מכרים מהעבר

AZule

New member
מכרים מהעבר

איך אתם מתייצבים מול מכרים שהכירו אתכם לפני השינוי? אני עדיין מוצא את עצמי רץ ומתגנב לעבר צידו השני של הרחוב כשנדמה לי שראיתי את צלו של המשגיח או את רכבו של ראש הישיבה... לעומת זאת, אני מתמודד יפה עם בחורים שלמדו איתי בשיעור. פגשתי אחד לא מזמן ברמזור בכיכר השבת (זכרונות...) זיהינו אחד את השני ואפילו החלפנו מספרי טלפון (קשה להאמין, אבל הבן אדם כבר נשוי שנה. מי אמר שיותר כיף להיות חילוני? אמנם רק שבועיים בחודש, אבל לפחות הוא מקבל משהו...). אני שלם בצורה מוחלטת עם דרכי אך משום מה עדיין בוש ונכלם בפני אנשים ספציפיים.

מתמודד יפה מאוד.

הסיבה לכך, היא שלמות עם הדרך שבא אני מאמין וחי , לא עובר לצד השני של הכביש, לא מתבייש , מסתכל לבן אדם בפנים , בגובה העיניים , ביום שזה יקרה גם לך, תעשה את אותו הדבר, ייתכן שזה יקרה עוד חודש או שנה , אבל זה יקרה בסוף, תהליך ידוע מראש, מאחל לך הצלחה בדרך החופש שבה בחרת, ודרך אגב כתבת "מי אמר שיותר כייף להיות חילוני? " ובכן התשובה היא , לא יותר כייף , יותר הגיוני לבחור בחופש מאשר בספר חוקים שמגביל אותך על כל צעד ושעל ללא הגיון .חזק ואמץ.

בוא נחפור..

הנאה זה דבר שמשתנה מאדם לאדם לדוגמא יש מי שנהנה מאוד לשחק סנוקר ואני לא. אותו מעשה אם השפעה שונה על אנשים. משהי כתבה פה בפורום דבר מאוד חכם לפני האמת וההגיון יש אנשים שמתאים להם באופי להיות חילונים ויש הפוך שמתאים להם להיות דוסים. ועוד: מה פרוש "בלי ספר חוקים שמגביל אותך" גם חוקי מדינת ישראל הם חוקים שמגבילים אותך אך הם באים ממקום של רצון להיגיון בריא. אדם לא יכול להדחיק את היחס שלו לאלוהים רק חמור חסר דעה. תחליט אתה: חרדי.דתי.מסורתי. חילוני.אתאיסט.דתאיסט. או שאתה מאמין ושם ז גם זה אפשרות.

שים 7

או בלשון הצ´חצ´חים שים ז´ על כ-ו-ל-ם!אני חולם על הרגש שאני יראה את המשגיח מהישיבה קטנה או סתם שכן.זה אחד הדברים המענגים ביותר בלצאת בשאלה תנצל את זה!

rigoletto111

New member
יש לי המון חברי ילדות ועם

כולם אני שומר על יחסים מצויינים אינני מתבייש במי שאני ואיש לא ניתק איתי קשר בשל כך. נדמה לי שאפילו אני שומר על יותר קשר עם המשפחה המורחבת מאשר האחים שלי

מכריך מהעבר

לרוב. מכריך מהעבר ירצו להיות בקשר איתך. אולי פה ושם תזרוק להם עצם מהחילוניות. שבתוך כל אחד מהם יש מעט.

soelistit

New member
תרגיע ילד

צר לי - אבל לא יכלתי להתאפק - רק ילד מסוגל לחשוב ש"סקס זמין" יכול להוות תחליף או מענה לצרכים מהותיים בהרבה. ובנוגע להתגברות על הבושה - זהו תהליך של השלמה - ככל שתהיה שלם יותר עם ההחלטה שלך - כך תחוש פחות צורך לחשבן למישהו בכלל.

AZule

New member
סקס ...

