מכרז באיביי

יעל176

New member
מכרז באיביי

קראתי עלון שאיביי שולחים למייל שיש דבר כזה שאני מזינה במכרז סכום הכי גבוהה שאני מוכנה לשלם תמורה הפריט והסכום הזה לא מתגלה לעין של הקונה והמוכר ורק בסיום אפשר לראות אם זכיתי במוצר או שמישהו שם גבוהה מימני גם בניסתר. השאלה היא איפה אני רושמת את הסכום הזה..? אם אני ילך לדף של המוצר ויקיש את הסכום כולם יראו אותו, איך זה הולך איתם? ניסיתי לקרוא באינפורמציה של איביי אבל הם רק אומרים איך עושים ולא איפה עושים. ועוד משהו, קניתי מוצר ממוכרת והיום היא רשמה לי שהיא טעתה בסכום המישלוח והיא תחזיר לי 7 דולר לחשבון שלי, קיבלתי קבלה מפייפאל על זה שקיבלתי כסף..השאלה היא האם אני צריכה למשוך משם את הכסף לבנק או משהו או שאני יקבל בדואר את החשבונית בסוף החודש ושם יהיה רשום שהכסף הועבר לחשבון בנק שלי? תודה.

smile2life

New member
לפחות לגבי איביי

אם את מקבלת ממישהו כסף הוא נשאר שם עד שאת מושכת את הכסף או משתמשת בו - הם לא עושים פעולות זיכוי אוטומטיות ישירות לחשבון הבנק או כרטיס האשראי הבינ"ל.

יעל176

New member
ואיך אני מושכת את הסכום מפייפאל לחשבון

הבנק שלי? ואם אני משאירה את זה אז בקניה הבאה זה יוריד לי גם מהסכום שהיא השאירה לי? אוקי תודה.

יעל176

New member
אז איך זה שאני נכנסת לדף המוצר באיביי

ורואה כמה בידים הקישו ורואה רשימה של השמות משתמשים והמחירים שהם הציעו עד עכשיו.. הם אומרים לי שאף אחד לא רואה..אז איך זה אמור להיות לא הבנתי..תודה.

chezy55555

New member
תשובה

כאשר את שמה סכום מקסימום שלך אף אחד לא יראה אותו חוץ ממך כאשר את תתחברי לחשבון עם סיסמה ויוזר ! היה וסכום המקסימום שלך הינו הסכום שהוא כרגע ניתן על הפריט כולם יוכלו לראות את הסכום מבלי לדעת שהוא הסכום המקסמלי שניתן על הפריט דוגמה ישנו מוצר שנתת עליו 100 דולר כרגע המחיר שלו עומד על 7 דולר את תראי מופיע 7 דולר ואף אחד אחר לא יוכל לדעת שנתת 100 דולר היה ומישהו יתן 20 דולר בסיומה של ההתמחרות הפריט ימכר לך בסכום של 20 דולר. אין זה אומר אם נתת את המקסימום 100 דולר שזה ימכר ב100 דולר , 100 דולר הוא המחיר המקסמלי שאת מוכנה לשלם על הפריט על מנת שמישהו ירצה לקחת אותו הוא יצטרך לתת 101 דולר . לגבי החזר כספי בפאיפאל אם ההחסר בא בצורת REFUND אז הכסף יתורגם לשקלים ויוחזר לחשבונך אם לא בצורה הזאת אז זה ישאר בחשבונך ותוכלי להשתמש בכסף הזה בקניה הבאה. מקווה /שעזרתי

יעל176

New member
עזרת מאוד! תודה רבה! רק לוודא את הסכום

המקסימום שלי אני מקישה בדף המוצר איפה שרשום PLACE BID? שוב תודה.

chezy55555

New member
תשובה

איפה שרשום PLACE BID את נותנת את הסכום המקסימלי שלך אם המוצר כרגע עומד על 20 דולר ואת מקלידה 100 דולר שאת המחיר הזה את מוכנה להשקיע אז זה לא יקפוץ באופן אוטומטי ל100 זה יתן דולר יותר ממהצעה היותר גבוהה שיש. זה שאת מוכנה ל100 דולר לא אומר שתגיעי לסכום הזה

יעל176

New member
3 שניות לסיום? למה? בגלל שעדיף שלא

ישימו לב שיש עוד מישהי שניכנסה למכרז? תאמת שפעם קודמת 20 שניות לפני מכרז העלתי כל פעם בדולר וכל פעם המחשב אמר לי שיש סכום גבוהה יותר והסכום שלי לא נכנס..העליתי שוב כל פעם בדולר אחד עד לסיום וזה מה שהוא אמר לי וככה הפסדתי את המכרז..זה היה לפני שהבנתי איך זה הולך אבל שמתי לב שכמו שאני רואה שהסכום שלי לא גבוהה גם אחרים יכולים לראות שיש מישהו ששם יותר מיהם..לא כמו שהיה רשום באיביי שהסכום לא מתגלה. בגלל זה אמרת לי 3 שניות לסיום? התוכנה הזאת לא מסובכת או משהו? מה היא עושה בדיוק? שוב תודה על העזרה! היום ב12 המרכז מתחיל..חח

Shpritz

New member
מנצל"ש ברשותך בנושא

מה קורה אם אני מציע bid על מוצר שלא נשלח ארצה? בנתיים אני רואה שאין משהו שמונע ממני לעשות את זה למרות שרשום על המוצר למטה שזה נשלח רק בארה"ב.. ובאותו נושא, איך אני יכול למצוא יותר מוצרים שנשלחים לארץ? אני רואה שבצד יש wordwide ואני מניח שזה קשור, אבל למרות שסימנתי אותו בחיפוש זה עדיין מציג לי רק דברים שנשלחים בתוך ארה"ב.. אני משתמש חדש כמו שאתם רואים

noam weissman

New member
אתה מחפש את המטבע ליד הפנס ??

אתה מזכיר לי אחד מסיפורי חלם...
יקירי אם מופיע משלוח רק בארה"ב יקרה אחד מהשניים. או שהמוכר ישים לך עלות משלוח מופרזת ואתה לא תוכל לומר לא היה כזה דבר ותאלץ לשלם... אפשרות שניה שהוא פשוט יבצע זיכוי ואולי אפילו יגיש תלונה לביטול עסקה.. הוא גם יכול לבטל את הביד שלך עוד לפני סגירת המכרז... אם אתה חדש קודם כל תבין מה החוקים. כתוב ששולחים רק לארה"ב, לא מכריחים מוכר. קודם תפנה ותשאל !

Shpritz

New member
טוב בנתיים עקפו את הביד שלי אז לא נגרם נזק

ותוך כדי קראתי הודעות נבחרות והבנתי קצת יותר איך העסק עובד. באמת שלחתי לו מסר ואני מניח שאני אקבל תשובה איפשהו לפנות בוקר אז תודה.

למעלה