר נפצח גולגלות. אאה,גרעינים... Practice makes Perfection. גם נכון וגם יעיל. מכה אחת כמו שצריך,החולדה מתקמרת ומתיישרת. וזהו.

BabaGee

New member
למה לפצח ??

כשמפצחים את הגולגולת אז הקרס לא נתפסת טוב וכשמז'רז'רים החולדה נופלת למים

naja

New member
חולדות פנדה מכיר?

חולדה לבנה עם ראש שחור..... היא כבר באה "מסומנת". כל מה שצריך זו מכה אחת מדוייקת בנקודה ששני הצבעים מתחברים......... יש כמובן את השיטה הפרימיטיבית-תן לנחש לעשות את העבודה, לי זה תמיד עובד. בקשר לכימיקלים-לא מכיר ולא סומך.

BabaGee

New member
../images/Emo6.gif

גם אני פרימיטיב ושחררתי אותה "לחופשי" בטרריום אבל העפתי אותה החוצה אחרי שהיא נתנה נשיכת גישוש באף של הבואה (שגם באה לגשש מצידה) , לבואה שלום.

naja

New member
אף פעם אל תשחרר...

תפוס בזנב ותן לבואה. אם היא לא לוקחת, תוציא את החולדה. אם הבואה גדולה, תשתמש בכפפה(לפעמים היא מפספסת את החולדה וזה כואב.....)

naja

New member
אף פעם אל תשחרר...

תפוס בזנב ותן לבואה. אם היא לא לוקחת, תוציא את החולדה. אם הבואה גדולה, תשתמש בכפפה(לפעמים היא מפספסת את החולדה וזה כואב.....)

רן333

New member
לא הייתי מאכיל נחשים בחולדות שהומתו

בעזרת אתר. לא בדקתי את כמויות האתר שדרושות כדי להמית חולדה, ואני לא יודע מה קורה לאתר בגוף שלה. מה שאני כן יודע זה שנחשים רגישים לחומרים שונים הרבה יותר מאשר יונקים. הם מסלקים רעלים מהמערכת שלהם הרבה יותר לאט, ולמיטב ידיעתי - זו הסיבה לכך שמינוני התרופות המקובלים עבור נחשים (ביחס למשקל הגוף) קטנים בהרבה בהשוואה למינונים המקובלים עבור יונקים. בקיצור - לא אתפלא אם שרידי האתר אכן יכולים להזיק לנחשים. מעבר לכך, ככל שאני זוכר - לאתר יש ריח, ואולי זה ידחה את הנחשים מלאכול את החולדות. CO2 נשמע כמו רעיון הרבה יותר טוב. אפשר להמית ככה חולדות רבות מאוד בצורה יעילה מאוד, וללא סכנה לחיות שאוכלות אותם. עם זאת, אם הריגת החולדות בידיים מזוויעה אותך - אני לא בטוח שהריגתן בגז תשמח אותך יותר. כדאי, לדעתי, לשקול קניית חולדות מתות. זה יכול להיות פתרון פרקטי אם יש לך היכן להקפיא אותן, ואם יש לך ספק אמין של חולדות שלא ימכור לך פגרים ישנים נושנים.

BabaGee

New member
אם ככה אז CO2 it is

תבין, אין לי בעיה עם מכרסמים מתים פשוט אחרי שכמה ניסיונות שבירת מפרקת נכשלו עברתי לחניקה וזה לא היה הכי נעים להרגיש אותה מפרפרת בידיים. לא תהיה לי בעיה לדעת שהיא נחנקת בתא.

gaichuk

New member
עדיף CO2 על אתר. יותר "טבעי"...

מוות בחנק לא סימפטי באף צורה. להכין תא גזים לחולדות זה דבר הזוי לחלוטין ויש כאלו שיטענו שההיסטוריה חוזרת... אם כבר חנק,תשתמש במים.יותר מהיר ויותר זול. קופסאת רשת,דלי עם מים,תעשן סיגריה וגש להאכיל.

BabaGee

New member
יש לך טעות קטנה

אני לא מדבר על להכין תא גזים אני מדבר על משהו אחר לגמרי : כיוון שיהיה שם רק CO2 אז זה יהיה תא גז . מצד שני יהיו שם שניי CO-ים אז אולי זה בכל זאת יהיה תא גזים
(ולמי שחושב שאסור לי לצחוק על הנושא אז שתדעו יש לי אישור להשתמש בהומור שחור על הנושא כי אני גם דור שלישי וגם שחור
)

זה כמעט תמיד סיכון

לתת לנחש חולדה גדולה ועוד חיה כי אי אפשר לדעת מאיזה זווית הנחש יתקוף את החולדה ולפעמים הפה של החולדה קרוב לגוף או לראש של הנחש ובחניקה הוא בהחלט יכול להביא לה ביס לפנים או לגוף וזה לא נעים, זה קרה אצלי פעם אחת אבל למזלי ומזל הבואה זה לא השאיר סימן, ותוך כדי גם הבואה קיבלה קללות על החמאריות שלה וגם החולדה קיבלה ממני קללות על הביס ששיחררה
, אני בדרך כלל תופס את החולדה מהזנב נותן תנופה ומדביק לה את הראש לקיר במהירות 30 קמ"ש בזווית של 45 מעלות בשבריר שניה שהיא מתחילה לפרפר למוות אני מכניס מהר לטרריום גם חוסך לנחש אנרגיות וגם חוסך מהעכבר למות בצורת חניקה איטית וכואבת, כזה טיפוס מתחשב אני.

stasr

New member
חברה, מה אם פשוט למסטל חולדה

הרי בואה זה נחש מעוד החלטי,ברגע משמים לו מזון והוא רעב לא עוברת דקה, והוא תוקף, אז מה שאפשר לעשות זה למסטל את החולדה בעזרת ה-CO2 ולא להרוג, ואז לתת לנחש, היא תהייה מסטולה מדי בשביל לנשוך.

itamar14

New member
אני חושב

שאם אתה הולך על חניקה אז CO2 עדיף אבל תבדוק מתי שאתה מחדיר אותו שהוא באמת יוצא ע"י מי סיד צלולים(תראה שאחרי כמה שניות הם מעכירים). אבל לדעתי הקיר היא השיטה הטובה ביותר תפוס ת'חולדה תוריד אותה ממש חזק בקיר או עמוד פלדה לא נעים אבל אחרי שתי שניות היא מתה ככה אני עושה לפחות.

SoulColector

New member
אממ חשבת על גרדום?

אני רצני תיבני מעץ מכונה קטנה שתתפוס את ראש העכבר\חולדה תתכניס למפרקת מכה רצינת וזהו הייה עכבר

למעלה