סקס הוא צורך בסיסי ולא יעזור בית דין... Sex is what makes the world go around... כמובן שאני רוצה הרבה מעבר לזה (אני הרי בן אדם עמוק נורא...) ואפילו יותר קיצוני בנושא ממה שהייתי בעברי ("גדול המצווה ועושה משאינו מצווה ועושה". מדהים כמה שזה נכון. איפה היצר עכשיו??? כנראה שהוא מסתפק באכילת בבשר וחלב. אני כל כך מתגעגע למלחמות עם עצמי. כן - לא. אבל כן - לא! לא! לא! אולי בכל זאת? - לא! לא! לא!) :) כנראה שפשוט התבגרתי... זה היה פשוט נורא מפתיע לראות אותו עם אשתו בזמן שאני עדיין מחפש בת זוג ולא מוצא. והאמת היא שכן, אני די צעיר ויש לי עוד המון ללמוד, לגדול ולהתפתח. תודה על התזכורת...

soelistit

New member
אין מצב../images/Emo3.gif

תרגיע ילד - טעית בכתובת...
ברור שסקס הוא צורך בסיסי וחיוני - ואולי אף מעבר לכך... רק טענתי שאל תשלה את עצמך שאם אדם נמצא במערכת נישואין - שם הוא זוכה לקבל את המיטב והמירב - ותכל'ס - הסטטיסטיקות מדברות בעד עצמן... חיי נישואין בעיני הם יותר מקור מהימן ונאמן (עלק) לחיסול והשמדה טוטאלית של הליבידו - הלהט והתשוקה - מחווית הסקס... כמובן - שיש יוצאים מן הכלל (יש גם יוצאים בשאלה - יש הכל) - אבל עדיין - זה הכלל....

AZule

New member
לא חי באשליה

אני יודע מה אני צריך... הדגש לא היה על חיי נישואין...

ארחיב את הנושא ברשותך סוליסטית

לא לכל אחד מתאים לחיות במערכת יחסים מונוגומית. היהדות הכירה בזה והיא בעד יחסים פוליגמיים. עד שבא לנו רבי גרשום עם החרם הידוע שלו.

סקס? אז למה לא אמרת?

הנה משהו במיוחד בשבילך תהיה עדין איתה <לפחות עד שהאדמור יבוא וימחק לי את התמונה>

משאלה2

New member
גם אני יברח

אין מצב שאני מסוגלת לדמיין את עצמי עם מכנסיים או בלי כיסוי ראש מול מישהו שהיכרתי פעם. אפילו היום שאני עדיין דוסית כשרה והגונה (?!) רק לבושה קצת יותר עדכני כשאני פוגשת איזה מורה מהסימנר אני שמחה שהיא לא מזהה אותי... ובעניין השבועיים בחודש. אז זהו. שאם עוד אתה שייך לזרם הפחות קיצוני שבו בשבועיים האלה אתה באמת יכול לעשות מה שבא לך עד הסוף אז סבבה, אבל אם בשבועיים האלה מותר לשכב פעמיים בסה"כ שמסתכמים בתנועה חד גונית של פתיחת וסגירת רגליים אז עדיף להיות חילוני כופר או נוצרי פרוטוסטנטי. נכון סקס זה כלום. כמה דקות של שכרון חושים, זוגיות הרבה יותר חשובה, אבל סתם מנסיון סקס הוא מרכיב מאאד חשוב בזוגיות מושלמת. בלה בלה בלה אהבה וכו' אם בחדר המיטות חרא, אז עדיף להיות רווק ולזיין כל לילה איזה סטוצית אחרת מלהיות תקוע ביציבות מעוררת התפעלות עם מישהו/י שלא נותן/נת. ועוד לא אמרתי כלום

AZule

New member
זוגיות כוללת סקס...

הרי זוהי מטרת המשיכה ברמה הבסיסית ביותר - Preservation of the species

ואני שובר את הראש

אייך לעזאזל הגעתם לנושא הזה. עברתי את כול השירשור פעמיים עד שהבנתי שהכול הגיע מה; לך תזדיין.

למעלה